Θα σου πω μόνο για τα 2 τελευταία της 2ης σεζόν.θεωρώ οτι είναι απο τα πιο επικα και πιο όμορφα λεπτά στο σύμπαν που λέγεται star wars.
Όπως είπα κ σε πιο πάνω ποστ, μονο κ μονο που σκάει Ο Υπέρτατος αρκεί για να μείνουν αυτές οι σκηνές στην ιστορία.
Ασε που τέτοιο meeting δεν θυμάμαι να εχουμε ξανασυναντήσει.μπορώ μόνο να τα συγκρίνω με την τεέυταία τετράδα του clone wars.
Δεν. Θα. Βγαλω. Κιχ.
Δεν μπορω.
Φιλονι. Σε Ευχαριστω.
καλα που ποσταρεις εσυ τις τελευταιες 2 εβδομαδες και θυμαμαι οτι έφτασε παρασκευη…
Καλα καλα δες τωρα το επεισοδιο κι εσυ κι οι αλλοι και δειτε πως θα φτασει τα 50 νεα ποστς για πλακα
μολις ειδα το τελευταιο…
εχω να αισθανθω τετοιο πραγμα απο τοτε που ημουν 7 8 ετων και ειδα την αρχικη τριλογια.
δακρυσα ρε…δακρυσα…ακομα να συνελθω…
την τρέλα μου μεσα…τι μας κανεις ρε Φιλονι;
Δάκρυσα με Star Wars για πρώτη φορά μετά από τα 16 μου όταν είχα δει την αρχική τριλογία για πρώτη φορά.
Μόνο μείον…
Summary
Αυτό το de - aging, αν ήταν βέβαια και δεν έκαναν 100% cgi, εξακολουθεί να μην είναι και τόσο πειστικό. Καταλαβαίνεις από το x-wing κιόλας ποιος είναι και κάπου εκεί ξεκινάνε τα δάκρυα αλλά όταν δείχνει πρόσωπο η φάση ελαφρά σε ξενερώνει.
Χμ… θα συζητηθει λιιιγο η συγκεκριμενη επιλογη μαλλον…
CGI Luke ρε παιδια? Αληθεια τωρα? Οντως? Χτιζει εκει με τη σκηναρα την αποκαλυψη, περιμενω Sebastian Stan με αγωνια, οπως και ολοι οσοι βλεπουν φανταζομαι, και ξενερωσα, απλα βγηκα εκτος. ΔΕΝ ειμαστε ακομα για de-aging και cgi προσωπα. Απλα δεν, πως να το κανουμε. Εχει μετα και τα αμηχανα πλανα που κοβουν το κεφαλι γιατι δεν εχεις ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΗΘΟΠΟΙΟ, καθε συναισθημα πηγε περιπατο, απλα ημουν locked-on στο ποσο ψευτικο ειναι αυτο που βλεπουν τα ματια μου.
Απογοητευση σε μια τοσο μα τοσο σημαντικη επιλογη, καποιους μπορει να μην τους φαινεται παραξενο το θεαμα, αλλα σορρυ φαβρο/φιλονι, cringy as fuck που λενε και οι νεοι. Δεν περιμενα να κανουν τετοια επιλογη.
Τουλαχιστον ωραια post-credit scene.
Θα πέσει πολλή συζήτηση για το τέλος αυτό είναι σίγουρο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντελεστές που μου ξύπνησαν τέτοια συναισθήματα ξανά για το star wars. Μέχρι να το δουν όλοι δεν γράφω κάτι άλλο φανερά οπότε…
SPOILER ALERT
Summary
Ένοιωσα τεράστια ανατριχίλα με τον Luke νέο στο τέλος που δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή αυτά που λέτε περί cgi κλπ. Με την 2η προβολή είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά εν τέλει δεν νομίζω να με ενόχλησε γτ είναι Mark Hamill damn it. Θα ήταν άκρως ενδιαφέρον όμως να δούμε τον Sebastian Stan κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον
συμφωνω με το σποιλερ…ουτε καν το προσεξα…
ειλικρινα ζηλευω οσους δεν παρατηρουν η δεν δινουν μεγαλη σημασια σε τετοια ζητηματα, αλλα για μενα ειναι dealbreaker δυστυχως.
Summary
Έκανε ένα tweet σχετικό ο ένας τύπος από τους Red Letter περί recast για τέτοιους ρόλους. Ειλικρινά δεν είμαι σίγουρος. Το παράδειγμα που έφερε ήταν το Doctor Sleer. Ωστόσο εκεί με ξενέρωσε πολύ περισσότερο. Πως κάνεις recast ένα τέτοιο ρόλο; Στο Doctor Sleep με έβγαλε εντελώς off μου φάνηκε σαν ερασιτεχνικό σκετς. Δεν μπορώ να φανταστώ recast σε τέτοιους ρόλους. Ούτε το cgi με το de-aging βέβαια πείθει, αυτό μας το απέδειξε το Irishman, αλλά τουλάχιστον ξέρεις από από πίσω είναι ο original ηθοποιός (όπως όλα δείχνουν δηλαδή, στο IMDB έχουν επίσημα τον Mark Hamill).
Το καλό είναι πως το ήξεραν και οι ίδιοι και έπαιξαν ωραία με το reveal. Πρώτα σε συγκίνησαν και μετά σε ξενέρωσαν, να μας έρθει λιγότερο απότομα ίσως
δεν ξενερωσα λεπτο…
Κανενας Sebastian Stan και για κανεναν λογο. Φοβερο ηταν το CGI. Πολυ καλα εκαναν.
Δεν υπαρχει ουτε θα υπαρξει ποτε στιγμη που θα αντικαταστησει καποιος τον Mark Hamill χωρις κανεναν απολυτως λογο.
Ελεος. Ουτε για πλακα ξενερωμα. Πραγματικα ελεος.
Εγώ τελείωσα CW season 4
φαπ φαπ φαπ
βλέπω εδώ γίνεται χαμός με mando και τρελαίνομαι
Πως θα αποφυγεις τα spoilers ηθελα να ξερα χαχαχαχα
Νταξει 4η σεζον TCW απλα καταπληκτικη.
Τι ειδαν μολις τωρα τα ματια μου!!!
Ποσο τελειο
ειναι κανενας που δεν το ειδε για να μπορουμε να μιλαμε πιο χυμα;
Εγω, πες ο,τι θες, δε θα καταλαβω ΤΙΠΟΤΑ