Stampin Ground

Τους ξερετε αρκετοι εδω μεσα.Αν και διαλυθηκαν αξιζει να πουμε κατι γι αυτους.

Ωωω, έλειπε, όντως. ‘Νταξ’, ‘‘Carved from empty words’’. Τι θύελλα είναι αυτή; Κρίμα που δεν τους πρόλαβα να τους δω live, έχω ακούσει ότι τα έσπαγαν πραγματικά (wall of death και δε συμμαζεύεται). Και το ‘‘A new darkness upon us’’ καλό ήταν, αν και τους προτιμούσα λίγο πιο ‘‘πρωτόγονους’’. 'Οσο για το split με Knuckledust- τα έχουμε ξαναπεί.

Εγω που τους ειχα δει 2 φορες ηταν απλα απιστευτοι(angmar θυμασαι?).Το wall of death ηταν highlight και τις 2.

Aπο τα καλύτερα και τιμιότερα συγκροτήματα του hardcore…Αξέχαστο το live στην Πάτρα το 03…

respect απλα

κορυφαια μπαντα

αγγλια

ade τρελη ντραμαρα

carved μνημειο

officer down ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ για να τα σπασεις ολα!!!

τους suicide watch που θα τους βρουμε???

CAAAAAAAAAAAAAAAAAUSE and EFFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECT!!!

:thumbup: Επικο λαιβ!
Απιστευτη μπαντα.Τα An Expression Of Repressed Violence και Carved From Empty Words
ειναι μνημεια και το τελευταιο τους αρκετα καλο.Οποιος καλοπαιδο εχει τιποτα αλλο απο αυτους
σε αρχειο υπολογιστη παρακαλειται να δωσει και στο λαο!

Εχω εγω.Αμα θες ξερεις που θα με βρεις.

Κι εγω το εψαχνα ρε γαμωτο αλλα τελικα μονο να το κατεβασω μπορεσα.Παντως μετραει για τους φανς του καλου thrash/crossover ηχου.

στειλε κανα λινκ σε pm please

Τιμια μπαντα. Απ’ τις πιο τιμιες βασικα. Οταν ειδαν πως πλεον δε τραβαγε, το βαρεσαν στο σφυρι και μας χαιρετησαν με το κεφαλι ψηλα.

Κριμα που διαλυθυκαν…Ειχα την τυχη να τους δω τρεις φορες λαιβ,η μια καλυτερη απο την αλλη…σπουδαια μπαντα κατα την γνωμη μου,θα λειψουν απο την σκηνη…

Συμφωνω μαζι σου,αλλα και παλι μπραβο τους που το διελυσαν οταν ειδαν οτι δεν εχουν πια κατι να δωσουν(ο adam προπερσι που τον βρηκα μου ειπε οτι και η αποστασεις ηταν ενα απο τα προβληματα που αντιμετωπιζαν για να συνεχισουν).Ευτυχως υπαρχουν και οι Romeo Must Die.

Βασικα απο την μια κανανε καλα αλλα απο την αλλη η σκηνη εχασε μια σπουδαια μπαντα…Οσο για τους romeo must die τους εχασα τον ιανουαριο λογω γιορτη φιλου αλλα ακουσα καλεσ εντυπωσεις σε γενικες γραμμες…

Θα ξαναρθουνε.Ο adam τουλαχιστον ετσι μου ειπε(οπως και στο κοσμο κατα τη διαρκεια του set)οποτε θα εχεις αλλη μια ευκαιρια να τους δεις.