Η απάντηση είναι τέλεια (στα Αγγλικά βέβαια)
Ε ολοι ξερουμε γιατι ΣΤΑΛΗΘΕΙΑ αρνηθηκε.
[SPOILER][/SPOILER]
God damn trekkies…
[SPOILER]Πραγματικα υπηρξαν 34 χιλιαδες ανθρωποι που πιστεψαν ακραδαντα οτι ενα ντεθ σταρ θα ενισχυσει την αμυνα των ΗΠΑ και θα ανοιξει θεσεις εργασιας? Αληθεια τωρα?[/SPOILER]
Για να πάμε και σε νέα σχετικά με την νέα ταινία λοιπόν…
Σκηνοθέτης ο… J.J. Abrams που αναβιώσε και το Star Trek σύμφωνα με ένα νέο που βρήκα μόλις σε ένα γενικά αρκετά αξιόπιστο κινηματογραφικό blog
[B]http://themovieblog.com/2013/j-j-abrams-will-direct-star-wars-episode-vii/[/B]
ενώ σύμφωνα με την ίδια σελίδα φημολογείται πως ο Zack Snyder θα αναλάβει κάποιο spin of.
Στο IMDB πάντως έχει όλους τους βασικούς της πρώτης κλασικής τριλογίας πρωταγωνιστές να επιστρέφουν. Όχι επιβεβαιωμένο ακόμα πάντως αφού όλα τα ονόματα είναι στο rumored. Τώρα είδα πως τον JJ τον έχουν σαν σκηνοθετη και στο IMDB
[B]http://www.imdb.com/title/tt2488496/[/B]
Και μια αφίσα που όπως κατάλαβα είναι fan made αλλά ωραία.
θα γυρισουν τη συνεχεια του return of the jedi δηλαδη? καποια στιγμη ειχανε βγει στη φορα τα σεναρια και καλα που εχει ο λουκας για τα 7,8 και 9 αλλα θυμαμαι με ειχανε πιασει τα γελια οταν τα ειχα δει. τωρα αν αλλαζει κατι λογω abraams δεν το ξερω.
σαν κινηση παντως κομψι κομψα. δηλαδη ποσο χειροτερη να ειναι απο τα 3 πρωτα? :lol:
το καλό είναι πως είτε βγάλουν τα 7,8,9, είτε βγάλουν τα -2,-1,0 ξέρω γω, δε θα παίζει τουλάχιστον το μαλακιστήρι ο ανακιν.
εμένα πάντως κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι οι ταινίες θα είναι την περίοδο μέχρι να γίνει νταρθ βέιντερ ο Άνακιν. κάτι σαν το clone wars δλδ σε ταινία:-k ελπίζω να κάνω λάθος για το καλό όλων μας
δε πα να γαμηθουν να ασπρισουν ολοι λεω γω
Επαναφέρω το thread για να βρίσω τον Lucas ο οποίος τελικά τον παίρνει άγρια.
Τσίμπησα κατά τα Χριστούγεννα σε blu-ray την original τριλογία star wars χωρίς τις παρεμβάσεις που έγιναν από το 1997 και μετά. Η τουλάχιστον έτσι νόμιζα. Η τριλογία κυκλοφόρησε με αυτό το εξώφυλλο σε blu-ray
Βάζω σήμερα να δω τα 2 πρώτα και όπως διαπίστωσα δεν είναι οι original ταινίες όπως πρωτοβγήκαν στους κινηματογράφους αλλά οι εκδόσεις με τα extra εφέ που κυκλοφόρησαν αργότερα, οι ίδιες που είχαν βγει στο ασημένιο κουτί dvd (και είχα προλάβει να αγοράσω τότε). Όπως έμαθα σήμερα μετά από ένα search πολύ την πάτησαν όπως εγώ αφού οι original ταινίες κυκλοφόρησαν μεν αλλά σε ένα πακετάκι με μερικές μικρές διαφορές στο εξώφυλλο και φυσικά καμιά παραπάνω πληροφορία.
Lucas είναι τεράστιο αρχίδι.
http://www.moviemonsters.gr/epikairothta/3790-apokalyfthhke-h-plokh-toy-star-wars-episode-vii/
Ανάμεικτα συναισθήματα…δεν θέλω να πειράξει κανείς στο star wars ως έχει…αλλά απο την άλλη θέλω και άλλο…
Εγώ πάλι νομίζω πως το star wars το έχουν πειράξει τόσο πολύ που δεν έχει σημασία πόσα sequel θα δούμε. Προσωπικά πάντως νομίζω 6 ταινίες δεν είναι και τόσες πολλές. Το Star trek έχει πολύ περισσότερες ενώ σε 3-4 χρόνια θα υπάρχουν μέχρι και super hero movies με τόσες ταινίες. Μην αναφέρουμε και το Lord of the Rings που μαζί με Hobbit φτάνει και αυτό στις 6 ταινίες.
Θα δείξει όταν βγούν οι ταινίες…φαντάσου πλάκα πλάκα να βγούν τίποτα ταινιάρες…ποτέ δεν ξέρεις!
το αποπανω ποστ φερει εντονα στοιχεια θρεντ Queensryche…
Γιατί ρε; Προβοκάτορας όπως πάντα
Πάντως έχοντας δει πάνω από 6 φορές όλες τις ταινίες, και τις 3 πρώτες πολύ περισσότερες, εμένα το prequel μου αρέσει πάρα πολύ. Ίσως και να φταίει ότι το πρώτο μου star wars ήταν το I όταν ήμουν 7 χρονών στο σινεμά
Γενικά αν ασχοληθούν λίγο με το ΕU τότε ίσως δούμε κάτι καλό σεναριακά
Ξεκίνησε το καστινγκ σήμερα την Βρετανία και οι πρωταγωνιστές που ψάχνουν έχουν αυτά τα χαραξτηριστικά:
Late-teen female, independent, good sense of humour, fit.
Young twenty-something male, witty and smart, fit but not traditionally good looking.
A late twentysomething male, fit, handsome and confident.
Seventy-something male, with strong opinions and tough demeanour. Also doesn? t need to be particularly fit.
A second young female, also late teens, tough, smart and fit.
Forty something male, fit, military type.
Thirtysomething male, intellectual. Apparently doesn?t need to be fit.
Επομένως το πιθανό σενάριο που είχε ποσταριστεί πιο πάνω, με πρωταγωνιστές τα παιδιά του Χαν και της Λεια είναι ακόμα πιθανότερο:-k
Πάλι φέρελπις νεαρός jedai παρασύρεται από την σκοτεινή πλευρά και γίνεται sith?
έλα ντε. άσε που όσο κι αν μ άρεσε το revenge of the sith, ο τρόπος με τον οποίον στράφηκε ο anakin στην σκοτεινή δύναμη απέδειξε ότι η force δε σε κάνει και έξυπνο.
θα προτιμούσα να δω κάτι παλιότερο από το episode I…