ΠΑρτε κι απο youtube
This Is The Way.
τι ωραιο που φαινεται!!!
Fan service στο maximum.
Μας εδωσαν παραπάνω απο οσα θα περιμεναμε ποτε…
Mandalorian wars, Jedi, x-wings… easter eggs well played
Φήμη: O Pedro Pascal λέγεται ότι αποχώρησε εν μέσω γυρισμάτων του The Mandalorian
Απιστευτη φαση γενικα, σε δυο μερη, αξιζει και τα 34 λεπτα να δει κανεις τα βιντεο αυτα αν μη τι αλλο απο επιστημονικης αποψεως.
Mandalorian - episode 1 season 2 OUT NOW!!!
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!
Η Disney μπορεί να τα έκανε θάλασσα με το τέλος του skywalker saga αλλά σε παράλληλες ιστορίες τα έχει πάει εξαιρετικά. Και το Rogue One και το Manadalorian είναι πανέμορφα
Το μπατζετ πρέπει να έχει ανέβει αρκετά.
Λάτρεψα κάθε δευτερόλεπτο και όλη την λατρεία στα πρηκουελς και στα ορίτζιναλ.
Περιμένω την γκρίνια του ότι η σειρά είναι λες και ο χαρακτήρας κάνει video game quests.
Σε κάποιες σειρές και ταινίες (όπως και εδώ) ταιριάζει τέλεια
ωραιο επεισοδιο αλλα με χαλασε οτι δεν προχωρησε λιγο η βασικη ιστορια…
Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει τι επίπεδο παραγωγής βλέπουμε σε σειρά. Αψεγάδιαστη εικόνα, και τα εφέ ήταν όσο υπερβολικά έπρεπε.
Ειδικά η αλληλεπίδραση της σαύρας με το έδαφος και το ωστικό κύμα της τελευταίας έκρηξης όλα τα λεφτά
Νταξει ας μην κατσουμε τωρα να κανουμε αναλυση για την Φυσικη και τον σεβασμο της γιατι θα παιξει πολυ ακυρο, αλλα οπως και να χει η παραγωγη ειναι απιστευτη.
Ποτε μα ποτε δε θα καταλαβω οσους θελουν “main story” σε αυτην την σειρα. Αυτο που βλεπουμε ειναι το main story. Καθε επεισοδιο κι ενα βημα πιο κοντα στον στοχο του ο Mando.
δεν εχω μπει στο θρεντ καιρο γιατι βαριεμαι να σας βλεπω να τσακωνεστε, αλλα το οτι δεν μιλησε κανεις για το mancrush μου - Timothy Olyphant - σε ακομα ενα ρολο σεριφη στο πρωτο επ του μανταλοριαν λεει ακομα περισσοτερα για το ποιον σας.
Εχεις μεγαλο δικιο, και η αληθεια ειναι οτι δεν επαιξε καμια μεγαλη κουβεντα γενικα εδω. Τον ανεφερα ως υπερλατρεια και ως φοβερο στον ρολο του σε κουβεντες με φιλους και φιλες για το επεισοδιο.
Το δευτερο επεισοδιο μου αρεσε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολυ. Ισως περισσοτερο κι απο το πρωτο, για διαφορους λογους. Δεν σποιλεριαζω τιποτα, αλλα γενικα αυτη η σεζον θα ειναι πολυ ενδιαφερουσα.
Eγώ λέω να τα δώ μαζεμένα πάντως, μιας και δεν πήρα χαμπάρι ότι βγήκαν τα 2 πρώτα οπότε έχω την υπομονή τώρα για να περιμένω όλη τη σεζόν
Εκτός αν σκάσει σε κανένα internet καμιά φοτό από live action Ασόκα οπότε εκεί νομίζω θα λυγίσω