Μαδερφακιν star wars

Όλα τέλεια μέχρι στιγμής. Πολύ δυνατά επεισόδια. Πάντως όπως κοιτούσα τους ηθοποιούς είδα ότι αυτός που παίζει τον Baylan πέθανε πρόσφατα πριν κάνα 3μηνο, κρίμα.ο άνθρωπος.

1 Like

Ναι ρε συ Ray Stevenson, εξαιρετικος ηθοποιος… εχει παιξει σε πολλα πραγματα.

Ηταν και ο villain της 7ης σεζον στο Dexter, o Isaak Sirko. Κριμα πραγματικα, 59 ηταν…

2 Likes

Εκανα το λαθος και διαβασα σχολια σε μια διαφήμιση του Ahsoka του Disney+ στο fb…
Οι περισσότεροι που εκφράζουν την αποψαρα τους και μαλιστα κραζουν,δεν ξερουν καν ποια ειναι η Ahsoka.Αναρωτιουνται μαλιστα γιατι φοραει αυτο στο κεφάλι και μοιαζει με Φαραω…

ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

1 Like

Πολύ καλή δουλειά το Ashoka.Σύγχρονη τηλεόραση κινηματογραφικού τύπου.Όχι η φτήνια του Μπόμπα Φετ.

Η Ντόσον είναι καλή στο ρόλο αν και εμένα μου βγάζει ένα υπερβολικά wisdom στοιχείο.Οκ η Ασόκα είναι όχι ο Γιόντα.Κατά τα άλλα μια χαρά.Και το υπόλοιπο καστ τρομερό, ιδιαίτερα η Σαμπίν.Μου άρεσε και η γυναίκα του Obi Wan.Ενδιαφέρον οι νέοι villains, αρρώστια οι μάγισσες του Νταθομίρ, ελπίζω να δούμε περισσότερα σε αυτό.Soundtrack καταπληκτικό.

Τώρα στα κακά νέα.Υπάρχει μια αίσθηση κορεσμού στο συγκεκριμένο timeline.Δε φταίνε οι σειρές γιαυτό αλλά η ανεκδιήγητη (από πλευράς σεναρίου τουλάχιστον) νέα τριλογία των φραγκοφονιάδων της Disney.Έχοντας δει τις ταινίες αυτές, είσαι λίγο σε φάση who cares τώρα πως έγινε το First Order και μπλέξαμε πάλι σε πόλεμο κλπ κλπ

Θεωρώ ότι το μέλλον του Saga αργά ή γρήγορα θα πρέπει να εξερευνήσει άλλες εποχές και άλλες ιστορίες.

Ή αλλους γαλαξιες :sunglasses:

Πολυ καλο και το 3ο επεισοδιο αλλα θα το ηθελα κανα 10λεπτο μεγαλυτερο…

1 Like

Ναι θα ηθελα κι εγω λιγο ακομα.

Καλα για το επεισοδιο τι να πουμε… Διδασκει πως να φτιαξεις καλο Star Wars ο Φιλοναρος.

Δεν περιμενα ποτε οτι θα δω τετοια επικουρα στο διαστημα.

Ετοιμαζομαστε για μεγαλα πραγματα στα δυο επομενα επεισοδια πιστευω.

Παντως η σειρα φαινεται εντελως κινηματογραφικη σε ολα τα επιπεδα.

Ισχυει!και κλασικα εβαλε ποσες ομορφιες απο το rebels…

1 Like

Δειτε το ολοι οι φανς πλιζ.

Εχουμε πολλα να συζητησουμε.

Ισως σε 2-3 μερες να τα πουμε ελευθερα με σποιλερς?

Πω πω τι ηταν αυτο που ειδαμε.

Φιλονι, παρε την ΠΑΕ

2 Likes

Μας μαμησες πρωινιατικα…αντε να δω πως θα φυγει η δουλεια σημερα να γυρισω να το δω…

Φανταζομαι οτι παρακολουθειται ευκολα και χωρις να εχεις δει Rebels / Clone Wars σωστα?

Ξερό όχι από εμένα

3 Likes

οχι καλο ειναι να εχεις δει και τα αλλα ?

Ναι ακριβώς, δεν καταλαβαίνω πως κάποιος το παρακολουθεί χωρίς να έχει δει clone wars ή rebels - του οποίου άτυπα το Ασόκα είναι και η 5η σεζόν ουσιαστικά.

2 Likes

Το rebels ειναι υποχρεωτικο…To clone wars και παλι καλο θα ηταν να το εχει δει καποιος για να ξερει και να καταλαβαινει καλυτερα ολη την πορεια της Ahsoka…

Tales of the Jedi → Clone Wars → Bad Batch → Rebels → Ahsoka ?
η με release order
The Clone Wars → Rebels → The Bad Batch → Tales of the Jedi

:+1:
Την Κυριακή στο μπίστηγμα, θα σου κάνω ένα mini tutorial :sunglasses:

2 Likes

Απλα να ξερεις οτι στην αρχη μπορει να σε ξενισουν καπως ή να σου φανουν παιδικα.Κανε λιγη υπομονη γιατί αυτες οι animated σειρες ειναι οτι καλύτερο εχει βγει στο star wars μετα απο τις 2 αρχικες τριλογίες…

1 Like

Nαι θυμαμαι και απο παλαιοτερα τραιλερ ειχα απορησει γιατι ειναι τοσο διαδεδομενα - αλλα ψαχνω κατι για ez viewing καθημερινο οποτε παιζει να με καλυψει (ηδη επιασα τα Office για 4-5η φορα απο την αρχη οποτε δε λεει).

Επισης εφαγα φλασια τωρα…το clone wars ξεκιναει με ταινια πρωτα…μετα ξεκινάνε τα επεισοδια

1 Like