Ε Π Ο Σ το τρεηλερ…
Επισης βλέπουμε τον Marok που ειδαμε στο Ahsoka και τον αλλον τον Inquisitor απο το tales of the jedi.
Θα δουμε και τα κινητρα της Nightsister με την συνεργασια με τον Thrawn…
Απο τωρα ειναι για 10/10
Ενταξει, οτιδηποτε ειναι στο animation style του Clone Wars και υπο την επιμελεια αυτου του team, ειναι παντοτε με τις απαιτησεις και τις προσδοκιες στα υψη.
Βλεπουμε ουσιαστικα σκηνες με ολους τους Inquisitors που εχουμε δει στις διαφορες σειρες και στα διαφορα videogames, και υπαρχει σκηνη οπου ολοι στεκονται μπροστα στον Vader, τον νεο τους Master οπως λεει. Αυτο θα εχει πλακα.
Η τριαδα επεισοδιων με Morgan Elsbeth επισης φαινεται υπεροχη. Θα δουμε και origin story για αυτην, αλλα και πως πηρε την εξουσια στον πλανητη Corvus που την αντιμετωπιζει η Ασοκαρα.
Εντωμεταξυ οπτικα ο Grievous αλλα και ολοι οι χαρακτηρες φαινονται υπεροχοι.
πωπω απο που εσκασε αυτο το επος!!!
έχουν πιαστεί τα μάγουλά μου από το χαμόγελο διαρκείας
Εκπληκτικά τα δύο τελευταία bad batch (s03,e10&11).
Το 11 ήταν ποίημα.
Τα εχω κρατησει για το Σαββατοβραδο μου
Θα τα βαλω σε λιγο να λιωσω. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια.
Τελος το bad batch.Ήταν υπεροχο…
Φανταστικο φαινεται. Θα εχουμε λογικα τις συνηθισμενες γκρινιες.
Το Bad Batch ολοκληρωθηκε με πανεμορφο τροπο. Το τελευταιο επεισοδιο εκανε deliver 100%.
Τα Tales Of The Empire που βγηκαν σημερα ηταν επισης καταπληκτικα.
Μπορω να βλεπω animated Star Wars στο στυλ του Clone Wars για παντα.
Αυτο το trailer φαινεται καταπληκτικο.Το προηγουμενο δεν μου ειπε πολλα…
Tales of the Empire δεν εχω προλαβει ακομα να δω.Χαιρομαι που σου αρεσε γιατι στο SW κατα μεγαλο ποσοστο τα γουστα μας ειναι παρομοια…
Το καλύτερο σημείο του τρειλερ είναι το κλάσιμο στο Kenobi στην αρχή, κλαίω. Τουλάχιστον αναγνωρίζουν τα δυνατά τους χαρτιά
Έχω δηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον για τη σειρά από την στιγμή της ανακοίνωσης της, αλλά δυστυχώς τα τρειλερ απλα δεν. Βασικά μου βγάζει Kenobi vibes αισθητικά και σαν παραγωγή
What?
Αρα θα ειναι οτι καλυτερο εχει βγει απο Star Wars εδω και 18 χρονια? Μακαρι.
Που έγραφε υπερήφανα μαζί με τα υπόλοιπα γενικώς critically και fan acclaimed ‘‘from the studio that brought you Kenobi’’ και δεν το παρατήρησα? Οκ εντάξει, και το Boba δεν έγραψαν
Συμπεριελαβαν τα 3 πιο προσφατα και επικαιρα projects της LFL. Σε λιγο βγαινει δευτερη σεζον Andor, σε 1-2 χρονακια θα εχουμε δευτερη σεζον Ahsoka, και η πρωτη ταινια που θα βγει μετα απο παρα πολλα χρονια τον Μαιο του 2026 θα ειναι το Mandalorian & Grogu.
