Τα 2 πρωτα επεισοδια θα κρατησουν συνολικα πανω απο 90 λεπτα…
Εχω να νιωσω τετοιο ενθουσιασμο για νεο υλικο Star Wars απο το 2015…
Εκεινο αποδειχθηκε απογοητευση, το συγκεκριμενο ελπιζω να αποδειχθει αποθεωση.
Με λίγη καθυστέρηση είδα και εγώ την 3η σεζόν Mandalorian.
Αν και είχαν ακούσει κάποια αρνητικά σχόλια δεν επέμεινα πολύ με στις κριτικές για να αποφύγω τα spoilers. Τα οποία spoilers απέφυγα πολύ εύκολα κάτι που μου έκανε εντύπωση. Τώρα που είδα την σεζόν κατάλαβα το γιατί.
Εδώ έλειπαν τα μεγάλα cameo, ούτε Jedi, ούτε Boba Fett, ούτε κανένας άσχετος χαρακτήρας με την ιστορία που ήταν πιο εστιασμένη στους Mandalorians. Στα θετικά αυτό από εμένα γιατί όσο ωραία και αν ήταν τα cameos στην 2η σεζόν δεν θα ήταν καθόλου καλή τακτική να συνεχιστεί αυτό και εδώ.
Κατά τα άλλα μου άρεσε πολύ αυτό που είδα. Η σχέση Din - Grogu συνεχίζει να κερδίζει πολύ εύκολα την συμπάθεια μου και κάθε περιπέτεια στην οποία μπλέκονται αυτοί οι 2 αυτομάτως σου τραβάει το ενδιαφέρον πολύ περισσότερο. Αυτό το ζευγάρι είναι με ευκολία ότι καλύτερο έχει δώσει η Disney στην saga του Star Wars μέχρι σήμερα.
Ως τώρα όλη η σειρά από την αρχή λειτουργεί πολύ καλύτερα ως sequel στην original τριλογία.
Πραγματικα, αυτο ακριβως ομως.
Γενικα η σειρα εχει παει ως τωρα ΤΟΣΟ - ΟΣΟ σε ολη της την διαρκεια. Στην 2η σεζον για μενα λειτουργησαν πολυ θετικα τα καμεο και ηταν ακριβως οσο επρεπε, ε στην 3η σεζον δεν χρειαζοταν να εχει αλλα τοσα πλεον, μη σου πω δεν επρεπε, οπως λες κι εσυ.
Γενικα η ιστορια ειναι καλοσχεδιασμενη, και ομολογω οτι ενα απο τα αγαπημενα μου επεισοδια ηταν αυτο στον Coruscant, που ειναι φαινομενικα εντελως ασχετο με την πλοκη των Mandalorians, αλλα θα δεσει κι αυτο στο τελος (εχει ηδη δεσει στο φιναλε της σεζον αρκετα).
Μετραω τις μερες λες και ειμαι στον στρατο
Το Ahsoka έχει χτίσει ένα δυνατό hype όλον αυτόν τον καιρό, όντας η νέα και πολλά υποσχόμενη σειρά του σύμπαντος του Star Wars στο Disney Plus, η οποία θα είναι και η άμεση συνέχεια της ιστορίας που άφησε πίσω του το Star Wars: Rebels.
Όμως η Disney ανακοίνωσε ξαφνικά ότι τελικά η σειρά δε θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 23 Αυγούστου όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, αλλά μια μέρα νωρίτερα. Τα ευχάριστα νέα για τους fans του Star Wars ήρθαν μόλις χθες, μέσα από ένα σχετικό teaser της Lucasfilm στο Twitter, καθώς η διπλή πρεμιέρα της σειράς Star Wars: Ahsoka θα γίνει τελικά την Τρίτη 22 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney+.
