Speed/Thrash Metal κυκλοφορίες

ολο το Punishment For Decadence,5-6 φορές.Μακάρι να επανασυνδέονταν ,αλήθεια,ο δεν συμμετέχει κανείς τους σε κανα project?

Εννοείς ότι μόνο αυτό άκουσες σαν πρώτη επαφή με Coroner? Καλή αρχή…οι πιό πολλοί ακούν τα τελευταία τους που είναι πιο εύκολα σαν ήχος και τα πρώτα τρία συνήθως τα παρακάμπτουν λόγω παραγωγής και υπερτεχνικής καφρίλας…ωραίος πάντως…ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΩΤΟΑΚΟΥΣΩ ΤΩΡΑ CORONER ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Λεπόν κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και πάρτα με την σειρά…βρές το R.I.P. και λιώστο , ξαναλιώσε το Punishment For Decadence γιατί μαμάει και μετά άκου το No More Colour, όταν συνέλθεις και ξαναβρείς το χρώμα σου ετοιμάσου για το Ultimate Jump to Hyperspace…βάζοντας το Mental Vortex…και κατόπιν όταν φτάσεις στα 5000 έτη φωτός μακριά από την γή βάλε το Grin…α και πούσε… όταν γυρίσεις φέρε μου μια διαγαλαξιακή γκαζόζα για αυτά που σου είπα8)

Λες να καταφέρω να επιβιώσω απολα αυτά?:lol:Τι εννοείς λέγοντας οτι το παρακάμπτουν λόγω παραγωγής?Το R.I.P σε σχέση με το Punishment τί είναι-Ποιό τεχνικό -κάφρικό ?

CORONER ΚΑΙ ΞΕΡΑ ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ, Γ***Ν

Ε η παραγωγή είναι λίγο ξερή και σε συνδυασμό με τους παπάδες που παίζουν είναι δυσκολοχώνευτα…όπως και να χει ρίξε τα ακούσματα σου και τα λέμε πάλι στο thread αυτό με εντυπώσεις…εγώ μόλις έβαλα το No More Color και αρχίζω διαδικασία προσομείωσης ακούσματος “σαν να είναι η πρώτη φορά”…:p:p

Εγώ πάντως που είχα ξεκινήσει με το R.I.P. μια χαρά μου έχωνε και ας είχε ξερή παραγωγή… Βασικά τί να πεις… τα είπε ο matia μια χαρά! είναι σαν να μαθαίνεις περπάτημα όταν ανακαλύπτεις μπάντες όπως οι Coroner.

thrashakia, επειδή ρώτησες για το αν τα μελη τους κάνανε τίποτα μετά τους Coroner, τσέκαρε (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) το Outcast των Kreator και το Endorama επίσης.

[SPOILER]Και αμα θες να το κάψεις κανονικά τσεκαρε και Apollyon Sun (έπαιζε ο drummer).

Ε και αμα θες να τα χεις όλα, στο τέλος τσέκαρε και τους Clockwork (μια μπάντα που είχε φτιάξει ο κιθαριστας των Coroner και έβγαλε ένα demo κάποια στιγμή μόνο).[/SPOILER]

Αλλά πρώτα πρέπει να λιώσεις τα άλμπουμς των Coroner:!:

Υπ’ όψιν, μετά δεν φταίμε εμείς που θα αλλάξουν τα γούστα σου, και οι απόψεις σου για τα αγαπημένα σου γκρουπς ε…

Μην τον ακούς…τα αυτιά του panagioti έχουν ειδικούς μικρό-υποδοχείς thrash ήχων, τελευταία λέξη της τεχνολογίας:p:p

:lol::lol: :stuck_out_tongue:

πάντως, για να τα λέμε και να τα γράφουμε επίσης… μπορεί οι Coroner να παίζαν παπάδες όπως λες, αλλά είναι από (τις λίγες) περιπτώσεις που πραγματικά αυτό δεν μου φαινόταν καθόλου δυσκολοχώνευτο. Δλδ όταν τα αυτιά μου ανατιναχθηκαν για πρώτη φορά από την κλιμακωση του (υπέρτατου) ριφφ του Reborn Through Hate στο οποίο παίζουν τα αντερά τους, δεν μου φάνηκε καθόλου δυσκολοχωωνευτο. Ήταν σαν να ερχόμουν αντιμέτωπος με μια συμπαντική αλήθεια, που πάντα είχα την εντύπωση ότι ίσχυε, αλλά εκείνη την στιγμή απλώς έβλεπα στα μάτια (στα αυτιά μου καλύτερα) την απόδειξή της. Το ίδο ισχύει και για το No More Color πχ. Το μόνο άλμπουμ των Coroner που θα χαρακτήριζα δυσκολοχώνευτο είναι ίσως το Punishment…και αυτό λόγω του “ψυχρού” feeling που βγάζει…σαν να δαγκώνεις την λαμαρίνα στο περιπου. Η’ πιο πέρα, δυσκολοχώνευτους θα χαρακτήριζα άνετα τους Mekong Delta και τους Watchtower. που πάλι παίζανε παπάδες, αλλά δεν ήταν τόσο εύκολοι στο αυτί (μου). Αντίθετα, οι Coroner παίζανε τους παπάδες που ΕΓΩ τους καταλάβαινα απευθείας, σαν να συμφωνούσα ένα πράγμα. Και εκεί νομίζω βρίσκεται η διαφορά μεταξύ του συγκροτήματος που θα πορωθείς με την μία και θα αγαπησεις με τις πολλές, με το συγκρότημα που απλώς θα γουστάρεις να ακούς.

