Speed/Thrash Metal κυκλοφορίες

Το Riot Squad το ακουσα και μου φαινεται πιο τσιτα απο το προηγουμενο. Καλη φαση!!

νεο παραντοξ??? γαμώ ακούγεται, τρέχωωωω!

matia, αν δεν βρηκες ακομα το προηγούμενο των GoW πες μου να σε βοηθήσω. Μόνο αυτό έχω ακούσει, καλό άλμπουμ είναι…

όσο για τους Spectors Of Sin, τα κομμάτια τους βρωμάνε Grin από χιλιόμετρα αν τα προσέξεις. ειδικά κάτι σημεία που σολάρει και παίζει το μπάσο από πισω είναι αρκετά χτυπητα. θέλουν πολύ δουλειά βέβαια στον τομέα των συνθέσεων. Επίσης στα φωνητικά. Να δούμε αν θα κάνουν τπτ.

ακουσα κι εγω τους spectors of sin και οντως βρωμανε grin.
το redemption ξεκιναει οπως το serpent moves.
ωραιοι γενικα, αν και, οπως ειπε φιλος πιο πανω, πρεπει να γινει κατι με τα φωνητικα.

Επιτέλους και κάτι να βρωμάει Grin:D Έστω και από κάτι απαίδευτους σαν τους Spectors Of Sin, αν και τώρα τελευταία έχω κολλήσει με ένα κομμάτι από το Hiems - Worship or Die, ένα άλμπουμ ψιλοblack αλλά πιο πολύ θα το έλεγα Industrialoexperimental ,σαν ατμόσφαιρα όμως όχι σαν παίξιμο/συνθέσεις. Γενικά είναι πάρα πολύ καλό άλμπουμ και παρεπιπτόντως ένα κομμάτι, το Bringer of Light, είναι με σφραγίδα “Grin Certified” !!

Εχουμε νεα κυκλοφορια απο Hirax.Ετσι πληροφοριακα το αναφερω.

να πω κι εγω οτι το ακουσα το τελευταιο paradox και γαμει.

τι λες τωρα :!:

σπευσε να το ακουσεις!!!

+1 . Και αυτο και το προηγουμενο γαμουν!!!

δεν το εχω ακουσει το προηγουμενο νομιζω, αλλα το collision course τα σπαει επισης.

το κατεβαζω τωρα το paradox

το electrify το χα αγορασει κατ ευθειαν, εχοντας ακουσει μονο απο myspace ενα κομματι και πραγματικα ειναι πολυ καλο αλμπουμ
paradox ειναι εγγυηση

Το νεο municipal waste λεει τιποτα?

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ELECTRIFY?? ΒΡΕΣΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ COMEBACK ΤΩΝ PARADOX, όπως είχα πεί όταν είχε βγεί: ΠΟΡΩΣΗ από το παρελθόν με ήχο του μέλλοντος…απίστευτοι…!!!

Ψιλομπούρδα μου φάνηκε μετά από λίγα ακούσματα και καμία σχέση βέβαια με το άλμπουμ που άλλαξε πολλά πράγματα στον κόσμο του thrash, το απίστευτο Hazardous Mutation. Παρόλαυτα ένα άκουσμα παραπάνω θα το ρίξουμε γιατί δεν πιστεύω ότι βγάλαν τόσο μούφα άλμπουμ, ίδωμεν.

Αν ξεπερασεις το hazardous ειναι παρα παρα παρα πολυ καλο αλμπουμ, και ενα σκαλακι κατω αποτο προηγουμενο.

Δεν το εχω πολυακουσει το Municipal…
Αλλα ψηνομαι να ακουσω κανα Paradox γιατι διαβαζω τα καλυτερα.

Ψηστο ασχημα. Το Hirax λεει τιπουτις…??

τωρα ομως!
αν δεν εχεις ακουσει τιποτα απο paradox ακου το heresy

Aπλη αναφορα εκανα ρε.Εδω καλα καλα δεν εχω ακουσει το κλασικο τους (:-s)
πολλες φορες.

[-X Εγινε και ο Βαγγος να μας μαθει απο θρασ!Εχω ακουσει ρε.
Το φετινο καθολου.Αυτο εννοουσα.Κιε γαμω τσι μπαντες.

ετσι οπως το εγραψες που να καταλαβω :lol:

α και, οποτε θες σε μαθαινω για θρας αγορι 8)

Eχεις ενα δικιο αδερφε :wink:

Συνεχιζεις!Σηκωθηκαν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι ? :stuck_out_tongue:

Τελος παντων.Θα το ακουσω λιαν συντομως και θα επανελθω.