Spiritual Front LIVE & Aftershow Party @ Cabaret Voltaire

H Nox Music περήφανα παρουσιάζει στις 11 Μαΐου τους Ιταλούς Spiritual Front στην Αθήνα στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του Cabaret Voltaire Μαραθώνος 3, Κεραμεικός.

Οι Spiritual Front δημιουργήθηκαν το 1999 από τον frontman Simone ‘‘Hellvis’’ Salvatori, ο οποίος με την μελαγχολική φωνή του και το χαρισματικό παιχνίδι με την κιθάρα του μας ταξιδεύει στην εποχή του swing και του cabaret. H μουσική τους χαρακτηρίζεται ως suicide pop, melancholic folk με πειραματικά στοιχεία tango.Η δουλειά του group διασχίζει ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών και παραδόσεων, και θεωρείται εξαιρετικά μοναδικό ανάμεσα στο σύγχρονο neofolk.

Στις 11 Μαΐου σε συνδυασμό με κομμάτια που όλοι έχουμε αγαπήσει θα γίνει και η παρουσίαση του καινούριου τους album σε ένα χώρο όπου η επαφή μεταξύ κοινού και καλλιτέχνη θα είναι άμεση. Η πρώτη εμφάνιση των Spiritual Front στην Ελλάδα ήταν το 2009 στο Absinthe Festival μαζί με τους Rome και έπειτα o Simone Salvatori σε solo project το 2011 με τους στο Ordo Rosarius Equilibrio sto Nox Music Festival.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι δικοί μας Glimmer Void και Skull and Dawn(Ex Défilé des Âmes).

Aftershow Party από τους Σταμάτη Γρίσπο & Georges L. (The Modern Tapes Radio Show, Second Skin, Closer Alternative Bar, Dunkel)

Doors Open 20:30
Προπώληση μέσω ticketpro 15 ?
Τιμή ταμείου 18 ?

Music Unites Us

δν το πήραν καν χαμπάρι .οκ,όσοι πήγατε πείτε εντυπωσεις