Την Μεγάλη Πέμπτη 16 Απριλίου θα γίνει μια μεγάλη Spinalonga γιορτή για τα τέσσερα χρόνια ζωής της Spinalonga Records. Θα παίξουν πάνω από 10 μπάντες live στο ΑΝ στα Εξάρχεια με ελεύθερη είσοδο. Τα πρώτα ονόματα που έχουν κλείσει είναι Planet Of Zeus, Semen Of The Sun, Bliss, Misuse, Sugah Galore και Yellow Devil Sauce.
και γαμω !!!
θα ειμαστε εκει πωπω θαναι κολασαρα
Άψογη κίνηση.
zouglau
μια προταση
καθιστε οι μπαντες και βγαλτε ενα προχειρο χρονοδιαγραμμα τι ωρα θα βγει περιπου καθε μπαντα γιατι 10 μπαντες ειναι 5-6 ωρες προγραμμα σωστα ???
πχ εγω που θελω να δω planet of zeus θα ηθελα να ξερω τι ωρα περιπου θα βγουν για να μαι ετοιμος να φυγω διαστημα με αυτα που θα παιξουνε
Μη το διαδίδετε ρε! Ελεύθερη είσοδος και στο Αν, θα γίνει της πουτάνας
διαγράψτε το θρεντ, μην αφήσετε στοιχεία
Θα γίνει κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης των μπαντών. Το πρόγραμμα θα βγει κανά 5ωρο όλο μαζί πιστεύω ναι.
Awake περίμενε να βγουν και οι υπόλοιπες μπάντες και μην κανονίζεις ακόμα 8)
Παρών, εκτός κι αν σπάσω καμιά σπονδυλική στήλη.
ωραία πράματα, γίνεται να πάει μεγάλη τετάρτη?
Θα λείπω ρε γμτ
Πολύ καλή φάση πάντως! Τους Bliss πρέπει να τους πετύχω κάποια στιγμή…
έλα τώρα μια χαρά είναι μεγάλη πέμπτη
Αφού λέμε ό,τι νά 'ναι… Μ Παρασκευή βάλτε το, να έρθουμε και οι ξενιτεμένοι!
Ωραιο σκηνικο.
Ωραίο live… Τι ώρα θα ξεκινήσει πάνω-κάτω;
Κατά τις 10 φαντάζομαι να ξεκινήσει γιατί θα πρέπει να παίξουν μπόλικες μπάντες .
Αργούτσικα δεν είναι μωρέ?
Τι ώρα θέλετε?
Πολύ καλό σκηνικό!Μακάρι να κλείσουν και οι Modrec στο φεστιβάλ…Είχα πάει στο release album live των sugah galore και με είσοδο 8 ευρώ το Αν ήταν σχεδόν τίγκα…Τώρα με τόσες καλές μπάντες και free με ανησυχεί λίγο για τον χώρο…Ελπίζω να αντιληφθούν ότι θα υπάρχει συμμετοχή και ας το πάνε στο Gagarin με μία συμβολική είσοδο…δεν νομίζω να έχει κανείς πρόβλημα να πληρώσει 3 ή 5 ευρώ για να μην λιώσει στο καμίνι…Πάντως αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω!
Οι Modrec υπηρετούν τη μαμά πατρίδα. Πάντως σε ελληνικό live ποτέ δεν έχει γεμίσει το Αν κάποιο από τα νέα ελληνικά συγκροτήματα του χώρου( απ’όσο ξέρω εγώ δηλαδή) . Στους sugah πόσο είχε?Καμιά 350αρα??
Ε κάπου τόσους…ήταν γεμάτος ο χώρος αλλά ήσουν άνετα…όχι στριμωξίδι…γμτ ψηνόμουν για modrec…
Καλή φάση. Θα 'μαι Αθήνα κιόλας.