Είχα κατεβασμένο το Andor εδώ και μήνες (ίσως και χρόνια) και δεν είχα κάτσει να το δω.
Τα 2 πρώτα επεισόδια πρέπει να τα είδα και 5 φορές το καθένα γιατί πάντα με έπαιρνε ο ύπνος από την βαρεμάρα. Αλλά η συνέχεια είναι φοβερή. Είδα ότι θα βγάλουν και season 2 που θα καταλήγει στο rogue one.
Υ.Γ. Όσες φορές και να δω το rogue one, δεν μου αρέσει καθόλου, όπως δεν μου άρεσε από την πρώτη στιγμή στο σινεμά.
Χρόνια λίγο δύσκολο μιας και βγήκε τον προηγουμενο Σεπτεμβριο
To 6o επεισόδιο του Andor είναι από τα καλύτερα κινηματογραφικά πράγματα που έχει παράξει η Disney στο SWU.
“I’m pretty sure Dave said that this is basically like the fifth season of Rebels. So it felt nice to feel that sort of continuation with these people she’s got such a rich history with. You can see that with her mission that she has, going after Thrawn, and believing that he’s still alive, and holding Ezra in her heart because they have a really beautiful, long history as well.” - Ahsoka star Rosario Dawson
χαχα καλο!
Rumors are flying that Star Wars: The Acolyte has been canceled at Disney following the firing of the showrunner, Leslye Headland. Cosmic Book News made the initial report based on the claims of noted leaker Doom Cock with producer Kamran Pasha cited as a source. The Youtuber explained that Pasha found out from a source at Lucasfilm, only referred to as “Sparrow,” that made a claim about Headland’s firing, and as a result, the upcoming series was given a “soft cancelation.”
Αηδιες, αυτός ο Doom Cock (…) είναι διάσημος ηλίθιος που ξεκινάει ανυπόστατες φήμες.
Θα δείξει…αρκετες σελίδες το αναφερουν…
Δε βαζεις ομως ολοκληρο το τρεηλερ!
Απιθανο. Ανυπομονω. Οι απαιτησεις ειναι υψηλες, και νομιζω θα ικανοποιηθουν.
Ξεκιναω μαραθωνιο Star Wars αυριο… ευχηθειτε μου καλη τυχη.
WEEK 1 - THE PREQUELS : PART 1
- Episodes I & II : μια μερα
- The Clone Wars (Seasons 1-3) : εξι μερες
WEEK 1 - THE PREQUELS : PART 2
- The Clone Wars (Seasons 4-7) : εξι μερες
- Episode III : μια μερα
WEEK 3 - EMPIRE
- Kenobi : δυο μερες
- Solo : μια μερα
- Andor : τρεις μερες
WEEK 4 - REBELLION
- Rebels (Seasons 1-4) : εφτα μερες
WEEK 5 - THE ORIGINALS
- Rogue One : μια μερα
- Episodes IV, V and VI : τρεις μερες
WEEK 6 - AFTERMATH
- The Mandalorian (Season 1) : δυο μερες
- The Mandalorian (Season 2) : δυο μερες
- The Book Of Boba Fett : δυο μερες
- The Mandalorian (Season 3) : δυο μερες
το έκανα κ εγώ πριν καμια 2ετία περίπου στην καραντινα οταν το πηρα απόφαση να ασχοληθώ με τα animation της σειράς που δεν είχα ιδέα πως ήταν και τα είδα όλα με την σωστη χρονολογική σειρά για να μην χάσω την μπαλα. βεβαια μου πηρε κανα 6μηνο να τα βγάλω όλα μαζι ,σειρές και ταινίες.
απο τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ever…!
Γνωριζοντας τον εαυτο μου, ειναι κατα 90% σιγουρο οτι καποια στιγμη θα τα παρατησω, ή πιο ρεαλιστικα θα κανω skip σε καποια επεισοδια απο τις animated σειρες που δεν ειναι και κοσμογονικα.
Αλλα μπορω να πω πως ειμαι αισιοδοξος πως θα το καταφερω τελικα το εγχειρημα, κυριως γιατι λογω επαγγελματος ειμαι off απο δουλεια μεχρι τελος Αυγουστου, οποτε σιγουρα εχω τον χρονο, τουλαχιστον μεχρι 10 Αυγουστου γιατι μετα εχω κατι επισκεψεις απο Ελλαδα. Θα δουμε.