Συμφωνω κ γω μου Λουπιν. Κ γω θελω πολυ να τα δω, αλλα μου φαινεται αδιανοητος κ απιστευτα ανωριμος ο χαμος που γινεται απο καποιους. Ουτε η πρωτη φορα ειναι, ουτε η τελευταια. Κ σιγουρα δεν γινεται μονο στην Ελλαδα. Πολυς χαμος για το τιποτα. Θεωριες συνομοσιων κ αλλα γραφικα για την καταντια πχ της ελ ληνικης κοινωνιας. Αυτο περιμεναν δηλαδη για να την αντιληφθουν;; Απλα οι εταιριες αποφασιζουν με τα δεδομενα που εχουν. Δεν εχουν καποια εμπαθια εναντιων του φραντσαις η των οπαδων του. Ασε που παρακολουθω αυτα τα παιδια κ διαπιστωνω οτι με ολα αυτα τα τρεηλερ κ τα αποκλειστικα, εχουν δει ολη την ταινια 2 μηνες πριν βγει. Υπομονη…
2012 εισιτήρια στην Ελλάδα όταν βγήκε η προηγούμενη ταινία Παπακαλιάτη
Η διαφορά μεταξύ μιας ταινία φαντασίας (το κοινό της οποία μπορεί εύκολα να γίνει το κοινό του Star Wars) και του Αν είναι πολύ μικρή. Οι ταινίες έτσι και αλλιώς δεν έχουν ούτε ίδιο κοινό ούτε ίδιο διανομέα. Ο Παπακαλίατης ήταν να βγει Οκτώβριο και το έβαλαν 17 Δεκέμβρη αργότερα.
Δεν ειναι θεμα φαντασιας η οχι μωρε. Ο αρχοντας περασε κ αγαπηθηκε απ ολους. Αυτο δεν ισχυει για τα σταρ γουορς. Τουλαχιστον Ελλαδα. Εχουν πολυ πιο καλτ following. Εγω δεν καταλαβαινω βασικα την ενταση της διαμαρτυριας. Γιατι πιστευει ο κοσμος που διαμαρτυρεται γινεται οτι γινεται; πολυ χαμος για το τιποτα θεωρω. Απλα κρινανε οτι τους βολευουν καλυτερα αυτες οι ημερομηνιες κ προφανως συμφωνησε κ η μαμα εταιρια παραγωγος των ταινιων. Δεν ειναι οτι ακυρωσαν την προβολη η την πηγαν 5 μηνες μετα. Γινονται κ τετοιες αλλαγες κατα καιρους. Μια βδομαδουλα ειναι
H αλήθεια βρίσκεται κάπου ανάμεσα σε Λουπιν και Ντεντ. Οι Star Wars φανς στην Ελλάδα είναι αρκετοί τα τελευταία χρόνια αλλά οι περισσότεροι είναι φαν επειδή είναι λίγο της μόδας να το παίζεις nerd. Επομένως είναι λογικό να μην είναι υπολογίσιμη δύναμη και γι αυτό δεν ιδρώνει το αυτί της Feelgood.
Τα βρήκα σε άλλο σαιτ μετά από εκτενές googlαρισμα :
[B]-Star Wars: Episode IV ? A New Hope[/B] (επανέκδοση σε Special Edition, 28 Μαρτίου 1997): [B]57.261[/B] εισιτήρια
[B]-Star Wars: Episode I ? The Phantom Menace [/B](15 Οκτωβρίου 1999): [B]191.275[/B] εισιτήρια
[B]-[/B][B]Star Wars: Episode II ? Attack of the Clones[/B] (17 Μαΐου 2002): [B]119.560[/B] εισιτήρια
[B]-Star Wars: Episode III ? Revenge of the Sith[/B] (20 Μαΐου 2005): [B]143.285 [/B]εισιτήρια
[B]-Star Wars: The Clone Wars[/B] (animation, 9 Σεπτεμβρίου 2008 ) :[B] 6.457 [/B]εισιτήρια
[B]-Star Wars: Episode I ? The Phantom Menace[/B] (επανέκδοση σε 3D, 9 Φεβρουαρίου 2012): [B]19.387[/B] εισιτήρια
191 χιλιάρικα το πηκ, το οποίο ήταν με το Phantom Menace (τραγικό!!!)
