Μαδερφακιν star wars

Ωραιο και το 7 αλλα ενα κλικ πιο κατω απο τα προηγούμενα 2…

Ελπίζω το τελευταίο να ειναι μεγάλο σε διαρκεια

1 Like

Αυτό ακριβώς, κυρίως γιατί έλειπε κάποια μεγάλη wow φάση. Αλλά όλα πολύ όμορφα ήταν και πάλι. Ο ηθοποιός που παίζει τον Έζρα είναι άψογος. Η Ασοκα μέσα στο διαστημόπλοιο με το ολόγραμμα του Ανακιν ήταν φοβερή. Θρον ψαρωτικος. Πάμε για μεγάλο φινάλε ελπίζω. Όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει δεύτερη σεζόν ή ότι ίσως παίξει κάποια σειρά ακόμα που θα ανακοινωθεί. Πάντως χτίζονται πολύ όμορφα πραγματακια για την ταινία Φιλονι που θα πάρουμε. Ελπίζω να του δώσουν τριλογία ταινιών. Ο τύπος κάνει φοβερή δουλειά.

1 Like

Εμενα αυτο που με ιντριγκαρει πιο πολυ απο ολα ειναι τι ακριβως θελει ο Baylan…

τί έχουμε επισημα απο εδω και πέρα να περιμένουμε απο ταινιες γενικα στο φρανσάιζ? είναι σιγούρο αυτό για Φιλόνι?

Καθως και τι στο καλο μεταφερουν στο σκαφος του Thrawn.

Εμενα παντως ο τροπος που παρουσιαζεται ο Εζρα με ενοχλεί πολύ.
Θυσιασε τα παντα για να εξορισει τον Thrawn, και το παιζει πολύ ανετος για οτι και αν συμβει και χαχαχα και χουχουχου.
Δεν ηταν ετσι στα μικι μαου, ειδικα στη τελευταια σεζόν. Εχω ξενερώσει πρακτικά με δαυτον.

Αν και ειχαμε πληθώρα μαχών στο 7ο, θεωρω οτι ηταν …light και προχειρες στην υλοποιηση τους.

Ο Thrawn σαν γραψιμο χαρακτήρα στη σειρά μου κάνει πολύ. Σαν παρουσιαστικο ομως θα ηθελα εναν πιο νέο και επιβλητικο ηθοποιό.

ΥΓ. Για κανεν λογο δεν θεωρω σωστό το φιναλε των σειρων Mandalorian, Ahsoka να γινει υπο μορφη ταινιας στον κινηματογραφο.

Μοιαζουν με φερετρα οποτε μηπως εχουν nightsisters εκει μεσα;

1 Like

Ειχα παρα πολυ καιρο να γουσταρω τοσο με star wars… Περα απο ashoka που αγαπαμε απο clone wars(rebels δυστυχως δεν εχω δει) αυτο που μου αρεσει πολυ ειναι οι nightsisters. Ελπιζω να δουμε κινηματογραφικά και αυτο το δίδυμο τo οποιο εχει μεγαλο ενδιαφερον.

2 Likes

Να δεις και rebels

1 Like

1 Like

Απιστευτη δυναμικη οι δυο τους στο Survivor.

1 Like

Εχω ανεβει level καψιματος…Ξεκινησα να βλεπω Resistance…

3 Likes

Συνηθως συμφωνω μαζι σου οσον αφορα τα διαφορα περι Star Wars αλλα εδω δεν μπορω να πω το ιδιο. Ο Ezra παντοτε ηταν λιγο ζαμαν φου, λιγο αλλου, λιγο στον κοσμο του. Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ηταν επισης πολυ συναισθηματικος. Σκεψου οτι εχουν περασει 9 χρονια απο τοτε που τον ειδαμε, και εχει μεινει στην ερημια με κατι περιεργα χελωνακια, σε εναν αλλο γαλαξια. Δεν ειδα πουθενα να ειναι ανετος… ισα ισα που λεει αφου σκαει κι η Ασοκα, οτι πλεον βλεπει οτι τελικα ισως και να γυρισει σπιτι του. Ειναι πολυ πιθανο να ειχε συμβιβαστει με την ιδεα του να μεινει για παντα μονος του.

Ρε συ, υποτιθεται ειναι 70 χρονων ο χαρακτηρας. Εμενα μου φαινεται πολυ επιβλητικος παντως ο Μικκελσεν.

