Πλάκα έχει
Μεσαια μερα ολα τα λεφτα, πουτανα ολα μετα απο Gojira και Metallica, και επικο χαλαρωμα με Delerium. Τελευταια μερα η καλυτερη με εντελως ξεμπαρκους τους Blind Guardian.
Τωρα γιατι εβαλε το Spotify τους Iron Maiden στην πρωτη μερα και μαλιστα τοσο ψηλα, δεν το ξερω.
Ισως διαλειμμα για υπνακο για οποιον το χρειαζεται?
Δεν ξερω τι σκεφτοταν ο διοργανωτης οταν εβαζε τους Sweet στη δευτερη ημερα και τους SOAD τοσο χαμηλα στο billing.
Αν και ακούω πολύ από τα κατεβασμένα μου αρχεία για καλύτερη ποιότητα, και αν και οι Rammstein είναι στην shower playlist γι’αυτό είναι τόσο ψηλά, αναρωτιέμαι πόσο θα πλήρωνα για να δω ένα τέτοιο lineup. 100 ευρώ τη μέρα τα’ δινα!
Dua Lipa αναμεσα σε Ulver και MDB? Μμμμ me gusta…
Πήγα να το κάνω κι εγώ που έκανα Spotify πριν κάνα μήνα μόνο και μόνο για ν’ ακούω τις λίστες του Quintom, και απλά μου έβγαλε ένα NEW MODEL ARMY και τίποτε άλλο στην αφίσα, γιατί μία φορά που δεν είχα τον σκληρό εύκαιρο, τους άκουσα από εκεί.
Η τρίτη μέρα χωρισμένη σε 2 stages θα ήταν και γαμάτη. Κατά τ’ άλλα δεν θα ταξίδευα εξωτερικό να δω το φεστιβάλ μου =/
ωραιο ! My music taste is more obscure than 98% of other listeners on Obscurify και 99% το current.
Πλήρωνα όσο όσο
Ακούς στο Spotify Slipknot, Muse, ΛΕΞ κι Αγγελάκα κι εδώ στο forum έρχεσαι να μας post-άρεις τα ακαταλαβίστικα.