Άντε να δούμε…
Άσχετο αλλα τι εχουμε να περιμένουμε μεσα στο 26 απο σειρές/ ταινίες;
Το Μαιο θα βγει The Mandalorian and Grogu, απο τηλεοπτικα δε νομιζω οτι εχει ανακοινωθει κατι για φετος εκτος κι αν πουν για δευτερη σεζον Ahsoka.
2η σεζον Ahsoka εχει επιβεβαιωθει για φετος.
Δωστε μας Clone Wars animation μεχρι να σβησει ο ηλιος.
Τελειο φαινεται. Περιμενουμε για την σφραγιδα τωρα.
Ετσι μουρχεται να κανω συνδρομη στο γαμωdisney και να ξεκινησω επικο μαραθωνιο στο σύμπαν με τα πάντα όλα μεσα. Σειρες ταινίες ανιμε. Το ειχα κάνει στην πανδημία, άνετα το ξαναψηνω.
Ειχα ξεκινησει περυσι το καλοκαιρι (2024) μαραθωνιο με χρονολογικη σειρα και ειχα φτασει μεχρι τα μισα του Clone Wars (δηλαδη οχι και παρα πολυ μακρια), αλλα μετα life happened. Μαλιστα εχω και ενα εξελοφυλλο στο οποιο καταγραφω ολες τις “ιστοριες” που μας εχει δωσει το Star Wars, και τους εχω βαλει και τιτλο οπου χρειαζεται, με την λογικη οτι συνηθως 3-4 επεισοδια μιας animated σειρας αποτελουν μια ιστορια. Καποια στιγμη θα το τελειωσω αυτο το project, δεν ξερω ποσο χρονο θα παρει… αλλα τωρα τελευταια με εχει πιασει το μικροβιο Star Wars ξανα, οποτε λογικα συντομα.
Καπως ετσι μοιαζει το εξελακι (μετα την 2η σεζον τα επεισοδια ειναι σχεδον ολα τριλογιες, στην πρωτη σεζον εχει πιο πολλα αυτοτελη):
Με χαλάει λιγο γιατι μου δινει τηλεοπτική αισθηση.
Θα το δουμε και αυτο βεβαια.
Βλεπω οτι θα εχουμε και διαφορους αλλους γνωστους χαρακτηρες…
Ανυπομονω να βγει να παω να το δω…
![]()
Ωστόσο τώρα πήρα χαμπάρι ότι ο Scorsese δίνει την φωνή του στον χαρακτήρα. Έγινε και o Martin κομμάτι της ιστορίας του Star Wars λοιπόν.
Ναι, δεν το εβαλα τυχαια.
Δινει την φωνη και τα φρυδια. Και την γαματοσυνη.