video με τον drummer των Watchtower να προβάρει κομμάτι από το επερχόμενο άλμπουμ τους, ωρέ:
:!:
video με τον drummer των Watchtower να προβάρει κομμάτι από το επερχόμενο άλμπουμ τους, ωρέ:
:!:
Απο πανε το ακουσες το Ιmpulse manslaughter??
ΤΙ Επανενώθηκαν???8O8O:!::!:
η επανενωσή τους έχει ανακοινωθεί από πέρισυ. Το φετινό καλοκαίρι είναι να παίξουν headliners σε ενα φεστιβάλ του εξωτερικού νομίζω. Επίσης (όπως θα καταλαβες από το βίντεο) ετοιμάζουν νεο άλμπουμ, με τίτλο “Mathematics”.
@cynic άκουσα μια φορά το δισκίο σου, κ έχω σκοπό να γράψω εντυπώσεις μετά από μερικές ακροάσεις. Προς το παρόν, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ακούγεται μονοκοπανιά!
μιας και το πήγαμε σε πανκ μονοπατια (και καλά κάναμε), να πούμε και δυο λόγια για τους δίκούς μας Vodka Juniors. το 2001 βγάλανε το drunk n loud όπως παραπέμπει ο τίτλος, παίζουν ωραία πράγματα, κατά βάσει crossover δηλαδή. Μετά από λίγα χρονιά κυκλοφορεί το Suburbancore (2005) κινούμενοι πάλι στα ίδια μοτίβα αλλά λίγο πιο πανκ αυτή την φορά και λιγότερο θρας, ίσως με πιο εμφανείς τις επιρροές από Propagandhi. Και η παραγωγή βελτιωμένη αισθητά. Γενικώς, παίζουν πολύ πορωτικά, και δυστυχως δεν έχει τύχει να τους δω live. Κομματάρες όπως το Athens, drunk n loud, rollercoaster, do it in the pit, how the fuck are you gonna put me down now? θρασάρουν ωραία.
Δεν αναφέρω φυσικά το εξαιρετικό Dark Poetry του 2008 (το οποίο απέκτησα πρόσφατα σε cd-ακι), που έχει αναφερθεί κ σε άλλο θρεντ, καθώς είναι αλλού για αλλού και καμμία σχέση με τα παλιά τους. Αλλά δείχνει ότι είναι μεγάλη μπάντα, καθώς δεν έχει πρόβλημα να θρασάρει, ή να πανκίζει ή να παίζει surf μελωδίες:!:
To πρωτο ηταν αρκετα καλο, το δευτερο καλο, το αλλο μαλακια:p
Για να σοβαρευουμε λιγο τα πραγματα, μια περσινη (2009) κυκλοφορια που περασε απαρατηρητη
Lethal Aggression, αμερικανοι crossover-αδες με ενα full length το 1986 (και διαφορα ΕΡ και ντεμο) επιστρεφουν μετα απο τοσα χρονια, και προσφαερουν ποιοτικο crossover που γερνει πλεον προς τη thrash μερια… Eνω το προηγουμενο προ εικοσαετιας life is hard but that’s no excuse συμπυκνωνε αρκετο χαος, εδω ειναι λιγο πιο συμμαζεμενα τα πραγματα, με μεγαλυτερα κομματια περιπου ενα λεπτο κατα μεσο ορο… Εννοειται πως δεν φτανει τα επιπεδα των 80’σ αλλα προσφερει παρα πολυ καλο υλικο και αναδεικνυει την οποια αναβιωση του thrash…
εχω την εντυπωση πως κ οι 3 μπαντες που ανεφερες παιζουν σπιντ μεταλ…:-k:-k
No no no! Στάνταρ οι Hellstar είναι power, και οι Sanctuary έχουν ένα στυλ power/speed αλλά με το speed να έρχεται αρκετά πίσω σε σχέση με το power. Τους Oliver Magnum μόλις μετά βίας του θυμάμαι, οπότε δεν φέρω γνώμη…
Βγάλαν νέο δίσκο οι Defiance και μάλιστα καλό! Αυτό και αν είναι back in the time!
Στο λεω και μ αρεσουν αρκετα οι defiance…
τι να πω ρε παιδια… μαλλον εχω αλλη αποψη περι power & speed αλλα οκ…
Πάντως το Multiples of Black από τους Helstar , που κατά γενική ομολογία είναι το πιο “περίεργο” και μη τυπικό άλμπουμ τους, μια χαρα νομίζω ότι χωράει στο θρεντ. Συγκεκριμένα, το είχα αναφέρει και εγώ κάποια στιγμή. Ο ήχος είναι αρκετά σκοτεινός και άνετα το συγκεκριμένο δισκίο θα μπορούσε να είχε βγει από κάποιους θρασάδες που απλώς πειραματίστηκαν λίγο παραπάνω με μελωδίες.
http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=211389&highlight=Helstar#post211389
Το Lethal Aggression δεν το είχα υποψιν, καλη φάση θα είναι.
-------> ερώτηση: άκουσε κανένας το άλμπουμ των Verdict Denied; Διάβασα την κριτική στην κεντρική σελίδα, και να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα να είναι τοσο αξιόλογο (κατά τα λεγόμενα του συντάκτη). Αυτό το λέω γιατί όταν τους είχαμε δει να σαππορτάρουν τους Mekong Delta, δεν με είχαν πείσει καθόλου. Ίσως βέβαια να έφταιγε και το ότι είχαν αρκετά προβλήματα ήχου. Anyway θα το τσεκάρω κάποια στιγμή.
Πρωτον, τσεκαρε το Lethal Aggression, οχι οτι θα ακουσεις κατι που δεν εχεις ξανακουσει, αλλα ειναι πολυ καλη φαση- τουλ εγω γουσταρω καργα!!
Verdict Denied Και μενα μετριοτατοι μου χαν φανει… Θα τσεκαρουμε!!
Ναι ε; Δεν το άκουσα ακόμα, βασίστηκα σε λόγια φίλου old thrasher… Τώρα θα το βάλω να το ακούσω.
Μπαντάρα οι Verdict Denied και δισκάρα η κυκλοφορία τους αλλά δυστηχώς όχι για πολλούς από οτι φαίνεται…
Ναι ειναι πολυ καλο το Verdict Denied!!!
xm, θα το ακουσουμε όπως και να χει.
Κατά τα άλλα, σε λίγες μέρες κυκλοφορούν νέοι Οverkill, οι οποίοι έχουν διαρρεύσει ήδη:
για να δούμε τι λένε εν έτει 2010…
ακουσα οτι ειναι στα επιπεδα του taking over…
βλέπεις Overkill, είναι καλό
Παρα πολυ καλο! 2η ακροαση και με εχει ενθουσιασει!
impulse manslaughter εξελλισονται σε μεγαλη λατρεια
ασχετο, αλλά
ε μην είσαι και τόσο βέβαιος, και οι kreator είχαν και τις crossover στιγμές τους κάποτε