Desktop - macOS - μια χαρά ως τώρα.
Spotify premium vs apple music για πέιτε άποψη. Μενδιαφέρει πολύ η ποιότητα με ακουστικα
Ποιότητα καλύτερη το Apple Music και νομίζω και περισσότερα τραγούδια.
Interface (υποκειμενικό βέβαια) καλύτερο το Spotify.
Επίσης καλύτερες προτάσεις το Spotify και βρίσκεις περισσότερες playlists.
Τα έχω δοκιμάσει και τα 2 αρκετές φορές και πάντα καταλήγω στο Spotify
Τώρα το περασμένο Μάρτιο μέχρι Μάιο είχα Apple Music, όποτε έχω πρόσφατη εικόνα της υπηρεσίας
Αν σε ενδιαφέρει η ποιότητα, tidal θα πρότεινα. Σε γενικές γραμμές, από τα δυο που αναφέρεις, καταλήγω σε apple
Δεν είμαι σίγουρος αν στο apple music μπορεις να παίξεις λίστες offline. Ειναι πολυ σημαντικός παράγοντας επίσης αυτός στο να επιλέξω
Κάθε update και χειρότερο το app (iOS). Πού πήγε το “Recently played” το σπιτάκι σας γαμώ;
Το ηλίθιο το Spotify δεν έχει καθόλου '90s Crematory, μου 'ρθε να βάλω το illusions και δεν υπάρχει!
Το έψαχνα κι εγω , τι σκατα;
Προχθές άρχισαν να μου έρχονται emails από το Spotify, πως γινόταν ύποπτες συνδέσεις του λογαριασμού μου σε χώρες όπως Ισπανία, Εκουαδόρ και Η.Π.Α και έβλεπα στους αγαπημένους μου καλλιτέχνες να μπαίνουν κάτι Ισπανόφωνοι ποπ τραγουδιστές. Αμέσως άλλαξα κωδικό και χθες μου ήρθε ένα email για Ισπανία μόνο.
Γκουγκλάρισμα στο γκουγκλάρισμα έπεσα πάνω σε μια περίπτωση που είχε ακριβώς το ίδιο μοντέλο ηχείου Sonos με αυτό που χρησιμοποιώ και εγώ. Άρχισα να ψάχνω με την λέξη κλειδί Sonos και ξεπετάχτηκαν και άλλες περιπτώσεις. Δεν κατάλαβα πως σκατά γίνεται το χακάρισμα μέσω του ηχείου και δεν το έψαξα και παραπάνω, πηγαίνοντας στην λύση κατευθείαν
Η οποία είναι να αφαιρέσεις την πρόσβαση του ηχείου από το Manage apps…
You’ve given these apps access to your Spotify account. To prevent them from future access, click ‘Remove Access’.
Σήμερα και μέχρι τώρα δοκιμάζω απλό AirPlay απο το κινητό προς το ηχείο και φυσικά ξανα άλλαξα τον κωδικό του Spotify αλλα και του WiFi για καλο και για κακό. Μεχρι στιγμής δεν έχω λάβει email για ύποπες συνδέσεις.
Τα έγραψα για να έχετε τον νου σας όσοι-ες είστε κάτοχοι τέτοιων διαβολο-μηχανημάτων