και ο Παπακαλιάτης μισό μύριο
τι να σκεφτεί κανείς δλδ μετά, που έχει την ευθύνη για τη διανομή και περιμένει κέρδος;
επίσης ο Παπ ήταν να βγεί όντως Ελλάδα από Οκτώβρη αλλά ελεω πολιτικών εξελίξεων έφαγε μεταφορά για την κερδοφόρα χριστουγεννιάτικη περίοδο…
(ασε που κάπου διάβασα ότι η νέα του ταινία λένε ότι είναι όντως καλή
)
το πιο σημαντικό για μένα πάντως είναι, έστω και μια βδομάδα μετά, να δώ μια ΚΑΛΗ Star Wars ταινία και όχι να πάθω δεύτερο πολιτισμικό σοκ στα early 30s μου όπως έπαθα στα early 20s μου , μακρυά από θεωρίες συνομωσίας και γραφικότητες με γκρουπ σε υπογραφές να έρθει νωρίτερα και χαζομάρες
και για να πώ και κάτι σχετικό με τη ταινία, το τελευταίο διάστημα που φέρνει πολύ σε rehash του A New Hope η φάση και λίγο προβληματίζομαι… όχι ότι θα πώ ‘‘τι μλκια’’ αν αντιγράψουν ουσιαστικά τον βασικό πυρήνα της πρώτης ταινίας, γτ μπορεί να έχει και γαμώ τα επιμέρους στοιχεία, αλλά οκ μωρέ, meh, είναι STAR WARS, θα συμβιβαστώ με κάτι απλά καλό, safe και χωρίς καμία έκπληξη γτ οκ, ακόμα και έτσι θα ξεχάσω τον εμετό των prequel αλλά από την άλλη, ε θες να δείς και μια ταινιάρα ε; να πείς ‘‘STAR WARS ρε μουνιά επιτέλους’’!
τα νουμερα λενε παντα την αληθεια…
Oσο αφορά έσοδα-έξοδα και τζίρους, ε ναι, την λένε γνκ ξερωγώ ;
Το ξαναλέω, δεν είναι μόνο το θέμα μια βδομάδα μετά (που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι βέβαια τεράστια ξενέρα) είναι θέμα γενικότερης αντιμετώπισης μια ταινίας.
Ο Παπακαλιάτης και χθες να έβγαινε (που όλες και όλες βγήκαν 3 μικρές ταινίες, σχετικά άδεια βδομάδα δηλαδή) πάλι στα ίδια εισιτήρια θα ήταν με το Αν (λίγα πάνω λίγα κάτω) δεν θα είχε ζημιά, δεν θα έχανε τίποτα. Το Star Wars έχει το potential να πάει και παραπάνω, πολύ παραπάνω. Κοινό για ταινίες φαντασίας υπάρχει στην Ελλάδα και ταινίες Star Wars θα έχει κάθε χρόνο πλέον. Τώρα θάβεις την μια (με πιθανή ζημιά και στις επόμενες) για αποκλειστική προβολή στο σιγουράκι. Πως αυτό βοηθάει κοινό και ταινίες δεν ξέρω.
Anyway η ανάλυση θα μπορούσε να γίνεται για πάντα και δεν θα κατέληγε πουθενά μάλλον. Εγώ δυστυχώς θα την δω ίσως και με 2 βδομάδες καθυστέρηση πλέον με αυτή την μαλακία. Ας είναι όμως καλή και ελπίζω στις επόμενες να μην γίνει ανάλογη μαλακία.
Εγώ ξέρω ότι αν σκηνοθετούσε ο Χριστόφορος το σταρ γουόρς τώρα δεν θα τα είχαμε όλα αυτά.
Σημασία έχει ότι 3 χρόνια την ίδια μέρα βλέπαμε χόμπιτ! Φέτος Χριστόφορο!!!
Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σιγά τη διαφορά ποιότητας και των 2
Ξεκίνησε η προπώληση στα Village
Είπαν τίποτα για preview screenings στις 17 στα village??? Είδα πως κάτι γράφτηκε σε ένα site (νομίζω ο Φραγκούλης) αν και υποψιάζομαι μαλακίες είναι για να σταματήσει το κράξιμο.
Στο imdb από 24 που το είχε, άλλαξε σε 18. Ελπίζω να ισχύει γιατί 24 φεύγω για διακοπές και δεν θα προλάβαινα να το δω μέχρι τις αρχές Γενάρη.
Και μετά το ξανα άλλαξε για τις 24
σκ@τ@ στα μουτρα τους!!! [-X
Αύριο θα κλείσω στο Village στην αίθουσα με Dolby atmos. Φαντάζομαι ότι το 3d και εδώ θα είναι εντελώς αδιάφορο.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
ηρθα εδω να πω πως η επιλογη font στο κινητο σου μου εφερε αναγουλα.
Δεν είναι δικο μου ρε από το γκρουπακι του star wars την πηρα τη φώτο. Θα μου άξιζαν όλα τα κακά του κόσμου αν έβαζα comic sans στο κινητό