Speed/Thrash Metal κυκλοφορίες

Εμ, τα λεγα εγω!!!:stuck_out_tongue: :lol:

Οσο για kreator εγω μιλουσα για suicida angels και το thrash που παιζουν ΣΑΝ τους Kreator… Με την ιδια λογικη κοτζαμ endorama εχουν βγαλει…
Παντως αυτο εγω δεν το ξερα…

ναι ρε για αυτό το ποσταρα, επειδή δεν είναι σε δισκο… όταν θα έρθουν οι Whiplash θα πουμε να παιξει ο ντραμμερ τους κανένα από Cause For Conflict (αυτός παίζει και στο Limits of liberty που ποσταρα), αντί να παίζουν από το τελευταίο άλμπουμ τους χαχαχα

PREVAIL!!!

Αν και για να τα λεμε ολα, οτιδηποτε κι αν παιξουν εκτος των 3 (2 θα λεγα εγω αλλα ξερω ποσο σ αρεσει και το insult to injury) αντε και απο thrashback αποτυχια θα ναι…

πλάκα - πλάκα, όσο και να γουστάρω να παίξουν τις κομματάρες του insult to injury, χλωμό το κόβω δυστυχώς… λόγω του ότι στο συγκεκριμένο άλμπουμ δεν τραγουδούσε ο τονυς.

καλά για τα επόμενα δυο (τις μούφες πριν το thrashback) δεν το συζητώ, δεν νομίζω να παίξουν τπτ έτσι και αλλιώς.

εχει ακουσει κανείς αυτη την ιταλική μπάντα,παιζει να είναι η μονη που μου αρέσει αποτις καινούργιες

πλάκα έχουν, αλλά είναι λες και ακούω μια καλή κοπιά των Overkill και τίποτε άλλο:!: ok, θα μου πεις με ένα κομματι που άκουσες έβγαλες συμπέρασμα; εντάξει, μπορεί να παίζουν ωραία, αλλά υπάρχουν και νέες μπάντες που παίζουν old school αλλα φροντίζουν να κρύβουν καλύτερα τις επιρροές τους.

πολυ καλη εντυπωση με την πρωτη ακροαση το νεο Ηeathen! (The Evolution of Chaos)

Επισης, ριξτε μια αυτια (sic :stuck_out_tongue: ) σε αυτους τους πιτσιρικαδες, αξιζουν πιστευω :slight_smile:

edit: τωρα ειδα οτι υπαρχει ξεχωριστο thread για heathen!

το heathen είναι στις πρώτες ακροάσεις…κυλάει ωραία

Θέλω να προτείνω ένα πολύ ουσιαστικό EP, περσινή κυκλοφορία από τους Άγγλους Mutant, με τίτλο Laserdrome. Νέα μπάντα που έχει σαππορτάρει τους Municipal Waste στα πρόσφατα live τους.

Πρόκειται για 4 τραγούδια όπου εχουν την φρεσκάδα του κύματος των νέων θρας συγκροτημάτων που μπηκαν στον χορό τα τελευταία χρόνια, ενώ σε σημεία Γερμανοφέρνουν - θα έλεγα ότι έχουν ευαγγέλιο το Cracked Brain των Destruction. Το ωραίο είναι ότι οι συνθέσεις σου μένουν, δεν κοπανάνε απλώς και γουστάρεις, όπως συμβαίνει σε πολλά νέα συγκροτήματα. Μέσα στον ορυμαγδό των 20 λεπτών που διαρκεί το EP υπάρχουν και σημεία μελωδικά στις κιθάρες, όπως αυτά των Kreator των τελευταίων άλμπουμ. Το πιο διαφορετικό κομμάτι είναι το τελευταίο που παλινδρομούν μεταξύ mid tempο και γκαζιού, βασικά υποβόσκει και μια πιο τεχνική προσέγγιση του θρας σε σημεία, ειδικά στο σόλο. Ο μπασίστας ακούγεται και δεν είναι απλώς μια σημείωση στο line up της μπάντας. Τα φωνητικά είναι καθαρά γερμανικής σχολής, και όντως πολύ προσεγμένα. AAAAAAAAARGH

Scrap Brain Zone

Τhe Rauncher

Αντε κουφαλες, επειδη εχω κεφια παρτε ενα δισκαρο

Crossover φαση και τα λογια ειναι περιττα. Δεν εχω δλδ τιποτα να πω γι αυτο, απλα ακουτε ομαρφα, μουσικη για ντου!!!
ΞΕσκιζει!

Παίδες οι Σουηδοί Merciless αναφέρθηκαν κάπου παραπάνω:-s?

έχουν αναφερθεί (και ψιλο-πρόσφατα) στο death thread όμως, αν και κολλάνε και εδώ.

Ωραίος ρε Παναγιώτη, πάω να κοιτάξω γιατί κατέβασα το The Awakening πριν κάμποσο καιρό και με πώρωσε απίστευτα:D. Δύσκολο να το βρείς ρε γαμώτο…

Εγω τους ειχα αναφερει γιατι ειναι απιστευτοι !
Το The Awakening επανακυκλοφορησε προσφατα απο την Osmose παντως.

Ρε Deathster δε θυμίζουν σε ταχύτητα το Pleasure To Kill των Kreator?Τέσπα για πες κανα μαγαζί που παίζει να το χει αν δε βαριέσαι.

Τι να σου πω.Δεν το ειχα σκεφτει ετσι.

Ειμαι απο Πατρα οποτε δεν ξερω ποια μαγαζια μπορει να το εχουν.
Στα μεγαλα δισκαδικα το κοβω λιγο δυσκολο να το εχουν οποτε
ρωτα σε κανα Bowel Of Noise.

Οκ ευχαριστώ ρε.

Εδώ μπορείτε να ακούσετε μία νέα επανεκτέλεση του κομματιού Present Tense!!

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Tι Free for all ages το κερατο μου ?!?!?

και εδώ ρε συ οι περισσότερες συναυλίες έτσι είναι, free για τις ηλικίες <3 και >80. :p:p

ε ψιτ…ακούστε το νέο ep των Βραζιλιάνων Cruor, με τίτλο Unburried.

Οι Cruor υπάρχουν από το 1986, αλλά το πρώτο τους άλμπουμ βγήκε το 95. Δεν μου λέγανε τίποτε ιδιαίτερο μέχρι φέτος που άκουσα το νέο τους ep και αναθεώρησα! έχουν και πιο tech - αισθητική, αλλά αυτό που υπερισχύει είναι η βιαιότητα και η ωμή προσέγγιση του θρας έτσι οπως είναι η παράδοση της πατρίδας τους.

Το Unburried το δίνουν οι ίδιοι δωρεάν από το site τους. ρίξτε μια αυτιά, αξίζει.