Speed/Thrash Metal κυκλοφορίες

Και εγώ παραδίδω μαθήματα thrash, τιμές προσιτές!!:p:p:p Δώρο 90αρα κασέτα TDK με όλα τα κομμάτια του μαθήματος:p:p:p
(Θα προτιμηθούν 19χρονες wannabethrashουδες:roll:)

έπεσα τυχαία κάπου σε ένα ποστ στο φόρουμ, δεν θυμάμαι πού ακριβώς όμως. Το ποστ ήταν σχετικό με τους Slipknot.

Οι Slipknot δημιουργήθηκαν κάποια στιγμή στις αρχες της δεκατίας του 80, και βγάλανε μόλις ένα EP στο τέλος της, δλδ το 1989. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Πρόκειται για άτεχνο (πώς το λέγαμε το θρεντ αυτό παλιά είπαμε? :stuck_out_tongue: ), βρώμικο, θεόκουλο, πάρτα, crossover thrash / punk, σε υψηλότατες ταχύτητες. Η συνταγή εδώ βέβαια, περιέχει την απαραίτητη δόση DRI, αλλά τα κομμάτια βγαζουν ακόμα περισσότερη επιθετικοτητα, και ας έχουν μέσο όρο διάρκειας 1.5 λεπτό. Σε αυτό μάλλον συμβάλει ο τραγουδιστής και τα φωνητικά του, είναι πολύ πιο κάφρικα σε σχεση με DRI, σε συνδυασμό με τον τρόπο που τραγουδάει. Κατά κάποιο περιέργο τρόπο, ο τρόπος (και όχι η χροια) που φτύνει τους στίχους ο αηδόνης μας εδώ, μου θυμίζει και λίγο απο Τardy στο γρήγορο σημείο του ομώνυμου κομματιού του Slowly We Rot. Τσεκάρετε αμα θέτε

Αγαπαμε Slipknot:lol:

Eριξα και μια ακροαση στο νεο αλμπουμ των defiance… Χμμμ, δεν μου εκανε κου-κου, αλλα θα στηριξουμε για λιγο ακομα μπας και, γιατι ηταν γαμω τις μπαντες

To Prophecy λες να φανταστω, επρεπε να το βρω στο wikipedia γιατι κατι μου ελεγε σαν ονομα.
Εγω το ακουσα σπιτι ενος φιλου που τους εχει σε εκτιμηση, και μετα ακουσα στα καπακια και τα παλιοτερα. Μεγαλη στροφη, για τα δικα μου τα αυτια τουλαχιστον, και μιας και δεν ειχα ξαναακουσει.
Αλλα νομιζω οτι θα τους ψαξω λιγο ακομα, μου αρεσαν οι προβλεψιμες κιθαρες :lol:

Το τελευταιο δεν το πιασα παντως… Τα τρια αλμπουμ τους - οχι δηλ. το φετινο- ειναι ιδιαιτερα αξιολογες κυκλοφοριες και το beyond recognition χωρις να ναι αριστουργημα πιστευω εχει κερδισει επαξια την τιμη να αναφερεται μαζι με αλλα διαμαντια του αμερικανικου thrash ηχου και ειδικα του bay area…

Suicidal Angels - Sanctify The Darkness

It’s out there.

Aκουστηκε μια φορα… Χμμμ…

Ωραιο το suicidal.
εχει κατι το πορωτικο ολντ-σκουλαδικο…

όχι “κάτι”. Απλά πράματα:

Μ’ αυτό εδώ το κόμεντ μου κίνησες την περιέργεια να τ’ ακούσω κι εγώ.

ρε αυτό το κομμάτι από το νέο άλμπουμ των Paradox πoy αναφέρθηκε πρόσφατα από τον matia, είναι από τα πιο πορωτικά που άκουσα φέτος. λες και βγήκε από το Heresy μίλαμε. Και ο υπόλοιπς δίσκος είναι πολύ αξιολογος βέβαια, αλλα το Hollow Peace είναι χαλαρά το κομματί που κάνει το μέγα μπαμ!

Αυτή το κοφτό επιφώνημαι στο 5ο δευτερόλεπτο είναι Heresy κανονικά!!.
ΠΡΟΣΟΧΗ σε όποιον δεν ξέρει και το ακούσει πρώτη φορά…προκαλεί το σύνδρομο Α.Σ.Λ. (Αυτόματο Σπασοκοπάνημα Λαιμού) #-o

:thumbup::thumbup::thumbup::drunk:

OSS - King Of Thrashers

Γαμηστερο crossover απο Ιταλια! Ακουστε το δισκακι και πεστε μου τι σας θυμιζει το 5ο track :roll:

ΥΓ: Ειδικα για τον Παναγιωτη η μπαντα αυτη

ΥΓ2: Κριμα που ο Cynic δεν τους ειδε live :roll: :lol::lol::lol::lol:

χαχα το τσάκωσα αυτο το βυνιλιάκι από το λαιβ!

Ωραία μπάντα! Στο στυλ θρας που μ αρέσει! :slight_smile:

Ρε παιδία μόλις ακουσα τους Coroner τι μπαντάρα!!!Υπάρχουν αντίστοιχες νέες απο 90σ και μετά στο ιδιο στύλ?Γιατι δεν βγάζουν νέο album οι Coroner? ΓΑΜΟΥΝΝΝΝ

timeous τώρα είδα το ποστ, και σπεύδω να τους ακούσω :!:

ψάξε το τόπικ, και κυρίως τα πρώτα ποστς. θα βρεις αρκετές αναφορές σε παρόμοιες μπάντες.

Oι Coroner δυστυχως γαμουσαν.Πλεον η μπαντα ειναι διαλυμενη.
Δεν πειραζει ομως.Εχουν αφησει καποια απιστευτα αλμπουμ παρακαταθηκη
να τα ακουμε να χαιρομαστε. :smiley:

Τεραστια μπαντα,με δικια της ταυτοτητα,με απιστευτους μουσικους και γενικα
ολα τα λεφτα !

Τι άκουσες, από περιέργεια?