Μαδερφακιν star wars

Παιζει να ειμαι στη μειοψηφια, μου αρεσε αρκετα αλλα ειμαι διχασμενος. Το επεισοδιο πασχει σκηνοθετικα, ειδικα σε καποιες σκηνες δρασης, πολυ περιεργες και ατσουμπαλες εναλλαγες σκηνων, επρεπε να το αναλαβει καποιος περισσοτερο εμπειρος και οχι ο Filoni. Ξερω, ‘‘γιναμε ολοι σκηνοθετες’’ κλπ αλλα περιμενα πως και πως το επεισοδιο και δεν μου καθησε καλα στο συγκεκριμενο τομεα απο τα πρωτα λεπτα, τι να πω. Underwhelming, ισως παραειχα υψηλες προσδοκιες

δεν με εντυπωσιασε η rosario dawson ως ahsoka, δεν ξερω αν ειναι δικο της θεμα η της σκηνοθεσιας, θα καταληξω αφου τη δω και σε αλλα επεισοδια με αλλους σκηνοθετες. Πω, οσο γραφω και σκεφτομαι της σκηνες της, οχι δε μου αρεσε :grimacing:

η πλοκη μια χαρα, το setting μια χαρα.

Προσωπικο highlight…

MICHAEL BIEN-ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΡΕ

Πριν διαβασω το οτιδηποτε γραψατε, απλα να πω οτι νιωθω τυχερος που ειδα αυτο το επεισοδιο, οταν πριν πολλα χρονια δεν περιμενα να δουμε ποτε ξανα Star Wars.

Ειναι η πρωτη φορα που το ενιωσα τοσο εντονα αυτο το συναισθημα, με εξαιρεση τα animated shows που ομως καλως ή κακως δεν ειναι live action.

Filoni απλα παρε ολο το franchise στις πλατες σου γαμω τον Johnson και τον Abrams και την Kennedy.

1 Like

Ναι οκ εγω ειδα και το 4ο επεισοδιο χθες ξανα, και σκεφτομουν αυτα που γραφτηκαν εδω μεσα για σκηνοθεσια του Carl Weathers κτλ (που για μενα απλα facepalm) , και μετα εσκασε η καλυτερη αερομαχια που εχουμε δει σε Star Wars μεταξυ Mando και των 4 Tie fighters και γελουσα νευρικα μονος μου.

Για τα αποπανω τι να πω. Θεωρω εξαιρετικο σκηνοθετη τον Filoni. Εχω λατρεψει και τα 3 επεισοδια του στην σειρα. Μαλλον απλα δεν ειναι το στυλ σου. Οι μεταβασεις απο σκηνη σε σκηνη ηταν αψογες για μενα. Δεν υπαρχει αντικειμενικα καλη σκηνοθεσια , υπαρχουν γουστα, οσο τηρουνται τα τεχνικα κομματια, και ο Filoni ηταν μια χαρα στο τεχνικο κομματι. Τα ιδια λενε και για τον Lucas, αλλα εγω δεν εχω κανενα παραπονο απο την σκηνοθεσια του στο 4, και ελαχιστα παραπονα απο τα prequels, πραγματικα μηδαμινα.

1 Like

Ως ενα βαθμο ειναι υποκειμενικο ζητημα σαφως, και μενα σκηνοθετικα πολυ καλο μου φανηκε του Weathers πχ. Με του filoni ειχα και σε προηγουμενα θεματακια

Θα το ξαναδω αργοτερα, πολυ καλες lore στιγμες και συσχετισεις παντως, χτιζουν πολυ καλα πραγματα για τη συνεχεια. Και εννοειται ο filoni πρεπει να αποκτησει πληρη ελεγχο μαζι με τον εμπειρο favreau, τι ιδανικο σεναριο

ο κυριοτερος φοβος μου ειναι η ahsoka παντως, ελπιζω σταδιακα να τη συνηθισω

1 Like

Καπως ετσι αισθανομουν και εγω…ολες οι προσδοκιες επαληθεύτηκαν…

1 Like

Δεν ειμαι φαν της Rosario Dawson γενικα, ουτε θεωρω οτι ηταν η καλυτερη επιλογη για Ασοκα Τανο.

