Μπροστα στο acolyte η τριλογια ειναι επος…Ακομα δεν μπορω να χωνεψω το ποσο ερασιτεχνικο απο ολες τις αποψεις ηταν…
ΦΗΜΗ: που κυκλοφορεί από τον Απρίλιο, θέλει την Ρέιτσελ Ζεγκλερ και διάφορα στελέχη να σκέφτονται πιθανή συμμετοχή της στο σύμπαν του Star Wars σαν κάποια εκδοχή της Λέια .
μλκς ετσι και το δουμε και αυτο, αληθεια θα ανεβω αεροπλανο,θα παω Αμερικη και θα τους κυνηγαω μεχρι να ποναει το ποδι μου απο τα κλωτσιδια που θα φανε…
Τώρα είναι δίλημμα σοβαρό αυτό… από την μια αφήστε ήσυχη την ΠΡΙΓΚΊΠΙΣΣΑ ρε μουλοι, από την άλλη όλη η ζωή της μέχρι την επανάσταση έχει κενό που δε θα το δει αδιάφορα η Ντίσνεϊ…
Δεν εχω θεμα αν θελουν να δουμε περισσοτερα απο Λεια αλλα ΕΛΕΟΣ οχι την συγκεκριμενη.Για να καταλαβεις ειναι αυτη που εβαλαν να κανει την “Χιονατη”…
Δε την έχω δει πουθενά την τύπισσα, ίσως δε την θυμάμαι απλά, και δεν είδα και τη Χιονάτη προφανώς. Με ένα πρόχειρο google Search , δε μου κάνει για λεια.
Νομιζω πως η κοπέλα τρώει υπερβολικα πολυ hate γαι 1-2 υπερβολικές δηλώσεις. Υπαρχουν ηθοποιοί που εχουν πει μεγαλυτερες χοντραδες.
Απο εκει και περα οπου την ειδα ηταν τουλάχιστον οκ αλλα με τρομερό ταλέντο στο τραγούδι. Χωρις να εχω δει την χιονάτη μπορω να υποθέσω οτι η ίδια η Disney ειχε καταδικάσει την ταινια ετσι κ αλλιως και σιγουρα δεν ηταν λαθος της κοπελας που την διάλεξαν για τον ρόλο.
With that said και για να το παω στο star wars απλα οχι για τον απλο λογο οτι ηρθε η ωρα να δουμε κατι που να μην εμπεριέχει Luke Leia Vader κλπ κλπ. Ηρθε η ωρα για καινουριες ιστοριες.
Δεν με απασχολουν οι δηλώσεις απλα δεν ταιριαζει στον ρολο.
Δεν διαφωνώ. Απλα νο1 θεμα για μένα ειναι ότι δεν θελω αλλο Λεια τουλαχοστον για το αμεσο μελλον
Εκτός από τα οποία πράγματα έχει πει, είναι και πολύ κακή ηθοποιός.
Στην Χιονάτη δεν την κράζουν μόνο για τις δηλώσεις της. Υπάρχουν γκριμάτσες της που έχουν κοσμήσει εξαιρετικά memes
Για κανένα λόγο σε οποιαδήποτε sw παραγωγή.
Για να γεμίσει τα παπούτσια της Φίσερ, ούτε λόγος.
Μας έχει ρημάξει η Disney/Marvel με τους πολυθεσιτες. Ας βρουν και κανέναν άλλον.
Ωραιο φαινεται.
Δεν δειχνει κατι ιδιαιτερο.
Θεωρώ μεγάλο σφάλμα μια τηλεοπτική σειρα να μεταφέρεται (σαν συνεχεια της) στις μεγάλες αίθουσες.