Αλλο ενα crossover διαμαντι που γαμει το συμπαν (αν και με την ιδια ευκολια θα μπορουσα να το χα βαλει στο hardcore thread)
Impulse Manslaughter - He who laughs last… laughs alone
Kυκλοφορια του 1987 απο τη Nuclear Blast (τοτε μαλλον ηταν σοβαρη εταιρια!)… Απο το chicago οι τυπαδες που μας αλλαζουν τα φωτα με τουτο εδω το δισκακι… Φουλ της ταχυτητας και της hardcore εκρηξης, πιστευω θ αρεσει τοσο σε θρασαδες οσο και χαρντκοραδες… Περα απο τη γαματη μουσικη, το κλου εδω περα ειναι τα απιστευτα φωνητικα που αλλοτε ειναι κλασικα crossover/hardcore αλλοτε πιο πανκ (crass φαση σχεδον) και γενικα ολοκληρωνουν εναν απιστευτο δισκο…
Xμμμ, δεν καταλαβες μαλλον…
Τωρα αν εχουν παρει την κατω βολτα, γουστα ειναι αυτα. Το σιγουρο ειναι πως ολο και μειωνουν τα punk/hc στοιχεια και μετατρεπονται σε αμιγως thrash συγκροτημα- κανουν την DRI βολτα δηλαδης:p… Τουλαχιστον κι οι αλλοι εβγαλαν μετα την πατατα ενα full speed ahead!!!
αυτό το άκουσε κανείς; τώρα το πήρα χαμπάρι εγώ. δεν είναι τόσο προσκολλημένο σε voivod όσο αφήνει να εννοηθεί το εξώφυλλο και το λόγκο. γενικά αρκετά πυκνός δίσκος, τόσο σε επιρροές όσο και σε ιδέες. technothrash, technodeath, progressive (κυρίως όσον αφορά στα κι8αριστικά σόλο) - τέτοια πράματα, έχει κι αρκετή μελωδία (κι από αυτές τις ωραίες τις αγχωτικές που πετάνε τέτοιου τύπου μπάντες). ίσως το παρακάνουν λίγο με την ταχύτητα όταν χώνουν, αλλά μπορεί και να είναι απλώς εντύπωση της πρώτης επαφής αυτή.
Καλά ντάξει Somnambulist, αυτό ετοίμαζα και γω ως επόμενη παρουσίαση εδώ! Και μάλιστα θα έκανα quote τον panagioti που το χε postarei πριν κάτι βδομάδες!
Μιλάμε γαμάουα. ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λες είναι! Βέβαια του χω ρίξει λίγες ακροάσεις , αλλά θα πέσουν ακόμα περισσότερες στο εγγύς μέλλον!
Edit: Τώρα το ξανακούω. Σε όλα αυτά που είπες να προσθέσω μόνο την προφανή επιροή Schmier στα φωνητικά!
ακούω αυτούς τους Σατανάδες που πρότεινει ο ChrisP, τώρα.
Καλά τα λές! Με πας πίσω, έχω να τους ακούσω πολλά χρόνια έστω και σαν αναφορά από καποιον. Κατά έναν περίεργο λόγο, οι συγκεκριμένοι τύποι ήταν αρκετά γνωστοί στα 90΄ς αν κρίνω από προσωπική εμπειρία και παρε - δώσε tapetrading. Βασικά το καλύτερο επιχείρημα για να ψάξει κανείς την μπάντα είναι ο εξής τίτλος:
You Broke My Heart…so I broke your face! axaxaxaxa!
για να δούμε τι λένε αυτοί. δουλειά για το σπίτι κ έτσι χαχα!
Για να παιρνουμε τα πανω μας…
Panagioti ποσταρε εντυπωσεις απο impulse manslaughter, εχω και κατι αλλα crossover δισκακια που αξιζουν να εχουν ενα ποστ στο φορουμ… Να ενδιαφερεται ομως και κανενας ανθρωπος…
Ενα απο αυτα που ηταν να προτεινω ηταν και οι acrophet. Προσωπικα μ αρεσουν παρα πολυ, εχω ακουσε και αρκετα αρνητικα ή καλυτερα αδιαφορα σχολια…
Κατα τη γνωμη μου, δεν ειναι σκετο thrash με τις πολλες επιρροες DRI/Minor Threat να ρεουν ειδικα στο πρωτο και καλυτερο corrupt minds… Δεν ξερω αν τιθεται θεμα crossover καθως δεν ειναι και DRI ή SOD αλλα οκ, εχουν hardcore επιρροες και δεν φοβουνται να το εκφρασουν:p
Το δευτερο τους faded glory πιο thrash σαφως, λιγοτερο χυμα, πιο “σφιχτο” θα το χαρακτηριζα. Προτεινεται εξισου!!!
Για μενα ειναι λιγο καλυτερο το shark attack! Aλλα και τα δυο αλμπουμ χωνουν…
Βεβαια δεν ξεπερνουν την λατρεια μου, τους Cryptic Slaughter αλλα και παλι λιγες τετοιιες μπαντες υπαρχουν!!!
Αγορασα προσφατα την επανακυκλοφορία του cd στην black box εκδοση, ωραιο πακετακι έχει μεσα live κομματια 5 απο 1988 και 3 απο 1989. (όλα τα live ειναι απο το άλμπουμ αυτο)
αυτη την ωρα ριχνω μια πρωτη αυτια στο νεο αλμπυμ των gama bomb που το διαθετουν δωρεαν απο το site της earache…
απο τα 2-3 κομματια που ακουσα στο Μyspace τους μου φανηκε παρα πολυ καλο, θα επανελθω με ολοκληρωμενη αποψη…
αυτα ενδεικτικα… απ’οτι καταλαβατε δεν ειμαι πολυ του παραδοσιακου thrash…:p:)
edit: απο τα προτεινομενα που διαβασα σε προηγουμενα ποστ ακουσα paradox - collision course, πολυ καλο και απο hexen - state of insurgency επησις πολυ καλο…