Ειναι αλλωστε ο αγαπημενος μου χαρακτηρας σε ολο το Star Wars πλεον εδω και καποια χρονια, κι ετσι θα ηθελα καποια αλλη στον ρολο, χωρις φυσικα να εχω να κανω δικη μου προταση, αν και θεωρω οτι θα μπορουσαν απλα να εχουν δωσει τον ρολο στην Ashley Eckstein που κανει το voice acting. Δεν ειναι και καμια οσκαρικη method actor η Rosario Dawson ωστε να βλεπαμε και μεγαλη διαφορα σε acting skills.

Φανταζομαι πως λογω budget δεν θα υπηρχε περιπτωση να δουμε καμια Charlize Theron, Scarlett Johansson ή Angelina Jolie (που θα ηταν ολες και κραχτες και φοβερες για τον ρολο πιστευω ανετα). Having said that, θα την συνηθισω 100% την Rosario στον ρολο, και δεδομενων των συνθηκων, νομιζω εκανε αψογα την δουλεια της. Μου αρεσε η ηρεμια που εβγαζε οταν μιλουσε, και εννοειται στις action scenes ηταν καταπληκτικη.

Ακολουθουν τζιφακια απο το επεισοδιο:

Summary

127680281_413933279978050_8086710307061399831_n

128155235_1842256679294565_9114064329718806688_n

128259508_152532776603765_1541839501592699022_n

128195613_286036692840129_4505939913153077124_n

1 Like

Μια χαρα μου φανηκε η Ροζάριο…

1 Like

Δεν ξερω τι μου άρεσε πιο πολυ…η Ασόκα ή αυτο το πράσινο ύπουλο δίποδο μπασταρδάκι.

Πολύ καλό το σημερινό. Η φάση ήταν για τους καμμένους στο σύμπαν ότι πρεπει. Μακάρι ο συγκεκριμένος να αναλάβει τα ηνία στην καρέκλα του σκηνοθέτη και οι υπόλοιποι ας πάρουν μπούλο με συνοπτικές διαδικασίες…

Λέτε να ξαναδούμε ασόκα στο μέλλον;

Σε άλλα νέα συνεχίζω με τον μαραθώνιο, έίμαι στα τέλη 3ης σεζόν rebels και μέχει πιάσει το άγχος οτι κάποια στιγμή θα ξεμείνω απο υλικό που δεν εχω δει…

2 Likes

Κανονικα δεν θα επρεπε να το δεις πριν τελειώσει το rebels…

1 Like

Δε νομιζω να πηραν τον Ροζαριο Ντοσον στον ρολο μονο για ενα επεισοδιο. Ειναι μεγαλο ονομα.

Ειμαι σιγουρος πλεον οτι θα δουμε και Ezra Bridger και Thrawn, και Sabine Wren και θα παιξουν επικες μαχες και μονομαχιες.

4 Likes

νταξει το ξαναειδα τη συνηθισα νομιζω :stuck_out_tongue:

μια χαρα και η σκηνοθεσια του φιλονι, νομιζω μου εκατσε καπως περιεργα η 1η επαφη μεχρι να αποδεχτω τη live-action ahsoka.

ahsoka-thrawn-ezra-sabine και γενικα το storyline τους λογικα θα το δουμε στη σειρα της ahsoka. Ελπιζω δηλαδη να επεκτεινουν ετσι ομορφα το συμπαν με σειρες, λογικη τυπου MCU.

