Η σειρά απεύθυνεται σε παιδιά μέχρι 12 χρονών πάνω κάτω, τόσο πολύ σας πείραξε;
Για την καινούρια τριλογία που έβγαλε ο άλλος δηλαδή ποιες ήταν οι αντιδράσεις σας;
Χαχαχα. Πλάκα πλάκα, μεγαλύτερη ζημιά στο Star Wars από τον ίδιο τον George Lucas κανείς δεν έχει κάνει - οξύμωρο, μια που αυτός είναι και ο δημιουργός του, αλλά there goes.
Στην πρεμιέρα στο Bristol μπήκα μέσα με ενθουσιασμό 5χρονου που βλέπει το κάστρο της Disneyland δια ζώσης.
Βγαίνοντας, ήμουν στο όριο να δακρύσω από τα νεύρα μου, είχα ένα πελώριο κενό στο στομάχι μου και έπρηζα στην επιστροφή την παρέα μου για τα εφέ που είναι all over the place σαν τα TURBO V12 μαζί με σεμεδάκια που έβλεπες σε κάτι Ντάτσουν, τον καριόλη τον Jar Jar Binks που ήταν η επιτομή της σκατίλας της ταινίας και για το σπάσιμο που σκοτώθηκε ο Liam Neeson που έβγαζε μια αρχοντιά Jedi-ική για να τον φάει γρήγορα-γρήγορα ένας κοντοστούπης που έκανε καποέιρα.
Μου πήρε πολλούς μήνες μέχρι να την αποδεχτώ την ταινία. Τώρα σχεδόν μου αρέσει κιόλας σε σημεία, αν και ακόμα θέλω να πεθάνει ο Jar Jar.
Προβλέπω να μου παίρνει χρόνια να αποδεχτώ ότι σε κάθε δευτεράτζα κρυόκωλη “χιουμοριστική” παιδική πατάτα της Disney θα κάνουν περασά ΟΙ ΘΡΥΛΟΙ για χαριτωμενιές. Να κάνει περασά ο Jar Jar, για τέτοια είναι ότι πρέπει.
Είμαι κολλημένος σαν Manowarάς που τους ξέγραψε μόλις έφυγε ο Ross.
2-3 ταινίες Star Wars το χρόνο σχεδιάζει η Disney. Βέβαια, δεν θα πρόκειται για ταινίες episode VII, VIII, IX αλλά για ταινίες βασισμένες σε κάποιον ήρωα χωριστά. Κάτι αντίστοιχο δλδ που έκανε και με τη marvel με τις ταινίες που οδήγησαν στους Avengers:-k
http://blastr.com/2012/11/disney-planning-2-or-3-st.php
[SPOILER]μια ταινία Darth Vader πάντως, πιστεύω δεν θα χαλούσε κανέναν:roll:[/SPOILER]
Χωρίς να έχω καμία επαφή με Star Wars, χτες σε έναν επικό μαραθώνιο είδα τα τρία πρώτα (με την σειρά που βγήκαν). Αν και ήμουν ανέκαθεν αρνητικά προκατειλημμένος γι’αυτό και δεν είχα κάτσει να δω καμία ταινία μέχρι τώρα, μπορώ να πω ότι γούσταρα αρκετά! Με μικρή διαφορά θα έλεγα με σειρά αξιολόγησης V, IV, VI. Α, και ο Τσουμπάκα μεγάλη λατρεία!
εισαι ωραιος και θα εισαι ακομα καλυτερος αμα δεν δεις τα 3 καινουρια:D
Ωχ, τόσο χάλια; Και σκόπευα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να τα δω!
Το πρώτο δεν βλέπεται, το δεύτερο μετριότητα και το τρίτο γαμεί και άσε τον Λούπεν να χτυπιέται.
το πρωτο δεν βλεπεται, το δευτερο δεν βλεπεται ακομα περισσοτερο απο το πρωτο, το τριτο δεν βλεπεται εκτος του τελευταιου τεταρτου που φανταζει επος μπροστα σε 3 ταινιες ασυγκρατητης βλακειας…
αλλα και πιο ρεαλιστικα να το δεις, δεν ειναι καθολου λογικο να εχεις 2 ταινιες μαπα και ξαφνικα να γαμαει η τριτη, οταν ειναι ο ιδιος σκηνοθετης απο πισω, οι ιδιοι ηθοποιοι και το ιδιο στορυ…απλα στο τριτο σου χτυπαει ακομα πιο δυνατα στην νοσταλγια που νιωθεις για τα παλια και την εκμεταλλευεται αψογα για τους σκοπους του.-
Eίχα δει το πρώτο στο σινεμά, μιας και οκ, νέο Star Wars, ότι και να’ταν θα το’βλεπα. Μέχρι και σήμερα παραμένει η πιο επίπονη κινηματογραφική εμπειρία που είχα. Μου ερχόταν να βγάλω το παντελόνι μου από το κεφάλι μου και να πνιγώ στην κοκα-κόλα μου…
Το δεύτερο το είχα κατεβάσει, άντεξα μέχρι τα μισά και το παράτησα από την αηδία. Έκτοτε δεν έχω ξανασχοληθεί με Star Wars και το 3ο δεν το είδα ποτέ. Ούτε καν από περιέργεια.
Εμενα ολα μ’αρεσουν 8O το αγαπημενο μου μαλλον το VI
και μενα ολα μου αρεσουν για διαφορετικους λογους το καθενα…
δεν νομιζω πως ισχυει αυτο που λες για το στορι…προφανως δεν ειναι το ιδιο στορυ,ειναι συνεχεια της ιστοριας.
επιπλεον, μπορει να υπηρξε βελτιωση οσον αφορα το σκηνοθετικο και το ερμηνευτικο κομματι(και οντως υπηρξε στο επεισοδιο 3,ακομα και ο αμπαλος που επαιζε τον ανακιν ηταν πιο υποφερτος απο οτι στα προηγουμενα-παροτι και παλι ηταν για τον π…ο καβαλα).
εν μερει εχεις δικιο οσον αφορα την νοσταλγια,και προφανως επηρεαζει τον θεατη,αλλα για μενα προσωπικα το επεισοδιο 3 ηταν πολυ μεγαλη βελτιωση σε σχεση με τα προηγουμενα και το δευτερο καλυτερο star wars ολων των εποχων(μετα το empire strikes back).αλλα νταξ, οπως και να το κανουμε, οι φολες που προηγηθηκαν δεν ξεπλενονται ευκολα(τζαρ τζαρ μπινκς και το κακο συναπαντημα).
παντως αξιζει τον κοπο να κατσει να δει καποιος και τα τρια καινουργια(οσο φολες και αν ειναι το επεισοδιο 1 και 2) διοτι οπως και να χει θα βρεις κατι να γουσταρεις πχ στο πρωτο(επεισοδιο 1) ο νταρθ μολ ειναι φοβερος κακος, ο λιαμ νισον ειναι οπως παντα Γ@Μ@ΤΟΣ, στο επεισοδιο 2 υπαρχουν φοβερες μαχες στο τελος (christopher lee,ετσι απλα) κτλ.νομιζω δηλαδη πως αξιζει καποιος να τα δει και αυτα(με αποκορυφωμα το φοβερο επεισοδιο 3) ετσι ωστε να εχει μια γενικη εικονα της ιστοριας
According to film website Deadline.com, Disney has approached Lawrence Kasdan and Simon Kinberg to write subsequent sequels to Star Wars.
If true, this is fantastic news, as Kasdan wrote both The Empire Strikes Back as well as Return of the Jedi (and lest we not forget Raiders of the Lost Ark), and is sure to be a fan-favorite for returning to the Galaxy Far, Far Away! Kinberg is known for his work on X-Men: First Class and its upcoming sequel (X-Men: Days of Future Past), plus the the 2009 Sherlock Holmes film and Jumper.
Ενδιαφέρον αν μη τι άλλο.
ου παρα πολυ. ας φτιαξουνε τωρα ενα καλο σικουελ στο x-men κι ας αφησουνε τα star wars που τα βεβηλωσανε αλλοι τοσα χρονια. δεν βγαινει αλλος αλεκ γκινες ρεεεεεεεε
αμερικάνοι…μέχρι εκεί μπορούν να σκεφτούν…
όλο μαλακίες αυτοί οι Αμερικάνοι
οbama sith lord κ ετσ
Υπήρξε απάντηση από τον Λευκό Οίκο στο αίτημα για την ανέγερση του Death Star (βασικά ήταν υποχρεωμένοι να απαντήσουν όταν ένα αίτημα μαζεύει πάνω από 25.000 υπογραφές και το συγκεκριμένο είχε 34.000)
http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1231230205
[B]Απορρίφθηκε από τον Λευκό Οίκο το αίτημα για τη δημιουργία… Death Star[/B]
«Δεν είμαστε υπέρ της ανατίναξης πλανητών». Με αυτή τη φράση απάντησε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου στο αίτημα που υποβλήθηκε στην αμερικανική κυβέρνηση για την κατασκευή ενός… Death Star.
Οι φανατικοί του Πολέμου των Αστρων γνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν ημιτελή διαστημικό σταθμό στο μέγεθος της Σελήνης, ο οποίος λειτουργούσε και ως υπερόπλο ικανό να διαλύσει κάθε πλανήτη.
Το αίτημα για τη δημιουργία Death Star είχαν υπογράψει 34.000 πολίτες, λέγοντας ότι θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και θα ενισχυθεί η άμυνα των ΗΠΑ.
Βάσει Συντάγματος, η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να απαντήσει σε κάθε αίτημα που υπογράφεται από τουλάχιστον 25.000 πολίτες.
Ο αξιωματούχος της αμερικανικής κυβέρνησης που μπήκε στον κόπο να απαντήσει, εξήγησε ότι και το κόστος θα ήταν υπερβολικό. Το υπολόγισε μάλιστα σε 850 τετράκις εκατομμύρια δολάρια…
Μου αρέσει πάντως που υπολόγισαν και το κόστος.