καλό περπάτημα…

Holy shit man, ανατριχιαστική παραδοχή, προς στιγμή είχα την ιδέα ότι το ποστ το είχα γράψει εγώ και το ξαναδιάβαζα…

Λοιπόν thrashakia (γαμώ τα nicks BTW) δες και αυτό αφού έχεις μια ιδέα από Punishment για να δείς περίπου σε τι μεταφράζεται αυτό που ακούς…

Coroner - Sudden Fall

Και ας δούμε όλοι μαζί σαν καλά παιδιά αυτό τώρα…

Coroner - Tunnel Of Pain

επίσης από τον ίδιο.

καλά ό τύπος είναι κλασσικός, τον είχα ανακαλύψει και εγώ κάποια στιγμή.

έ και για το masked jackal πιστεύω ότι πρέπει να αναφερθούμε και στους στίχους του

I saw his face, on every channel
His slogans in all the papers
I heard people, repeat his words
I saw them shouting, his flag in their hands
I saw him making promises
I heard him talk about life
But I saw his fingers too
They were crossed behind his back
Darling…of the TV screen
Manipulator…of the purse strings
Master…of the spoken words
Jackal…with connections
Worshipped…by the masses
Leader…with ulterior motives
(All talk and no do)
(Is neither a good offense or defense)
(Get with it boys and girls)
(Your house needs to be put in order too)
His slate, clean as snow
Covers over his dark past
To be in league with workers
Pictures he loved to see
But I read in his eyes
Promotion…reality
He played his part to the end
Shot…leaving a shambles

:thumbup::thumbup:

το reborn through hate φοβερό,κοβει κεφάλια ψάχνω να αγοράσω το cd r.i.p

Coroner και εγώ με το RIP άρχισα. Είχα βρει το δισκάκι τους τυχαία σε ένα κατάστημα στο μοναστηράκι σε μια από τις εξορμύσεις μας για δίσκους. Αφού το έλιωσα και το ξαναέλιωσα, προχώρησε σε No More Colours. Αχ…υπέροχες εποχές :smiley:

Που να τους έβλεπες και live το 1992:!::!::!:8O

MAKARI,βλεπετε τοτε γεννήθηκα,και πλέον μεγαλώνω μετις συγχρονες nu metal μαλακίες.Τους είχες δει live ρε θηρίο?8O

Και εγώ τους έχω δεί ρε 5-6 φορές, στον ύπνο μου όμως:p:p

Μακάρι να γίνει κανένα θαύμα να κάνουν reunion και ας είναι και στον βόρειο πόλο…

Πάντως υπάρχει ένα ένα live που είχαν κάνει στην ελβετία το 1995 στα πλαίσια του farewell tour που είχαν κάνει και είχε κυκλοφορήσει ανεπίσημα, μαζί με διάφορα κομμάτια, remixes κλπ σαν The Unknown Unreleased Tracks 1985-95, έχει πάρα πολύ καλό ήχο και τα κομμάτια του live είναι:

1. Benways World (Original Version)
  2. Golden Cashmere Sleeper
  3. Divine Step
  4. Still Thinking
  5. Metamorphosis
  6. Internal Conflicts
  7. Grin

Μια πολύ καλή γεύση του πώς θα ήταν να ακούς τον διαστημικό ήχο των Mental Vortex και Grin live…αν ψάξετε θα το βρείτε εύκολα…

Oh YES!!! :slight_smile:

Πωπω, εποχές που τα lives γινόντουσαν σε σινεμά! :smiley:

Θυμάμαι είχαν έρθει στην Κόρινθο όταν ήμουν πιτσιρικάς οι Epidemic και είχαν παίξει στο σινεμά Απόλλων. Πρώτη και τελευταία φορά που έκανε συναυλία ο άνθρωπος εκεί :lol:

άκαρδε…γιατί μας το κανες αυτό???

:thumbup::thumbup::thumbup:

Μας μάμησες την ψυχολογία μεσημεριάτικα…θυμάμαι το έβλεπα στο hammer όταν ήμουν 17 χρονών και έλεγα “δεν θα μεγαλώσω ρε γαμώτο και εγώ να πάω σε καμιά συναυλία?”…μαμώ τη γενιά μου…σε αυτή την ηλικία μέχρι το θεατράκι της αργυρούπολης για συναυλία…παραπέρα έκανε τζιζζ

Αλήθεια για πές τι θυμάσε από τότε? Αποτελείωσε μας…

Όχι σινεμά… ΤΣΟΝΔΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ :wink:

Επεσα απο την καρέκλα …οι coroner ειχαν έρθει στην Ελλαδα?:!::?:!::?

Εψαξα και δεν βρηκα coroner δισκο μπορείτε να μου προτείνεται κανα κλασσικό thrash album?