Spinalonga Fest 2009 /16 ΑΠΡΙΛΗ Μ.ΠΕΜΠΤΗ

space queen απ’ ότι μαθαίνω τα χθεσινά δύσκολα θα αναπληρωθούν. Ότι χάσαμε, χάσαμε. Θέλουμε να επαναληφθεί το χθεσινό την Μ. Πέμπτη, ε :stuck_out_tongue:

Ξέρει κανείς τι ώρα θα αρχίσει τελικά; ισχύει το 10; και όποιος ξέρει μπορεί να συγκεντρώσει τα συγκροτήματα σε μια λίστα γιατί έχω μπερδευτεί;

Planet Of Zeus : Heavy rock nΆroll από τον πλανήτη Δία
Sugah Galore : Ultra funk , Ultra Rock, Ultra Galore
Semen Of The Sun : Enjoy the Semen boys and girls?
Bliss : Wild beauty…
The Dive : Prophets of a digital era?
Fingers Crossed
: Freak out rock
Yellow Devil and Friends : Καυτερό, Κολασμένο , Κίτρινο
Liquidust : Τσιμέντο?Μπετόν αρμέ λεμε…
Afformance: Το κύμα έρχεται?
Bad Mathematics Vs Velvoids : no-wave post garage special σύμπραξη
Three Way Plane : Προσοχή στο indie-punk!
Birthmark: Navel of atmospheric energy

Η σειρά των γκρουπ θα κληρωθεί επιτόπου, από τον πιο ΜΠΑΟΚτζη Συγκάτοικο, aka sgk!. Να είστε έτοιμοι και να έρθετε νωρίς.

Info :
An Club, Σολωμού 13, Εξάρχεια
Μεγάλη Πέμπτη 16 Απρίλη( Μεγάλη Μέρα)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Είσοδος ελεύθερη
Θα ακολουθήσει άφτερ μπέρνερ πάρτυρ στο ρουα ματ. Ήχοι από επίλεκτα μέλη του spinalonga crew.

ετσι ακριβως…

πιθανοτατα θα μαστε και μεις μεσα…

απλα το μονο που φοβαμαι θα ναι η υπερβολικη συμμετοχη που θα χει το λαιβακι…

αλλα θα την παλεψουμε…

Οι bliss είναι σε τρελή φόρμα γιατί ετοιμάζονται να μπουν στο στούντιο να γράψουν, οι planet of zeus πριν λίγο καιρό που τους είδα στο ροντέο τα ισοπέδωσαν όλα, οι semen of the sun δεν χαρίζονται ποτέ αλλά πιστεύω πως οι Liquidust είναι αυτοί που θα κάνουν ιστορική εμφάνιση. Ζάρκα ετοιμάσου 8)

@Heatseeker δεν το βλέπω να είναι τίγκα το ΑΝ σε βαθμό που να μην παλεύεται. Θα έχει φύγει και κόσμος για το Πάσχα.

Τα πάντα NOLA, το ‘να τ’ άλλο ξέρω 'γω. Ετοιμάστε τα φλασκιά σας και το νου σας…

α ρε φλωροι να πουμε…εγω τσαμπα σε αυτο το λαιβ δε παω…

Τα ποτά σου, δικά μου…“My Way” 8)

Μια μέρα έμεινε, ετοιμαστείτε 8) ρε τα πάντα όλα τι να λέμε τώρα :stuck_out_tongue:

μεσα παλιο νολα λολα
:stuck_out_tongue:

Οι φήμες λένε πως οι planet of zeus ετοιμάζουν χέβι διασκευή…

12 μπάντες στην τιμή του μηδενός:)

Υπέρτατη φάση. Θα τιμήσουμε.

Παίδες του rocking, σηκώστε τα χέρια ψηλά ωσάν τους Manowar και ελάτε κραυγάζοντας στο ΑΝ. Μην αργήσετε. Να είστε εκεί 2030 για να μπείτε στο κλίμα. Red Rum, Ban, potofgold, dewalex και λοιποί δεδηλωμένοι θα τα πούμε εκεί 8)

κ να με πληρωνανε να παω δε 8α πηγαινα με τι καμια…

Νταξ, έχεις πόσα ποστς που κράζεις ελληνικές μπάντες και μόνο. Κράτα τα κόμπλεξ σου για την πάρτη σου.

