Star Wars VS The Lord Of The Rings

βασικα το σταρ γουορς δεν μπορει να συγκριθει με τον αρχοντα γιατι το σταρ γουορς αποτελει σταθμο στην ιστορια του αμερικανικου σινεμα (τωρα αν αυτο ειναι καλο η οχι ειναι αλλο θεμα) ενω το λοτρ δεν εχει την ιδια βαρυτητα για την εποχη του. αν και εγω προσωπικα μαλλον προτιμω λοτρ

Lord Of The Rings

Star Wars for the win.
σαφώς δύσκολη επιλογή,το ένα αφηγήτε μια αρχαία εποχή,ενώ το άλλο μια μελλοντική,όπου στην ουσία τα ίδια μηνύματα προσπαθούν να περάσουν.

Now playing: Masterplan - Into the Arena
via FoxyTunes

Ω θεε, τι μαλακιες εγραφα καποτες! Θα πεσει φωτια να με καψει…:frowning:
Μονο για το Ματριξ συμφωνω ακομα με τον παλιο εαυτο μου.
Κατα τα αλλα ειναι και τα 2 επη! Τελειως διαφορετικα βεβαια.

αυτο ειναι το σωστο vs ομως

(για 18+)

[SPOILER]

vs

[/SPOILER]

Αστεία η σύγκριση, η μέρα με τη νύχτα. Ο ¶ρχοντας είναι (και δυστυχώς μάλλον θα είναι για πάντα) ότι καλύτερο έχει παιχτεί ποτέ στον κινηματογράφο!!!

όσο για τη μεταφορά απο τα βιβλία δεν την θεωρώ καθόλου κακή, μπορεί βέβαια επειδή πρώτα είδα τις ταινίες και μετά το διάβασα. Παντως υπάρχουν σίγουρα πολύ χειρότερες, τραγικές μεταφορές βιβλίων από τον ¶ρχοντα…

Αν και φανατικος τολκινας,εχοντας διαβασει κ γω οτι υπαρχει,οι ταινιες του Αρχοντα μου αρεσαν τρελα…πολυ καλη μεταφορα,ειχαν σημεια αλλαγμενα,σημεια που δεν μου εκατσαν καλα,αλλα ο τζακσον ειχε οραμα και εδωσε πιστευω οτι καλυτερο μπορουσε…το θεωρω πολυ μεγαλη μαγκια,να βγαινει μια ταινια με ξωτικα,φυλες κτλ,εν ετη 2000 και να ψαρωνει κοσμο…
αλλα…
Τα STAR WARS,ειναι,ηταν και θα ειναι,η καλυτερη sci-fi εποποιια εβερ…χωρις αναλυσεις κτλ,απλα ο πολεμος των αστρων ειναι υπερτατη τριλογια,οπου,δανειζομενη στοιχεια απο γουστερν,ταινιων σαμουραι,καθαρης επιστημονικης φαντασιας κτλ,εφτιαξε ενα μιγμα αξεπεραστο…οσο και να ελιωνα με τις ταινιες του αρχοντα οταν βγαιναν,οσες φορες και να εβλεπα τις extended version που αγοραζα,το STAR WARS θα παραμενει αξεπεραστο για μενα και για οσους βασικα που το γνωρισαν,οταν ηταν ακομα παιδια…δεν περιμενω εναν που εχει δει πρωρα αρχοντα και εχει γεννηθει μετα το 90,να ψαρωσει τοσο με πολεμο των αστρων…βεβαια,μιλαω για την οριτζιναλ τριλογια,διοτι τα 3 καινουρια,τα θεωρω εμετικα και δεν τα σκεφτομαι καθολου,οταν βλεπω τα παλια…ακομα και οταν βλεπω πχ την αυτοκρατορια και σκεφτομαι’‘χμ,πο,δες μορφη ο emperor’’,το παρελθον του το βγαζω μονο απο τα συμφραζομενα…δεν παει καν το μυαλο μου στα βιντεογκεημς ‘‘ταινιες’’ που βγηκαν μετα και ξεφτιλισαν ολο το συμπαν…ο Λουκας,μπορει να ειναι ο μεγαλυτερος απατεωνας-φραγκοφονιας εβερ,αλλα εκεινα τα χρονια,εφτιαξε κατι που ο κοσμος του sc-fi enetrtainment δεν ειχε ξαναδει…και ναι,πηρε στοιχεια και απο τολκιν σιγουρα,αλλα και παλι,τα εδεσε ολα τοσο ομορφα,που απλα,ηταν τελεια…οπως να εχει,οπως ειχε πει και ο ρανταλ,’‘παρτε το χαμπαρι,μια ειναι η ‘‘επιστροφη’’,και δεν ειναι του βασιλια,αλλα των Jedi!!’’…

http://www.youtube.com/watch?v=AxAEo3CWeq8

Απιστευτο!
Με το που ειδα τον τιτλο του thread, κατευθειαν μου ρθε στο μυαλο η σκηνη απ’το clerks 2
Να σε παρει Lupin, με προλαβες :stuck_out_tongue:
Star Wars προσωπικα, επειδη με αυτα μεγαλωσα.

Ναι μεν τα βιβλια LOTR και γενικα Tolkien και Lovecraft με συνοδεψαν πολλα καλοκαιρια διακοπων, αλλα σε θεμα κινηματογραφου, the force ειναι μια και μοναδικη.

Lord Of The Rings με τρέλλα!

Εννοείται και Star Wars! Τι γράψαν και πότε το γράψαν, ε… 8)