Βεβαια εκτος απο θεωριες συνομωσιας, ισως καλυτερα να αναφερουμε ολη την εικονα:
Disney announced that Obi-Wan Kenobi was the most-watched series premiere for the streaming service in its opening weekend
According to Samba TV], “Part I” was viewed in 2.14 million U.S. households from May 27–30, surpassing the premieres for The Mandalorian - Season 2 (2.08 million) and The Book of Boba Fett (1.5 million)
Στο Rotten Tomatoes η αποδοχη απο το κοινο βρισκεται στο αξιοπρεπεστατο 82% με 340 κριτικες, ενω στο πιο αυστηρο Metacritic η σειρα βρισκεται στο 73%. Νουμερα που δεν το βγαζουν αριστουργημα, αλλα στην γενικοτερη κλιμακα το βγαζουν ως “generally favorable”. Αν βαλουμε και 5 υποψηφιοτητες για Emmy Awards οπως επισης και 5 για Saturn Awards (με 3 νικες), ισως εν τελει η δικη σου προσωπικη αποψη να μην ειναι ακριβως και οικουμενικη Γενικα δεν ειναι πολυ ρεαλιστικο να πιστευεις οτι η ιδια η LFL θα εριχνε λασπη σε ενα απο τα projects της επιτηδες επειδη 15 νοματαιοι παραπονεθηκαν online που η σειρα εχει μαυρη γυναικα σε βασικο ρολο, αλλα οκ.
Αλήθεια τώρα πιστεύεις πραγματικά πως αυτός είναι ο λόγος που επέλεξαν να αναφέρουν αυτές τις 3 σειρές? Οκ
Όμως αυτά μόνο ολόκληρη η εικόνα δεν μπορούν να θεωρηθούν.
Προφανώς και η πρεμιέρα του Kenobi θα είχε τεράστια τηλεθέαση. Kenobi λέγεται, Vader έχει, δηλαδή 2 από τους 5 ξερωγω πιο αγαπημένους χαρακτήρες του saga, με Mcgregor και Christensen να επιστρέφουν δεκαετίες μετά τα prequels. Δεν λέει απολύτως τίποτα αυτό.
Τώρα τα άλλα που λες για προσωπικές απόψεις, 15 νοματαίους, όχι.
Δεν έχει νόημα να μιλάς σε τυφλωμένο φανμπόη, ας συμφωνήσουμε πως το Ahsoka ήταν πολύ καλό και λήγει το θέμα
Συμφωνώ με το τελευταίο που έγραψες. Μόνο ένας τυφλωμένος φανμποης δεν δέχεται αντίθετες απόψεις και νομίζει πως η δική του 100% υποκειμενική άποψη κρύβει κάποια πανανθρώπινη αλήθεια.
Τεσπά, ξέχασες πολύ βολικά να αναφέρεις τις υποψηφιότητες για βραβεία και τις κριτικές σε διάφορες σελίδες, γιατί έχεις ήδη βγάλει τα αυθαίρετα σου συμπεράσματα που δεν βασίζονται σε τίποτα πέρα από υποθέσεις, οπότε δεν αξίζει καν ο διάλογος.
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα μπας και μπορέσεις να καταλάβεις, δίχως να έχω πολλές ελπίδες.
Τα sequels τα θεωρώ τον πάτο του franchise, και δεν πιστεύω πως υπάρχει ούτε ένα θετικό που μπορεί να κρατήσει κανείς από αυτά, πέραν κάποιων τεχνικών επιτευγμάτων που έχουν. Παρόλα αυτά, θα ήμουν τρελός αν πίστευα πως η Lucasfilms δεν θέλει να στηρίξει όλο το υλικό που έχει στην διάθεση της, και πώς “ρίχνει λάσπη” σε κάποιο κομμάτι των δημιουργημάτων της, επειδή μια μερίδα των φανς δεν εγκρίνουν. Και μάλιστα όσον αφορά τα sequels, η μερίδα των φανς που δεν γουστάρουν είναι πολύ μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας από ότι αυτοί που ξενέρωσαν με το Κενομπι. Έβαλα μόλις ένα στατιστικό για την πρεμιέρα του Κενομπι για να μην μακρυγορω, αλλά στην πραγματικότητα ΚΑΘΕ εβδομάδα με νέο επεισόδιο Κενομπι έγραφε νέα ρεκόρ θεαματικότητας σε σύγκριση με τις υπόλοιπες σειρές Star Wars. Αν ο κόσμος είχε την άποψη που ισχυρίζεσαι, που είναι τα στοιχεία για κάτι τέτοιο? Η ουσία είναι πως η LFL έχει στηρίξει τα σηκουελς με πολλούς τρόπους από το 2015 έως σήμερα, και μάλιστα σε 2 χρόνια θα έχουμε και ταινία με την Rey, άσχετα που προσωπικά θαρρώ πως θα έχει περιορισμένη επιτυχία.
