φοβερή ensemble παράσταση που ανανεώνεται κάθε μέρα - και τζάμπα ε.
Προτείνεται.
Πολυ καλος ο Μαριο, τον ακολουθω εδω και καιρο. Εμφανιστηκε στη Νεα Υορκη πριν κατι μηνες αλλα δε μπορουσα με τιποτα να παω. Αν δεν κανω λαθος εμφανιζεται το καλοκαιρι στην Ελλαδα. Ψιλοαχαστος βασικα.
Σιγουρα θα παω να τον δω την επομενη φορα που θα κανει αμερικανικο τουρ, αλλωστε νομιζω εκει ειναι η εδρα του!
Έπαιξε Ελλάδα χθες και προχθές.
Απλά εξαιρετικός.
Έγραψα δύο αράδες πιο πάνω.
Αν είσαι φίλος του stand up, μην τον χάσεις.
Εννοειται θα παω αν τον ξαναπετυχω. Υπαρχει λογος που κανει καριερα και δεν γραφει στο ροκιν.
Στη σταθερά εξαιρετική εκπομπή του Λέντζα με κωμικούς, ξεχώρισα τη συζήτηση με Ανατολίτη, Νταρζάνο, Μαρκεζίνη, στην οποία καταπιάνονται με πολλά και ενδιαφέροντα για τον ελληνικό χώρο, αν θελετε να δειτε.
Κατά τα άλλα, το ξέπλυμα του πάλαι πότε αγαπημένου Λούι, ολοκληρώθηκε, μιας και επέστρεψε στο νετφλιξ αν δεν το πήρατε χαμπάρι.
Το έβαλα να το δω, γιατι πολλοι που τον ειδατε λάηβ στην Αθήνα, γράψατε καλά πράγματα - άραγε αυτή την παράσταση είδατε ;
το έχω σταματήσει ήδη δυο φορές και ειμαι στη μέση. Τραγωδία. Φλατ κείμενο, προβλεπόμενα έτζυ (κανει πλακα με τον πατέρα του που θα πεθάνει, γουαου, ουτε αστειο ειναι, ειναι θλιβερο) - φαινεται οτι το “λεω-ειρωνικα-οτι-ειμαι-ανωμαλιαρης” ηταν μεγαλο μερος της ταυτοτητας του, και οταν αποδειχθηκε οτι δεν τα ελεγε και τοσο ειρωνικα, δεν ξερει που να παει.
Θα παλεψω να το τελειώσω για να εχω ολοκληρωμενη αποψη, αλλα καιρο ειχα να δω τοσο κακιστο κειμενο - ουτε καν μετριο, θλιβερο