Eίχε δίκιο ο ζούγκλας. Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Από τις καλύτερες ελληνικές συναυλίες.

Αρχικά αξίζει να τονιστεί το “χρόνια πολλά σπιναλόγκα”. Κατά δεύτερον μπράβο στον κόσμο που τίμησε το δρώμενο.

Ας πούμε επιγραμματικά 2 λόγια για μερικές μπάντες.

3 way plane: Καλός rhythm section. Ο τραγουδιστής αλάνι μεγάλο. Δεν τους ήξερα, και δε με χάλασαν.
Sugah Galore: Aποκάλυψη. Μου πέταξαν τα μάτια έξω. Υπεργκρούβι. Μπασίστας τέρας έσερνε το χορό! Και η τραγουδίστρια πολύ καλή. Είχαν αρκετά καλό ήχο που τους βοήθησε να αναπτύξουν τα FNM/Jamiro τραγούδια τους.
Bliss: Πολύ καλοί, με βασική επιρροή τους Τοοl. O ντράμερ πολύ καλός.
Planet Zeus: Eξίσου καλοί με τους από πάνω. Εντάξει, σαμπαθίλα και πάσης υφηλίου ρε. Διασκεύασαν και τα παιδιά του τάφου.
Liquidust: Δε ρίαλ θίνγκ! Εντάξει, με καταενθουσίασαν. Aκόμα πιο ζωντανό αίσθημα από Universe217, και φοβερές κιθάρες! Τάνια στα καλύτερά της.
Βirthmark: κι αυτοί αρκετά γκρουβάτοι, η τραγουδίστρια αρκετά κινητική.
Αfformance: Kαλό το ποστ ροκ τους, αν και ο έχασαν στον ήχο, αφούτ τσίτωσαν τα πάντα (και τ’ αυτιά μας). Πολύ ενδιαφέρον το μέντλευ σε Come Together/Purple Haze (?)
Semen of the Sun: Εγγύηση, αυτό το παρείστικο τους βγαίνει μια χαρά επί σκηνής. Καλά τα καινούρια τραγούδια, αλλά με χάλασε η διασκευή, γιατί το τραγούδι είναι χιλιοπαιγμένο και πολύ κοντά στο στυλ τους.

Ατάκα της βραδιάς από την τραγουδίστρια των Sugah Galore. Ένα βύσμα της κιθάρας έκανε βαβούρα επί σκηνής και πετάει την ατακάρα: “Aριστούργημα. Κάτι σα Merzbow” :lol:

Διασκευή της βραδιάς, αν και δεν παίχτηκαν και πάρα πολλές, η εκτέλεση του Constant Sorrow από τη μπάντα που έπαιξε ακουστικά (ζούγκλα πως λέγονται?) Επίσης αυτοί έπαιξαν όμορφα και το Free Love.

Πάντα τέτοια και μακάρι να επαναληφθεί πάραυτα του χρόνου, έστω και με μια συμβολική είσοδο (αν χρειάζεται πάντα).

Χάρηκα που είδα και τις γνωστές φάτσες και γνώρισα και το Βέγκα.:smiley:

Εδιτ: Περιμένω αναλυτικότατο ριπόρτ για να συμπληρώσω τα κενά.

Fingers Crossed και παίζει ο ντράμερ των Planet (μάλλον και ο κιθαρίστας) 8)

Κι εμείς χαρήκαμε “κόκκινε” άνθρωπε…

μαγεια απλα…potofold τα ποτα ηταν δικα μου τελικα σε εχασα μετα…ζουγκλα θελω liquidust την καμερα τρελη bootlegia.ποπο εχς την εντυπωση ηταν ολο το καθιζιμα της φασης χτες…το μπαχαρι που κανει τι διαφορα σε αυτη την αθλια πολη κ σκηνη (αντιπροσωποι απο πολλα μερη του ελλαδισταν).
δε γινονται συχνα αυτα…
μονο μελανο σημειο ο τακαρος στην πορτα που ψαχναν για τις περιπτερομπυρες