Σόρρυ αλλά αν είναι κάποιος παθιασμένος και τυφλωμένος για το πως η δική του άποψη είναι και η επικρατούσα , αυτός δεν είμαι εγώ. Εγώ βρίσκω το Κενομπι ότι καλύτερο έχει βγει σε live action από το 2005 και μετά , αλλά δεν έχω αυταπάτες πως συμφώνουν όλοι μαζί μου. Απλά ούτε έχω αυταπάτες πως επειδή δεν γουστάρω κάτι που έβγαλε η LFL, αυτό σημαίνει πως θα το κράζει κι η ίδια η εταιρία.
ΥΓ. Επίσης το πώς μπορώ να θεωρηθω φανμποης όταν δεν ψήθηκα καν ιδιαίτερα για το Andor και δε με πολύ ενδιαφέρει να δω καν την 2η σεζόν, κι όταν μισώ τα σηκουελς και τα βρίσκω χαλιά, είναι σίγουρα ένα τεράστιο μυστήριο. Μάλλον είναι εύκολο να χαρακτηρίσεις κάποιον ως φανμποη όταν δεν έχεις επιχειρήματα για κάτι.
Μοοονο ενας φανμποϊς θα θιγοταν τοσο που τον ειπαν φανμποϊ… Ελααα καλημέρα…
Ειδα το Tales of the Empire. Χωρισμενο σε 2 μερη στην πραγματικοτητα.Ενα για την Morgan και ενα για την Barriss. Το 1ο μερος εχει ενδιαφερον για το backstory σχετικα με το Ahsoka. Το 2ο μερος μου άρεσε πολυ περισσοτερο αλλα το μεγαλο κακο ειναι ότι θελεις αλλα 10 επεισοδια. Δεν το χορτασα με τιποτα.
Μιας και ανοιξατε συζητηση για τις σειρες θα πω και εγω την αποψη μου:
1.Ahsoka κορυφαια ποιοτικα απο την αρχη μεχρι το τελος
2.Andor ειναι μονο 1 κυκλος μεχρι στιγμης αλλα ειναι συνεπης μεχρι το τελος.(Θα κριθει ξανα με τον 2ο κυκλο)
3.The Mandalorian Ακολουθει απο πολυ κοντα σε ποιοτητα αλλα έχει καποια επεισοδια ψιλοφιλερ.(οχι οτι δεν ηταν ωραια και αυτα)
4.Kenobi Εχει ισως τις μεγαλυτερες κορυφες απο ολες τις σειρες αλλα και αρκετα πραγματα ερασιτεχνικου επιπεδου. (πχ σκηνη καταδιωξης Leia,αθλιος Grand Inquisitor κτλ)
5.Boba Fett Τα καλυτερα επεισοδια ηταν αυτα που δεν επαιξε και αυτο ειναι λιγο τρολαρισμα.Εχει αρκετες καλες στιγμες παρολαυτα αλλά νομιζω οτι το χαντακωνει το γεγονος οτι σεναριακα σε καποιες περιπτωσεις ηταν μετριοτατο. (πχ τα πιτσιρικια με τις βεσπες)