Μαδερφακιν star wars

Επικά τα τελευταία τέσσερα, ψιλοfillers τα οχτώ πρώτα αλλά τα βλέπεις αέρας… τώρα μην αρχίσω για τις συγκρίσεις σε παραγωγές της ίδιας εταιρείας που τάχα δεν έχουν καρδιά ενώ και εδώ και στο mandalorian υπήρχαν θεματακια… εννοείται ότι τα απολαύσαμε και τα δυο… και περιμενουμε για το τι θα ακολουθήσει στη δεύτερη σεζόν mandalorian με Ashoka μη animated…

Κατά τα άλλα… :clap:t6::clap:t6::clap:t6::clap:t6:

1 Like

spirit δεν εχεις δει τιποτα ακομα!ειναι πολυ δυνατη σειρα!

ειδα τα 4 πρωτα της τελευταιας σεζον και οκ τα ειδα αρκετα ευχαριστα, χωρις να με συγκλονισουν βεβαια…περιμενω να δω τα 4 τελευταια που ολοι μιλατε για αυτα…

Κι εισαι ακομα στην αρχη?? Που να δεις τι γινεται στην συνεχεια. Ανεβαινουν σε επιπεδο ΟΛΑ. Χαρακτηρες, animation, ιστοριες, σκηνοθεσια, μουσικη, γενικα αυτο που γραφεις με κανει να πιστευω πως θα βγεις στο τελος κι εσυ οπως πολλοι απο μας εχουν πει, και θα συμφωνησεις οτι μερικες ιστοριες στο Clone Wars ειναι καλυτερες ακομα κι απο τις ταινιες… ολες…

Trust the Force. Αυτα που γινονται στα 4 τελευταια ειναι σε αλλη κατηγορια. Και το πως ειναι δοσμενα. Απο την πρωτη εως την τελευταια σκηνη.

1 Like

Λοιπον τα ειδα ολα μαζεμενα…τα 4 τελευταια οντως ειναι αλλο επιπεδο…για οσους αγαπησαμε την prequel τριλογια ειναι πραγματικα απιστευτα!

θα βαλω τωρα να δω σκηνες απο rebels γιατι περασε καιρος και θελω να τα δω με αλλο ματι…

edit: https://www.youtube.com/watch?v=sLOfRPuWrMA

2 Likes

εχω αρχισει επιλεκτικο rewatch rebels, ξαναειδα το 2πλο φιναλε του 2ου κυκλου (twilight of the apprentice).

την 1η φορα οταν το ειδα η σειρα επαιζε ongoing, επαθα χοντρη πλακα, καθως δεν ειχα δει clone wars και το θεωρησα την καλυτερη canon sw στιγμη μετα την original τριλογια. Περασαν καμποσα χρονια πλεον και ανυπομονουσα να το ξαναδω εχοντας δει clone wars, αναρωτιομουν αν η αντιδραση της 1ης προβολης ηταν υπερβολικη, για ahsoka ενω γνωριζα τι παιζει γενικα, στο rebels τη γνωρισα και ενω με αφησε με τις καλυτερες εντυπωσεις σα χαρακτηρας, προφανως και δεν ειχα το απαραιτητο context, και επομενως payoff στα σκηνικα που μπλεκοταν.

πλεον, με το καταλληλο υποβαθρο, μπορω να πω πως το επεισοδιο εχει γιγαντωθει ακομα περισσοτερο μεσα μου, και παραμενει ευκολα απο τις καλυτερες star wars στιγμες. Αν καποιος πρεπει να δει 1 επεισοδιο rebels, ειναι σιγουρα αυτο. Δεν μπορω να περιγραψω πληρως ποσο ενθουσιασμενος ειμαι. Νομιζω πως πρεπει να το δει καποιος για να το πιστεψει.

γενικα οι συναντησεις ahsoka με vader και rex και οτι τους αφορουν, εχοντας δει πλεον το clone wars και το φιναλε που εδωσε, ειναι εντονα συναισθηματικα φορτισμενες και αξιζουν 100% το χρονο που θα διαθεσει ενας φαν για αυτες τις 2 σειρες.

συνεχιζω 3ο κυκλο και ειμαι στα μισα, γενικα συνειδητοποιησα πως μου ειχε λειψει το crew (εχμ, οκ εκτος chopper).

3 Likes

Πλεον ανυπομονω για Mandalorian…θελω πολυ να δω πως θα ειναι η Ασοκα με κανονικη ηθοποιο…επισης απο οτι λεγεται θα κανει και εμφανιση ο Μπομπα ο Φετ…αν και ποτε δεν τρελαινομουν για αυτον τον χαρακτηρα ειμαι περιεργος πως θα δεσει στην ολη ιστορια…

1 Like

Εκανα ακριβως το ιδιο πριν 2 μερες… ειδα τα δυο μερη του Twilight Of The Apprentice.

Μυθικα επεισοδια. Απλως εγω ηδη αγαπουσα την Ασοκα, αφου την ειχα γνωρισει μεσω Clone Wars και σιγα σιγα την ειχα αγαπησει.

1 Like

Για μένα που μόλις άρχισα τα clone wars, καλό είναι να τα τελειώσω πρώτα και μετά να πιάσω rebels; Η ταινία clone wars προηγείται της σειράς στο timeline;

Oλοι τα ιδια κανουμε μου φαινεται :stuck_out_tongue: , επιλεκτικα rebels απο χτες απογευμα και εγω, Twilight of the apprentice βλεπεται πλεον με αλλα ματια (λιγο πιο δακρυσμενα ισως :stuck_out_tongue: )

2 Likes

Ειναι:

Ταινια Clone Wars
Clone Wars
Rebels

Το rebels διεδραματιζεται μερικα χρονια πριν το new hope οποτε και αρκετα χρονια μετα το φιναλε του clone wars

1 Like

δες τα οπως τα εγραψε ο Lupin…οποτε τελειωσε clone wars και μετα rebels…

1 Like

Βασικά η σωστή σειρά είναι:

Phantom Menace
Attack Of The Clones
The Clone Wars
Revenge Of The Sith
Kenobi (όταν βγει)
Solo
Cassian Andor (όταν βγει)
Rebels
Rogue One
A New Hope
The Empire Strikes Back
Return Of The Jedi
The Mandalorian

:stuck_out_tongue_closed_eyes:

χαχα η νεα τριλογια εκτος…δεν εχεις και αδικο…

ενδιαφερουσες λεπτομερειες στα τελευταια επεισοδια CW… το σημειο που δειχνει τον Kanan (απο το rebels)πιτσιρικο για ελαχιστα…και το σημειο που δειχνει τον “κακο” απο το Solo…μου αρεσει που τα δενουν ολα ετσι ομορφα…

1 Like

Σε ποιο ήταν ο kanan?

αν θυμαμαι καλα στο 9ο…τον εδειχνε μαζι με αλλους στο ολογραμμα…

Νομιζα πως ηταν ο Πεδρο, Πετρο, whatever πως λεγαν εκεινο το παιδακι… προεκυπτε απο καπου οτι ηταν ο Kanan?

δειτε εδω…

2 Likes

Ναι ρε , ως padawan. Πολύ σωστo cameo.

Εκπληκτικα και τα 3

2 Likes

Νεο τιζερ Mandalorian S2!

4 Likes