Γιατι? Σε μενα δεν κανει καποια διαφορα, αφου ζουμε σε μια εποχη που πλεον δεν εχει σημασια το μεσο διαδοσης, ή εστω εμενα μου φαινεται ετσι.

1 Like

O Ezra μια χαρα σοβαρος ηταν οταν πηρε την αποφαση να θυσιαστει για να εξορισει τον Thrawn. Ηξερε και πολυ καλα ποσο επικινδυνος ηταν.
Εξοριστηκε μαζι του, και μας τον παρουσιαζουν λες και εκανε τουρισμο με τις χελώνες. Ουτε λεξη για το τι εκανε εκει η αν αντιμετωπισε τον Thrawn. Και ΟΚ, λογικο να επιθυμει να γυρισει πισω, αλλα να ξεχνάει τον βασικό λογο που αυτοεξορίστηκε εκεί?
Τι να σου πω, δεν μου καθεται καθολου καλα. Μου βγαζει και μια ευθυμη bollywood αισθητικη :stuck_out_tongue: ο τροπος με τον οποιο παρουσιαζεται.

Σχετικα με τον Thrawn, μια χαρα ειμαι με τον Μικελσεν, απλα θα προτιμουσα να τον βλεπαμε στα ντουζένια του. Εξωγηινος ειναι, σιγα τα ωα αν τον εδειχναν δυνατοτερο/πιο στιβαρο. Ποτε θα εχουμε δηλαδη την ευκαιρια να τον ξαναδούμε εκτος νουβελων και μικυ μαου?

Η μεγαλυτερη μου ενσταση ομως αφορα την φημολογουμενη αποφαση για κλεισιμο στις κινηματογραφικές αίθουσες. Δεν θα παει καλα (οσο θα επρεπε). Παντα οι τηλεοπτικές παραγωγες θεωρούνταν υποδεεστερες των κινηματογραφικων. Οι ηθοποιοι δεν ειναι πρωτοκλασατοι, και δεν θα στεκει (με τον ορθο τροπο) αυτονομα για οσους δεν εχουν παρακολουθησει τις σειρες στην τηλεοραση. Φοβαμαι οτι θα “καει” και ο Φιλονι με αυτον τον τροπο. Ειδικά αν δεν πάει καλά εισπρακτικά. Αφού του έχουμε εμπιστοσύνη, ας φτιάξει μια νέα ιστορία μόνος του.

Δεν διαφωνουμε βασικα (ισως με εξαιρεση την ταινια), nitpicking κανω…

1 Like

Ωραίο και το φινάλε.

Μας έδωσε μπόλικη δράση καθώς και

How to build a lightsaber

Zombie Troopers

Anakin cameo (ακυρο κιολας γιατι τον ενιωσε η Σαμπιν και οχι η Ahsoka. Mary Sue θα μας βγει η μικρή στο τέλος σαν την Rey)

Βέβαια είχαμε το απογοητευτικό 0/2 σε αυτά που θέλαμε να μάθουμε

Τι ήθελε ακριβώς ο Μπειλαν (Παραξενο που ελειπε το αγαλμα της κορης)

Τι είχαν μέσα τα κουτιά που μετέφερε ο Thrawn

Να δούμε τώρα πως θα διαχειριστούν την απώλεια του μακαρίτη που έπαιζε τον Μπειλαν

Συνολικα, μου αρεσαν περισσοτερο τα 1-4, παρα τα 5-8, οπου τα τελευταία ηταν πιο πολυ star wars lore και fan service παρα κατι επι της ουσιας που εκτοξεύει μια σειρά.
Τελικά εχουμε ακομα μια σεζον Mandalorian, μια Ahsoka και τελικά μια ταινια Mandalorian?

Δεν το εχω δει ακομα αλλα που ειναι το προβλημα στο recast?

Μαλλον πουθενα.
Απλα υπήρχε η απορία.
Ειχαν βγει και φήμες οτι κατι θα συνεβαινε στο τελευταιο επεισοδιο που θα μπορουσε να του αλλαξει την μορφή κλπ κλπ.
Ηταν τοσο καλος, που θα ειναι δυσκολος ο ρολος για τον επομενο.,

Μόλις το ειδα και εγω…
Φανταστικό επεισόδιο…
Μακαρι να υπάρξει και 2ος κυκλος…

ωραία δουλειά…

Πως και δεν τo σχoλιασαμε αυτo

5 Likes

Ισως γιατι ηταν αυτονοητο πως επρεπε να γινει καποια στιγμη…

4 Likes