2 Likes

Σκέτη ανατριχιλα μονο, ασοκα στο τοπ θρι των χαρακτήρων των αστροπολεμων μετά από ομπι και νταρθ. Εξαιρετικο το πέρασμα της στο λάιβ αξιον λίγο πιο παρανοϊκή από όσο έχουμε συνηθίσει αλλά οκ η βραδιά της ανήκει. Που σαι ανακιν να δεις το πουλεν σου να γίνεται αστέρι…

3 Likes

:ok_hand: :metal: :clap:

1 Like

Νομιζω οτι το επεισοδιο ηταν αυτο που ηταν, οχι γιατι ειχε το perfect casting για -o αγαπημενος μου κινηματογραφικος/τηλεοπτικος χαρακτηρας του saga- την Ασοκα -αν και η Ashley Eckstein θα ειναι παντα η Ασοκα- ουτε για τις lightsaber σκηνες, ουτε για τις συνδεσεις με Clone Wars κ Rebels, ουτε για τα περι Δυναμης, ουτε για τον γαμημενο Μαικλ Μπιεν γκεστ σταρ… αλλα γιατι ο Φιλονι διαλεξε να κοπιαρει ενα σωστο επος σαν την Πριγκιπισσα Μονονοκε με τροπο που τιμαει κ αυτη την ταινια αλλα και στεκει ωραια κ ομορφα στο συμπαν του Star Wars. Και το εκανε σκηνοθετοντας το σαν ενα συνδιασμο αυτης της ταινιας με κλασσικες σπαγγετι γουεστερν πινελιες και εννοειται πολυ ασιατικο κινηματογραφο με σαμουραι, in the best possible way… τα επεισοδια του στην 1η σεζον τα ειχα βρει τα χειροτερα σκηνοθετικα, τωρα ομως τεραστιο μπραβο γτ φαινεται να μαθαινει κανοντας τετοιο progress σε αυτο το επεισοδιο! Απο τις σκηνες στην αρχη στην ομιχλη, το showdown του φιναλε, την δραση και τις ηρεμες σκηνες οπου χρειαζοταν, σκηνοθετικα το απογειωσε θεωρω… κ το σεναριο του ηταν τοσο οσο μετρημενο κ σφιχτο, χωρις να κανει κοιλιες ή να σερνει την πλοκη χωρις λογο!

Δεν εχω λογια, για εμενα μακραν το καλυτερο επεισοδιο της σειρας ως τωρα και αλλο ενα εξαιρετικο stand alone οπως πρεπει μετα το 1ο και 3ο!

Εχω 1-2 πραματακια που ισως εχω καποιες αμφιβολιες ή δεν θα τα ηθελα εδω, αλλα πραγματικα νιωθω πολυ λαθος :stuck_out_tongue: να τα αναφερω γτ το χτεσινο το ειδα σαν μια «γιορτη» ξερωγω για το saga… διαολε, τελειωνε το επεισοδιο και ακουω κατι κλαψ λυγμ διπλα μου, γυρναω κ η δικια μου ειχε βουρκωσει οταν αρχιζε να παιζει το Ashoka’s theme, τι αλλο να πω :stuck_out_tongue:

Υγ . Το 4ο ηταν κ αυτο ψιλομαλακια σαν το 2ο, ευτυχως που τα βλεπω δυο δυο κ τρια τρια μαλλον…

2 Likes

Εδω βουρκωσαμε οι ΑΝΤΡΕΣ

3 Likes
6 Likes

Rip

Εφυγε ακομα ενας τεραστιος…

6 Likes

Η πρώτη σεζόν Mandalorian με έριξε στο Clone Wars και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Η δεύτερη σεζόν με έριξε στο Rebels. Και προς το παρόν ούτε για αυτό μετανιώνω. Μόλις χθες τελείωσα και την δεύτερη σεζόν με το αδιανόητο καρα-έπος Twilight of the Apprentice.

Το οποίο βέβαια γεννά και κάποιες απορίες

Πως στον κόρακα το rebels που βγήκε από Disney είναι τόσο καλό, πως κατορθώνει να εμπλουτίζει τον μύθο του Star Wars με τόσο εντυπωσιακό σε στιγμές τρόπο, να δίνει τόσο γαμάτους χαρακτήρες και την ίδια ακριβώς περίοδο η ίδια εταιρία να βγάζει τόσο κακές ταινίες. Όσο καλύτερο γίνεται το Rebels τόσο χειρότερες, στα όρια του trolling, μου φαίνονται οι sequel ταινίες. Τι σκατά σκέφτονταν δεν μπορώ να καταλάβω.

4 Likes

Μια λεξη…Filoni…

6 Likes