Spinalonga Records presents Duke Abduction( @ Myga 28/01 (με free είσοδο)

Την Πέμπτη 28/01 η Σπιναλόνγκα ρέκοτς παρουσιάζει τους Duke Abduction, που παρουσιάζουν τον πρώτο τους δίσκο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Το μαγαζί βρίσκεται στου Ψυρρή .Περισσότερα σύντομα.

Bump! Στη συναυλία οι duke abduction έχουν καλέσει και ένα μέλος των Barbara’s Straight Son ο οποίος θα κάνει διάφορες καμμενιές πριν ξεκινήσει το live.

Στο μεταξύ τσεκάρετε τι είχε γράψει στο rocking ο Στελιος Χατζηιωάννου για την εμφάνιση των Duke στο Funk Em Out πριν λίγο καιρό στο ΑΝ.

Οι Duke Abduction είναι μια τετράδα μουσικών (Obi Serotone: φωνή, πλήκτρα/ synths, Κωστάδης Μιχαήλ: κιθάρα, Άξιος Ζαφειράκος: μπάσο, Άλεξ Σταυρόπουλος: κρουστά) που θα τους χαρακτήριζα ως πειραματικό και αρκετά ψυχεδελικό funk, fusion με έντονους τους jazz πειραματισμούς και επιρροές από διαφορετικά μουσικά στυλ, όπως από Mars Volta, King Krimson, Funkadelic, Portishead κτλ. Χωρίς να υπερβάλω, να πω ότι τα πλήκτρα του Obi Serotone έδιναν άλλη διάσταση στη μουσική, ενώ το ρυθμικό section μπάσο, ντραμς, κιθάρα, έμενε σταθερό σαν μετρονόμος σε δύσκολα μετρήματα και αξίες. Περιττό να πω, ότι ο χώρος του An Club έσφυζε από φαντασία και κόσμο. Που ήταν κρυμμένοι όλοι αυτοί οι μουσικοί αναρωτιόμουν; Τα επόμενα συγκροτήματα θα μπορούν να στηρίξουν το δυναμισμό που έχει δημιουργηθεί; Δεν αγχωνόμουν. Μέχρι τώρα η βραδιά κύλαγε φοβερά. Οι Duke Abduction κατεβαίνουν και στη σκηνή ανεβαίνει ένας τύπος με 70?s ασημένια γυαλιά από εκείνα που δεν έχουν τζάμια αλλά γρίλιες από πατζούρια. Λέει κάτι φράσεις και κανείς δεν χειροκροτεί. Ρε παιδιά στηρίξτε το παιδί! Και μόνο που ανέβηκε πάνω στη σκηνή να κάνει το ρόλο του, μόνος του, είναι δύσκολο. Ένα παλαμάκι ακούγεται κάπου από το βάθος. Αχ εσείς οι δύσκολοι! Συνεχίζει όμως απτόητος και παρουσιάζει τους Sugah Galore.

Xώνουν άσχημα!

Εκτός απροόπτου κι αν δεν έχει κάτι άλλο την ίδια μέρα, θα είμαστε εκεί. Τσακιστείτε οι υπόλοιποι!

Λοιπόν η αφίσα έχει βγει, μένει μια βδομάδα, η είσοδος είναι ελεύθερη, το cd θα κοστίζει 10 ευρώ. Εκτός αυτών οι Duke θα είναι αύριο στο ΣΚΑΙ (ραδιόφωνο) 10 με 12 το βράδυ καλεσμένοι στο laternative. Τσεκάρετε 8)

Bump!!!Αύριο τα σπουδαία. έχομεν και αφίσα και βίντεο…

link gia video

τα παλικάρια τα σπάσανε απλά!!!εύγε μάγκες

Ναι και να τονίσουμε ότι είχε πολύ κόσμο, ωραίο μαγαζί και ότι έπαιξε το Thirsty and Miserable των Black Flag με φωνή Lemmy και ότι το συγκεκριμένο κομμάτι ετοιμάζει τον δρόμο για τους Saint Vitus(το χουν διασκευάσει) την Τρίτη και ότι εθεάθη και γνωστός φορουμίτης με μπάσο στην συναυλία και ότι τραγούδησε και ο Jeff των Cast A Blast και ότι περάσαμε όμορφα :smiley: