Μαδερφακιν star wars

Πολύ μα πολύ όμορφο και το 2ο. Άλλο συναισθημα από το 1ο.

2 Likes

Ωραία τα 2 πρώτα δεν λέω αλλά…

… σαν να είδαμε το ίδιο πράγμα 2 φορές; Το μόνο που άλλαξε ήταν το τοπίο. Επίσης αυτό το πράγμα που κάθε τρεις και λίγο γυρνάμε στο Τατουιν μπορεί να γίνει πολύ εύκολα κουραστικό αν συνεχίσει για καιρό. Ελπίζω στο 3ο να μην αντιμετωπίσει κανένα γιγάντιο καβούρι αν ξεμείνουν σε κανέναν πλανήτη με 90% νερό ξέρω 'γω. Καλό θα ήταν να προχωρήσει λίγο το βασικό story

4 Likes

ακριβως την ιδια αποψη με Dead…

1 Like

Συμφωνω, διασκεδαστικα αλλα μεχρι εκει. 1ο πολυ καλυτερο, δυνατο επεισοδιο απο καθε αποψη. Το 2ο ειναι το χειροτερο της σειρας προς το παρον για μενα, χωρις να ειναι κακο για αυτο που ειναι, δηλαδη standalone επεισοδιο για πιτσιρικια ουσιαστικα, δε μου κρατησε το ενδιαφερον αλλα ηταν eyecandy και περασε η ωρα. Κομπλε γενικα, αλλα παρομοια επεισοδια clone wars η rebels πχ ειναι πολυ καλυτερα.

Πολλη γκρινια απο συγκεκριμενη μεριδα κοσμου σε διαφορα social media για το οτι το Mandalorian εχει πολλα επεισοδια που ειναι “side quests” και αργει στο main story.

Ας ξεκαθαριζουμε λοιπον μερικα πραγματα.

Αυτο ειναι το main story. Οι περιπετειες του Mando μεχρι να εκπληρωσει τον στοχο του. Τον οποιο κυνηγαει σε καθε επεισοδιο. Σε οποιον δεν αρεσει το format “περιπετεια της βδομαδας” καλα κανει, και δεν ειναι υποχρεωμενος να βλεπει την σειρα. Αυτο δεν κανει τα επεισοδια side quests, fillers ή οτιδηποτε αλλο μπορει να σκαρφιστει καποιος ως χαρακτηρισμο για να μειωσει κατι που απλως δεν ειναι το στυλ του.

Απο και και περα:

tenor (1)

5 Likes

Προσωπικα συμφωνω. Το κατα βαση standalone format που εχει η σειρα λειτουργει συνολικα υπερ της, απλα το standalone format γενικοτερα καποιες φορες ειναι δικοπο μαχαιρι, ειτε μιλαμε για mando ειτε για οτιδηποτε αλλο. Πολλες φορες standalone επεισοδια βγαινουν καλυτερα απο αυτα της βασικης πλοκης (x-files, lost, adventure time, αρκετα παραδειγματα μπορουν να ερθουν στο μυαλο του καθενος). Καποια επεισοδια θα βγαινουν εξαιρετικα, καποια μετρια, καποια πατατες κλπ, αυτο ειναι αναποφευκτο.

1 Like

προσωπικα μου εχει λειψει εμενα αυτη η επεισοδιακη φυση της τηλεορασης, γιατι τελευταια φορα που ειδα κατι τετοιο ηταν οποτε εκοψα το σουπερνατσουραλ (πανε δηλαδη καπου 7 χρονια).

Το βλεπω και λεω οκ - δεν ειναι ακριβως για μενα τον πανεξυπνο και ψαγμενο καταναλωτη πασα φυσης μηντια - αλλα καθε γενια χρειαζεται τη Ζηνα της και αν ημουν 12 χρονων θαχα καυλωσει τη ζωη μου.

Φαντασου δηλαδη να ειναι σαββατο μεσημερι ενος απαλευτου Αυγουστου και να βαζεις σταρ να δεις Μανταλοριαν. ζωαρα.

3 Likes

Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο, ας μην ψάχνουμε όλοι την ποιότητα που μας προσέφερε η τελευταία τριλογία…

1 Like

Ωραίο είναι το standalone format δεν λέω. Απλά έχει σημασία και το όλο ύφος της σειράς. π.χ. σειρές όπως το Buffy που το έχουν υιοθετήσει στο παρελθόν είχαν ένα πολύ πιο χαλαρό, λιγότερο ρεαλιστικό τόνο με εξαιρετικό κωμικό timing. Ενώ πάντα υπήρχε και ένα μεγαλύτερο story από πίσω, τα επεισόδια ήταν (συνήθως) αυτοτελή και δεν σε ενοχλούσε και τόσο αν και κατά πόσο το main story προχωρούσε ή όχι. Περισσότερη σημασία είχαν οι χαρακτήρες, η όλη παρέα τους και λιγότερο τα βαμπίρια.

Εδώ το Mandalorian έχει ένα ας πούμε πιο ρεαλιστικό τόνο. Το main story το παίρνει πιο σοβαρά, υπάρχει μεγαλύτερο υπόβαθρο. Κατά κάποιο τρόπο η ίδια η σειρά σε καλεί να το πάρεις πιο σοβαρά και η συνέχεια της ιστορίας σε ιντρικάρει περισσότερο από την σχέση των χαρακτήρων.

Άλλωστε δεν είναι πως δεν μου αρέσει η βαρέθηκα, κάθε άλλο. Οκτώ 40λεπτα δεν τα λες και πολλά στην τελική και όταν μαζεύονται ίδια επεισόδια λίγο με ανησυχεί το πράγμα.

1 Like

Απο που κι ως που? Η ιδια η σειρα ποτε μα ποτε δεν εχει θεσει καποιον τετοιον τονο. Και γιατι δεν μπορεις να παρεις σοβαρα μια σειρα που εχει επεισοδιακο χαρακτηρα? Εγω το παιρνω απολυτα σοβαρα το Mandalorian και το θεωρω εκπληκτικη προσθηκη στο Star Wars universe.

Ειναι σαν να διαβαζει καποιος την Οδυσσεια και μετα την 5η ραψωδια να λεει “ε τι μαλακιες γραφει μωρε ο Ομηρος, αντε θα δουμε επιτελους να φτανει στην Ιθακη, κουραστηκα”. Απο που κι ως που δεν υπαρχει υποβαθρο στις ιστοριες που βλεπουμε στο Mandalorian?

Ευχομαι ολα τα επεισοδια να ειναι τοσο καλα οσο τα πρωτα 2, κι ας μην δουμε να εχει επαφη με Jedi ο Mandalorian μεχρι και το σηζον φιναλε, δε με νοιαζει. Αν και φανταζομαι θα βρει την Ασοκα στο 4ο-5ο επεισοδιο .

εγώ πάντως συνεχίζω πολυ χαλαρά τον μαραθώνιο του συμπαντος και παράλληλα βλέπω και τα επεισοδια της φετινης σεζόν. μαρέσει πάρα πολύ. ειναι πολύ καλογυρισμένο ρε τύποι. πολλα φράγκα έχουν πέσει!
απο κει κ πέρα μόλις τελείωσα 1η σεζόν του rebels. νταξ δεν είναι clone wars αλλά έχει τις φάσεις του.μόνο και μόνο που απο πίσω παίζει ενα τεράστιο story αρκεί.

1 Like

Περιμενε λιγο και τις σεζον 3 και 4… Και για το Clone Wars αν δεις μονο 1η σεζον θα λες οκ καλουλι, μετα γινεται ο χαμος

1 Like

Ότι ειπε ο φιλος πανω…ξεκινανε χλιαρα αλλα δινουν πονο μετα…

μολις τελειωσα το 3ο…

ΓΑΜΗΣΕ!!! ΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ! συγκινιση για οσους εχουν δει clone wars/rebels…

λογικα στο επομενο θα δουμε επιτελους Ασοκα!αντε να δουμε πως θα περασει 1 βδομαδα…

1 Like

Μη μας παλαβωνεις και είμαστε ακόμη δουλειά!!

ισως το καλυτερο επεισοδιο και απο τους 2 κυκλους μεχρι στιγμης…

Ακομα ενα πολυ καλο επεισοδιο, για μενα ισαξιο των πρωτων 2. Ειχε μερικα ΠΟΛΥ καλα σκηνικα.

Η γκρινια για ακομα ενα side quest που ειναι αυτην την εβδομαδα? Επειδη εδειξε γνωριμους χαρακτηρες δεν ειναι πλεον side quest το επεισοδιο?

Λογικα θα γινει χαμουλης στα επομενα επεισοδια.

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΕΗΤΗ ΣΑΚΟΦΦ ΜΠΟ ΚΑΤΑΝ ΣΤΑΡΜΠΑΚ

μεχρι στιγμης μου αρεσαν με την σειρα: 3,1,2…δεν τα θεωρω ισαξια…αν και μου αρεσαν ολα για διαφορετικους λογους…

1 Like

Μέχρι στιγμής ναι 3>1>2 ξεκάθαρα… όλο το built up οδηγεί ξέρουμε που, ήδη κυλάνε δάκρυα…

This is the way

1 Like

φτου, σποιλεριαστικα σαν Jedi youngling γτχμ
Αναγκαστικά θα τα δώ τώρα το σκ και τα 3 γμτ

1 Like