υ.γ.(προβη σε αγαπω αλλα καποια στιγμη θα σε σκοτωσω απο αγαπη(serial killer ενα πραμα)
υ.γ.2(ο μπαοκτζης ειναι πιο ωραιος κουρεμενος σε λεω)

νολα

επισης κατι πηρε το αυτι μου για faith no more sto eject λετε…
απλα το αναφερα για την συνδιαστικη χαρα του θεματος μη βγουμε και off topic

εν ολιγης

[SIZE=“6”]Happy Birthday Spinaloga[/SIZE]

¶ργησα λίγες μέρες να ποστάρω, καθότι ρέκλαρα στην Αντίπαρο 8) , αλλά ορίστε και η δική μου οπτική…
Παρά τα κάποια απρόοπτα , η συναυλία ξεκίνησε στην ώρα της και μπορώ να πω ότι ήταν σούπερ η βραδιά αν και θα περίμενα να μείνει περισσότερος κόσμος στους afformance οι οποίοι βγήκαν και τελευταίοι.Τα παιδιά είχαν τοπ ήχο και ήταν επιβλητικοί. Εύγε! μεγάλη μπάντα γίνονται αυτοί…

Μου άρεσε πολύ το ποτ πουρί των Bliss που τίμησαν και τους μεγάλους απόντες Cube. Δυστυχώς έλειπαν από τη γιορτή και έχω την αίσθηση ότι αν έπαιζαν και αυτοί θα είχαμε άλλα μεγαλεία. Η επανεμφάνιση των Dive πολύ σημαντική , καθώς έχουν έτοιμο το δίσκο τους και τα καινούργια κομμάτια τα σπάνε. Για liquidust τι να πω, η αγαπημένη μου ελληνική μπάντα ξανά επί σκηνής και ξανά ενεργή. Συγκίνηση και κλάμα , αυτή η μπάντα έχει τρομερές δυνατότητες. Για όσους τους είδαν πρώτη φορά σημειώνω πως είδαν μόνο ένα 50-60 % αυτών που μπορούν να βγάλουν επί σκηνής και δεν είμαι υπερβολικός.

Οι 3wayplane αν και δεν είμαι πολύ του ήχου τους νομίζω πως άνοιξαν όμορφα τη βραδιά με πολύ θόρυβο. Οι sugah Galore νομίζω πως πλέον αποκτούν την αναγνώριση που τους αξίζει. Funk em all!
Από Semen και εγώ θα ήθελα κάτι διαφορετικό από διασκευή, από planet τι να λέμε τώρα τα πάντα όλα. Birthmark δεν βάρεσα μπιέλα αλλά δεν είμαι και του στυλ τους. οι Fingers Crossed έκαναν τρομερή επιλογή με το man of constant sorrow.

Οι Echo Tattoo κάλυψαν όμορφα το κενό των Misuse οι οποίοι ακύρωσαν λόγω στρατού :stuck_out_tongue:
Οι Yellow Devil Sauce έπαιξαν μόλις ένα κομμάτι ,χωρίς τον Greg των Stereoheathen (έπαθε ατυχηματάκι πριν τη συναυλία) και χωρίς τον Τσαλακό των Cube.

Επιπλέον ινφο:

Η βραδιά βιντεοσκοπήθηκε και ηχογραφήθηκε άρα ίσως σύντομα να βγει κάτι προς τα έξω
Soundcheck έγινε από 3 μπάντες άρα ο ήχος ήταν σούπερ :stuck_out_tongue:
Ο τύπος του ΑΝ που έβαζε μουσική ανάμεσα στις μπάντες έφαγε κόλλημα στο τέλος και έβαζε τα δικά του :stuck_out_tongue:
Νομίζω έχει ανεβεί στο youtube βιντεάκι από yellowdevilsauce. όποιος ενδιαφέρεται pm.

Ωραία βραδιά,γούσταρα που είδα και rockin ανθρώπους εκεί και γενικά γιορτή . άντε και εις άλλα με υγεία 8)