Εξαιρετικα νεα για οσους ειμαστε στην Ανατολικη Ακτη της Αμερικης αυτα, τα διαβασα πριν 2-3 μερες. Απλα δεν ειπα τιποτα εδω, γιατι για εσας στην Ελλαδα δεν αλλαζει τιποτα πρακτικα. Τοσα χρονια με ολες τις αλλες σειρες η Disney ηταν εντελως ηλιθια, και εβγαζε τα επεισοδια μεσανυχτα στην Καλιφορνια, δηλαδη 3 το πρωι εδω περα… και 10 το πρωι Ελλαδας.
Τωρα θα τα βγαζουν στις 21:00 το βραδυ την προηγουμενη μερα (καθε Τριτη) και αρα 4 τα ξημερωματα Ελλαδας. Υποθετω οτι θα κοιμαστε οι φυσιολογικοι ανθρωποι εκεινες τις ωρες, τωρα βεβαια ο @osfp7 μπορει να καθεται να περιμενει καθε βδομαδα για το επεισοδιο
Πολύ πιθανό αν και έχω ξεσυνηθίσει με το τελος του ΝΒΑ και κοιμάμαι πιο νωρίς.
Ελπίζω (και πιστεύω) να είναι δυνατό αλλιώς τρώει κόκκινη το Disney+ μια και καλή.
Υγ δεν έχω δει και 3η μανταλοριαν τώρα που αδειάζει σιγά σιγά το πρόγραμμα μου ίσως την ξεπεταξω σήμερα και αύριο
Dave
Ανυπομονώ να σχολασω,να γυρισω σπιτι να τα δω…αποφευγω να διαβασω οτιδηποτε…
Πρώτο επ. Αhsoka… Θετικό το πρόσημο. Αλλά θα έλεγα η απόλαυση προφανώς ανεβαίνει κατά πολύ αν πριν έχεις δει Rebels και ξέρεις την ιστορία με όλους αυτούς τους χαρακτήρες
Και τα δύο επεισόδια ήταν καταπληκτικά κατά την γνώμη μου, αλλά ειδικά στο πρώτο ένιωσα για πρώτη φορά μετά την αγορά του franchise από τους white slavers της Disney ότι βλέπω George Lucas Star Wars.
Τα ειδα και τα 2 μολις…ΤΑ ΣΠΑΣΕ!!!
Αν συνεχισει στο ιδιο υψηλο επιπεδο θα ειναι οτι καλυτερο εχει βγει σε live action μετα τις 2 πρώτες τριλογιες…
Σούπερ και τα δύο.
Μέσα σε μόλις δύο επεισόδια, ειδαμε περισσότερα και καλύτερα lightsaber duels από όλη τη sequel trilogy.
μέχρι στιγμής εχω δει ολα αυτά που ήθελα στην σειρά και με το παραπάνω. μακάρι να πάει έτσι μέχρι τέλος. πολύ ακριβή παραγωγή ρε παιδιά…λες και βλέπω ταινία στο cinema ένιωθα. χαμός!
Ναι τι να σου πω φοβερο κατορθωμα
Κι εγω το ιδιο ενιωθα, αλλα δεν ξερω αν ηταν λογω χρηματων που επεσαν.
Απλα ειναι πολυ καλοφτιαγμενη η σειρα. Και η μουσικη παρα πολυ προσεγμενη, η οποια προσθετει πολυ στην εμπειρια. Καλα ο Lothal ειναι φτιαγμενος αψογα. Η Sabine εξαιρετικο casting, ειναι ιδια. Η γυναικα του ΜακΓκρεγκορ δε με εχει πεισει ακομα, αλλα δεν ειχε και πολυ υλικο. Ο πρωην Jedi και η μαθητρια του απλα ΑΨΟΓΟΙ κι οι δυο. Ειμαι πολυ αισιοδοξος για την συνεχεια, κυριως γιατι η σειρα ακουμπαει την ουσια του Star Wars, δηλαδη μυστικισμο, lore και διευρυνση του συμπαντος.
Νομιζω θα συμφωνησω για την Hera…