Τα βαζω τωρα, σε διαλειμμα απο την δουλεια ![]()
Θα δω το ενα βασικα και μετα απο κανα διωρο το επομενο.
Τα βαζω τωρα, σε διαλειμμα απο την δουλεια ![]()
Θα δω το ενα βασικα και μετα απο κανα διωρο το επομενο.
Τελικο τρεηλερ. Ναι, τελικα μαλλον θα παω 3 φορες σινεμα να το δω.
Βλεπουμε κορυφαιο Star Wars με το Maul. Το 4ο επεισοδιο απλα φανταστικο.
Οσο παει γινεται και καλυτερο!Ποσο ΓΑΜΑΤΟ το 6ο!!!
To 6 οτι καλύτερο!
Στο ιδιο υψηλο επιπεδο και τα 7-8.
Καλα ζουμε μεγαλες στιγμες βασικα. Εχει γινει τρομερη δουλεια και στο σεναριο, και στην υφανση της ιστοριας, στις μαχες, στις δραματικες σκηνες, στους νεους χαρακτηρες, σε ολα. Δεν εκπλησσομαι καθολου που εχει ηδη δοθει το ΟΚ για δευτερη σεζον και βρισκεται στο σταδιο της παραγωγης.
Με τα μετωπα που ανοιξαν ηδη στην πρωτη σεζον, η λογικη λεει πως η σειρα αυτη θεωρητικα θα μπορουσε να καλυψει ολα τα γεγονοτα απο την παρουσα χρονικη στιγμη εως το SOLO, και μετα να φτασει και μεχρι τα γεγονοτα του Rebels, στα οποια βρισκουμε τον Maul αποκλεισμενο στον Malachor.
εγω παντως εβαλα disney και ξεκινησα τον μαραθωνιο και πάλι στα παντα που ειχα γραψει πριν καιρό παραπάνω.
ειμαι στην ii ταινια και ανυπομονω να ξαναπιάσω clone wars.
επος γαμω.
Τα τελευταία επεισόδια maul ειναι καθαρα επη
Τα τελευταια 2 δεν σε αφηνουν να παρεις ανασα! ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΡΕ; ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ;
πωπω δεν έχω δει τίποτα ακόμα… θα τα δω όλα σε μια νύχτα μου φαίνεται
Ξεκινα απο σημερα μιας και τελειωσε ο 1ος κυκλος.
Στο υψηλότερο επίπεδο star wars η σειρά τι να λέμε.ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Ηρεμη ανασκοπηση της σεζον και των 2 τελευταιων επεισοδιων:
Η σειρα ειναι σε πολυ πολυ υψηλο επιπεδο σε καθε της κομματι, καθως ο τροπος με τον οποιον δημιουργειται αγωνια και ενταση ειναι μαεστρικος. Το team του Φιλονι πραγματικα κεντησε στον διαλογο, στην πλοκη, και στο γραψιμο χαρακτηρων. Μας εκανε να γνωρισουμε μια ντουζινα νεους χαρακτηρες, και να δεθουμε με ολους αυτους τους χαρακτηρες πολυ γρηγορα, ουτως ωστε να βιωνουμε εντονα συναισθηματα για οποιονδηποτε τυχον θανατο ή γενικοτερα για το τι μελλει γενεσθαι.
Προσωπικα μιλωντας, με ενοιαζε καθ’ολη την διαρκεια της σεζον (και με νοιαζει ακομα) το τι θα απογινει με τον Lawson, τον γιο του τον Rylee, φυσικα την Devon (που κουβαλησε μαζι με τον Maul), τον Master Daki, την Rook Kast, και ακομα και τους δυο Zabraks αδερφικους φιλους του Maul (τον Ικαρο και τον Σκορν). Ακομα και για τους mercenaries που ειναι εκει μονο για το χρημα, η σειρα αφιερωνει μερικα λεπτα να τους δωσει διαλογο και κινητρο.
Για τον σχεδιασμο και την σκηνοθεσια, τα σχολια ειναι περιττα θαρρω. Ειναι σιγουρα η πιο ομορφη animated σειρα, και συνεχιζει απο εκει που τελειωσε το Clone Wars το 2020 και με τις προσφατες του σεζον το The Bad Batch. Οι πινακες ζωγραφικης σε ολα τα φοντα προσεθεσαν παρα πολυ στο αισθητικο αποτελεσμα, και ο τροπος με τον οποιον χτιζεται η ενταση σε καθε επεισοδιο ειναι εξαιρετικος.
