SPIRAL ZEUS - KINETIC - BLOODSTANED - X PIRAL Live @ An Club 03/04/2011

Πολύ καλό πακέτο με Kinetic μετά από 2 χρόνια αποχή από τα live δρώμενα!:smiley:
Θα παιχτούν και κομμάτια από το επερχόμενο άλμπουμ Human Horror Industry.

Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Αλλαξε το line-up? Βλεπω στην αρχικη πανω απο τους Kinetic εχει Black Path και οχι Spiral Zeus.

Eπισης αν παω κατα τις 10 (δεν παιζει να προλαβω νωριτερα), προλαβαινω Kinetic?

  1. Από ότι φαίνεται ναι. Παρακαλώ οι mods να αλλάξουν το τίτλο:)

  2. Όταν λέει οι πόρτες ανοίγουν 8, σημαίνει ότι το live αρχίζει μετά από κανα μισάωρο το πολύ. Βάλε από 30-45 λεπτά τα πρώτα 2 συγκροτήματα, και τις ενδιάμεσες καθυστερήσεις αρα γύρω στις 10 θα βγούν οι Kinetic. Αυτό βλέπω συνήθως.

Μου κάνει εντύπωση πάντως που οι Black Path είναι πάνω από τους Kinetic στο line up. Αν θυμάμαι στο Legion Festival που τους είδα είχαν 4 δικά τους κομμάτια και μια διασκευή στο Roots Bloody Roots.

Kριμα, και ηθελα αρκετα να δω S.Zeus
Legion Fest δεν ειχα παει αλλα θυμαμαι και γω πως ηταν αρκετα χαμηλα στο line up οι Black Path.

Anyway, θα προσπαθησω να ειμαι εκει asap. Cheers mate!

Γαμώτο δε μπόρεσα να είμαι εκεί λόγω διαβάσματος.:frowning: Πείτε πως ήταν εσείς που πήγατε

Γω προλαβα τα τελευταια 3 τραγουδια απο Bloodstaned, δυστυχως ηταν αδυνατον αν παω νωριτερα…

Ευτυχως ειδα Kinetic που γουσταρα. Πολυ καλη αποδοση απο τα παιδια και πολυ δυναμη αλλα δυστυχως ο ηχος τους πηδηξε. Πολλες φορες οταν πηγαινε να τραγουδησει η Μαρια ακουγοταν μικροφωνισμος (!) που ηταν αρκετα ενοχλητικος ενω η αληθεια ειναι πως ελαχιστες φορες τα οργανα ακουγονταν καθαρα…:frowning:
Μολις τωρα εχουν αρχισει να συνερχονται τα αυτια μου.
Παντως τα παιδια ηταν γαματοι, παξανε πολλα απο το καινουριο αλμπουμ που βγαζουνε τα οποια δεν ειχα ξανακουσει αλλα φαινεται πως εχουν κανει πολυ καλη και προσεγμενη δουλεια.:thumbup: Ελπιζω να μπορεσω να τους ξαναδω πιο συντομα και με πολυ καλυτερο ηχο γιατι νομιζω πως το αξιζουν.

Τελευταιοι τελικα παιξανε οι Black Path. ΟΚ, οχι και του γουστου μου αλλα ειπα να κατσω αφου ειχα παει. Τα κομματια τους δεν τα ηξερα αλλα παιξανε παλι διασκευη Bloody Roots. Δυστυχως τα παιδια παιζανε μονοι τους αφου ειχαν φυγει σχεδον ολοι μεχρι να τελειωσει το set (οχι οτι ειχε και πολυ κοσμο ε, καμια 70αρια ατομα υπολογιζω). Οταν τελειωσαν ειχε περασει απο 12:00 και παιζει να ημασταν 18 ατομα στο ΑΝ μαζι με τη barwoman. Παντως μπραβο τους που δεν πτοηθηκαν απο τη μη παρουσια κοσμου και φανηκαν να το διασκεδαζουν! Οπως ειπαν, “καναμε γαματη προβα”!!:lol:

ΥΓ: Κατι με τον ηχο σε αυτο το μαγαζι επιτελους ε. Κριμα ειναι για τις μπαντες που παιζουν…

Αποθεώστε!

:lol::lol:

Μεταξύ μας όμως παίζει να ταν και η τιμιότερη διαγωνιζόμενη. Το χειρότερο που έχει κάνει ήταν να έχει κάνει ναρκωτικά και να έχει υποκριθεί οργασμό.

και ας σταματήσουμε εδώ το σπαμμάρισμα καλύτερα.:slight_smile: