Μαδερφακιν star wars

:arrow_forward: Watch this reel

Αφού τελείωσα το Rebels είδα τα 6 επεισόδια σερί από Ahsoka και επειδή “έπρεπε” να κοιμηθώ άφησα τα άλλα 2 για την επόμενη μέρα…

Θα έπρεπε να απαγορευτεί δια ροπάλου να δεις τη σειρά χωρίς να έχεις δει Clone Wars και Rebels. Πως γίνεται να βλέπεις όλα αυτά χωρίς να προϋπάρχει το δέσιμο με όλους αυτούς τους χαρακτήρες και χωρίς όλη αυτή την πληροφορία από πίσω για όλα όσα έχουν γίνει;

Άνακιν τα σέρνεις ρε … είσαι μεγάλος παίκτης, σε όποιο side και να είσαι

Το μόνο που με “ενόχλησε” ήταν το πολύ συχνό σταυροχέρι της Ασόκα… το έκανε έτσι κ αλλιώς αλλά νομίζω ότι ήταν δυσανάλογα περισσότερο για τον χρόνο που είχε να είναι πρώτη μούρη στο φακό μέσα στη σειρά

2 Likes

Εχω πεσει για τα καλα στη δινη του Clone Wars, και το απολαμβανω 10000%
3η σεζον ειμαι ακομα, και ειμαι σε φαση που τα βλεπω οπου σταθω: στο γυμναστηριο, στη κινηση, στο σπιτι :smiley:
Οπως ελεγα και στον @Lupin , ανυπομονω να τα τελειωσω και να ξαναδω το Revenge of the Sith σαν αλλος ανθρωπος. YOU WERE THE CHOSEN ONE πω ανατριχιασα

2 Likes

Το καλο ειναι οτι καθε σεζον είναι καλύτερη απο την προηγουμενη.

2 Likes

Κυριως γιατι ηταν θεμα χρονου… και γιατι για μενα προσωπικα υπαρχει και μια πικρια τυπου “WHAT IF” , αφου αν τον ειχαν κανει υπευθυνο για τον σχεδιασμο της βασικης ιστοριας πριν το 2014, θα ειχαμε παρει καποια sequels που οσα προβληματα και να ειχαν (με Jar Jar Abrams και RJ το αποκλειω να ειχαν βγει καλα), τουλαχιστον θα ειχαν μια κοινη κατευθυνση, και ισως και να σεβονταν τις ταινιες του Lucas.

Καλλιο αργα παρα ποτε βεβαια. Ελπιζω να βαλει φρενο σε καθε ασχετο με το franchise οταν σκανε ακυρες ιδεες.

Καλα προσωπικα διαφωνω, ειδικα μιας και εχω φιλους που δεν βλεπουν animated και θεωρουν το Ασοκα υπεροχο. Οπως ακριβως δεθηκαμε μεσα σε 100 λεπτα κινηματογραφου με Luke Skywalker, Ben Kenobi, Leia και Han Solo την πρωτη φορα που ειδαμε το A New Hope, ε νομιζω ετσι μπορει να δεθει και καποιος μια χαρα με τους χαρακτηρες του Ahsoka. Ουτε τοτε ξεραμε κατι για τους χαρακτηρες, τους μαθαμε μεσω της ταινιας και υπηρχε παρελθον που δεν ξεραμε.

:100: :100: :100:
Εκανα πληρες rewatch με χρονολογικη σειρα τον Αυγουστο πριν σκασει η Ασοκα, και το απολαυσα παρα πολυ. Απο τα καλυτερα πραγματα που εχουν βγει στο franchise. Καλα… οσον αφορα αυτο:

Κατσε να δεις και 7η σεζον Clone Wars που κανει overlap και με την ταινια, θα βαλεις τα κλαματα :stuck_out_tongue:

4 Likes

Αυτό ήταν μεγάλο φάουλ. Φάνηκε ότι η Disney και η Kathleen Kennedy δεν είχαν κανένα όραμα. Βγάλανε μια ταινία αντιγραφή του a new hope γιατί φοβήθηκαν να κάνουν κάτι δικό τους, δώσανε την 2η σε έναν σκηνοθέτη που ίσως πειραματίστηκε παραπάνω απ’ ότι έπρεπε και καταλήξαμε στην τελευταία ταινία που κλείνει 40 χρόνια στορυ υποτίθεται να προσπαθούμε να ικανοποιήσουν τους φανς με απελπιστική επιστροφή Παλπατιν και ταυτόχρονα να προσπαθούν να ακυρώσουν την προηγούμενη ταινία. Ότι να ναι.

Επιτέλους θα πάρει τα ηνία κάποιος που έχει όρεξη και μεράκι καιρός ήταν. Ίσως αρχίζει να βαζει μυαλό η Disney μετά το κράξιμο που έφαγε και τις σφαλιάρες στο box office του MCU. Θα δείξει

Ανυπομονώ τώρα που έχω επιτέλους παραπάνω χρόνο να μπιντζαρω το σκ Ashoka και 3η Mandalorian που δεν είχα προλάβει να δω.

Υγ Επος η 7η σαιζόν clone wars. Να πάτε με υψηλές προσδοκίες δεν απογοητεύει

2 Likes

Δεν είναι περίεργο να θεωρεί κάποιος το Ασόκα υπέροχο χωρίς τα animated… απλά πιστεύω και συμφωνώ (δεν θυμάμαι ποιος το είπε εδώ) ότι το Ασόκα είναι περισσότερο Rebels season 5.

Για κάποιον που δεν έχει δει τπτ δεν πιστεύω ότι θα καταλάβει και πολλά για το τι σημαίνει ο Έζρα (ή γιατί σημαίνει τόσα πολλά για την Σαμπίν) ή ο Τσοπ ή ο πατέρας του Έζρα.

Ίσως να ξεγελιέμαι επειδή ξέρω ήδη. Είναι σίγουρα πιο γεμάτη εμπειρία να έχεις δει τα προηγούμενα.

Την είπε Σνιπς και βουρκωσα ρε

2 Likes

Με αυτο δεν διαφωνω καθολου προφανως. Ειναι πιο γεματη εμπειρια, ναι.

Απλα η ειρωνεια με την φραση “πρεπει να εχεις δει το Rebels για να απολαυσεις το Ασοκα” ειναι πως την εχω ακουσει μονο απο κοσμο που εχει δει οντως το Rebels, ενω οσοι δεν το ειχαν δει απολαυσαν μια χαρα την σειρα :stuck_out_tongue:

Οσοι αγαπατε τα πρηκουελς, δειτε το.
Οσοι αγαπατε το Clone Wars, δειτε το.
Οσοι αγαπατε και τα δυο, δειτε το τωρα.
Απιστευτη δουλεια απο αυτον τον τυπο.

5 Likes

Thanks! Τι γαματο ηταν αυτο που φτιαξανε ρε;

1 Like

• Αντί για 4η σεζόν Μαντό θα πάρουμε ταινία με τίτλο “Mandalorian & Grogu”. Εννοείται γουστάρω παρά πολύ, αλλά θα προτιμούσα να παίρναμε ολόκληρη σεζόν. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό σημαίνει ότι θα πάρουμε άλλη σεζόν μετά την ταινία, αλλά ελπίζω πως ναι.

• Και επίσημα δεύτερη σεζόν Ασοκα και ΓΟΥΣΤΑΡΩ τρελά. Για μένα μαζί με το Κενόμπι ότι καλύτερο έχουμε πάρει στην Disney εποχή.

• Θα προχωρήσει και κανονικά η ταινία του Φιλονι. Άντε να δούμε.

2 Likes

Διάβασα ότι είναι στα σκαριά η 4η σαιζόν μάλλον μετά την ταινία θα γίνει.

2 Likes

Ενδιαφερον.Αντε να δουμε τι θα γινει και με αυτους

1 Like
2 Likes

Το Empire, ενα απο τα μεγαλυτερα περιοδικα στον κοσμο οσον αφορα τηλεοραση και κινηματογραφο, εχει αφιερωμα στα 25 χρονια απο τα Prequels, με μπολικο υλικο, φωτογραφιες, και συνεντευξεις απο τους συντελεστες και ηθοποιους.

Ο Χεηντεναρας μαλιστα, που αδικηθηκε σε κριτικη ισως περισσοτερο απο τον καθενα οσον αφορα τις εμφανισεις του στις ταινιες αυτες (δεν εννοω φυσικα τις απειλες θανατου και το bullying, εκει δυστυχως εχουμε την θλιβερη αντιμετωπιση που υπεστησαν ο Jake Lloyd αλλα και ο Ahmed Best), δηλωσε οτι 25 χρονια μετα αυτες οι ταινιες εχουν αντεξει το περασμα του χρονου, και χαιρεται που οι περισσοτεροι οπαδοι τις εκτιμουν πλεον, οπως επισης δηλωσε και πως η παρακαταθηκη που εχουν αφησει ειναι υπεροχη. Ειμαστε μαζι σου Χεηντεναρα, οπως παντα. Θα ηθελα να εχουμε και συνεντευξη του George Lucas, αλλα ειναι πολυ πιθανον να αρνηθηκε στην προταση του Empire, ή το περιοδικο να μην ηθελε να ριξει κι αλλα καρβουνα στην φωτια μετα τις τσαπατσουλιες της Disney στο συγκεκριμενο θεμα.

3 Likes

Θα πάω να δω το αριστούργημα στο σινεμά μετά από 25 χρόνια. Εύκολα είμαι πιο ενθουσιασμένος από ότι για οποιαδήποτε νέα ταινία ή σειρά. Ελπίζω να βγάλουν και τα άλλα δύο.

2 Likes

…κανείς ακομη?..

1 Like

Εχω μεινει πισω ρε γμτ. Εδω δεν ειδα 3η μανταλoριαν ακoμα(θα ξεκινησω σημερα μετα την αρσεναλαρα για αρχη και βλεπoυμε).

OSONOUPO