Τωρα οσον αφορα τα δυο τελευταια επεισοδια, ε οκ, το περιμεναμε οτι παμε για τεραστιο τελειωμα. Απλα δεν ξεραμε ποσο υπερ-τεραστιο θα ηταν. Εγιναν ολα ακριβως οπως επρεπε. Και δεν χρειαζοταν καν τοσες σκηνες με μαχες με φωτοσπαθα, αλλα δεν θα παραπονεθουμε κιολας.
Η δευτερη σεζον ειναι ηδη σε παραγωγη, και λογικα θα την παρουμε πιο νωρις απο οτι περιμενει ο πολυς ο κοσμος. Πιθανολογω σε 1 χρονο απο τωρα. Ισως να παιξουν και σχετικες ανακοινωσεις στο Star Wars Celebration συντομα.
Αντε να δούμ το άλλο μας εχουν για το προσεχές μέλλον.
Εκτος απο ταινία mando σε λιγες μέρες, δεν εχουμε ακόμα μια ταινία στα σκαριά η κανω λάθος;
Ναι μια που θα βγει το 2027, το Starfighter και θα πρωταγωνιστει ο Gosling.
Θεωρητικα εχουν μιση ντουζινα ταινιες στα σκαρια, αλλα αμφιβολο το ποσες θα πραγματοποιηθουν τελικα.
Starfighter = εχουν τελειωσει νομιζω τα γυρισματα, βγαινει Mαιο 2027
Ταινια με την Ρει μετα το Episode 9 = δεν πιστευω οτι θα βγει ποτε, εχουν αλλαξει 4 σεναριογραφους, και πλεον δεν ειναι η Κενεντι παρουσα, που εσπρωξε πολυ για αυτην την ταινια
Τριλογια του Simon Kinberg, που δεν ξερουμε τιποτα για αυτην = ποιος ξερει αν θα βγει?
Ταινια του Φιλονι που θα μπλεκει Μαντο με Ασοκα κτλ = θα βγει 100%
Ταινια του Taika Waititi, in development hell εδω και 6 χρονια = σιγα μην βγει
Dawn Of The Jedi = μπορει να βγει, υπαρχει θετικος ντορος
Ασχέτως του τι πιστευω για τον χαρακτήρα και την τριλογία νομιζω δεν υπάρχει κατι αλλο να πεις γι αυτον τον χαρακτήρα. Σαν να παιξεις το Ιράκ να παρει το παγκόσμιο θα είναι σίγουρη χασουρα δλδ.
Αμα θελουν να κανουν κατι με αυτούς τους χαρακτήρες ας κανουν ενα μικρο σπεσιαλ να μας δειξουν πως στον πεο ειχε η Μαζ Κανατα το σπαθι του Λουκ να μου φυγει και μενα η φαγούρα
Ωραίο το Maul. Το τελευταίο επεισόδιο ότι καλύτερο έχει δώσει η Disney σε Jedi vs Sith φάση. Επιτέλους δηλαδή.
Κερδισα 2 εισιτηρια σε πρωτη προβολη των πρωτων 30 λεπτων της ταινιας Mandalorian & Grogu στο κεντρο του Μανχαταν, και πηρα εναν φιλο μου και πηγαμε. Ειμαι πολυ κουρασμενος για να περιγραψω πληρως την γαματη εμπειρια, αλλα γενικα ηταν πολυ fun. Η ταινια φανταστικη οσον αφορα το πρωτο μισαωρο φυσικα. Ειδαμε αρκετα σημεια που δειχνει και το τρεηλερ. Ξεκιναμε με την σεκανς στον πλανητη με τα χιονια, και απο εκει προχωραμε πολυ γρηγορα και εντελως γραμμικα.
Μην περιμενετε καποιο πολυπλοκο σεναριο και τιποτα φαντασμαγορικες αποκαλυψεις με plot twists κτλ. Αν και φυσικα μπορει στο τελος της ταινιας να δουμε κατι πιο ιντριγκαδορικο, νομιζω πως γενικα η φαση ειναι “πως θα ηταν μια ταινια αν παιρναμε 8 επεισοδια Mandalorian και τα δεναμε μαζι ωστε να βγει ενα διωρο θεαμα”, με στοχο φυσικα να αντικαταστησει την 4η σεζον.
Αυτο εμενα οχι απλα δε με χαλαει, αλλα το εγκρινω πολυ. Μου αρεσει το fun to watch Star Wars, με νεους πλανητες και ομορφη φωτογραφια, με ωραιες action σκηνες, και με μια δυνατη αισθηση escapism. Εννοειται θα παω να το δω σινεμα (ισως και πανω απο μια φορα), και ανυπομονω βασικα πλεον.
ΥΓ. Το κουκλακι Grogu ειναι του φιλου μου, οχι δικο μου, δεν ειμαστε τιποτα καμμενοι εμεις. Ασχετα που το εστησα εγω με τις πατατες και το εβγαλα φωτογραφια.