Μαδερφακιν star wars

βασικα οτι προλαβουμε απο σειρες τωρα…μετα θα βλεπουμε μονο SW… :joy:

στο 0:50 απο το bad batch ειναι η τυπισα που ειναι στο Mandalorian;

Για να συνοψιζουμε (με σειρα σημαντικοτητας για εμενα):

1. AHSOKA live action απο Favreau και Filoni
  2. OBI WAN KENOBI με Hayden Christensen απο Deborah Chow
  3. THE ACOLYTE live action σειρα στο τελος του High Republic απο Leslye Heyland
  4. RANGERS OF THE NEW REPUBLIC spinoff απο Mandalorian απο Favreau + Filoni
  5. THE BAD BATCH spinoff animated απο το Clone Wars
  6. ANDOR live action για τον χαρακτηρα απο Rogue One με Diego Luna
  7. VISIONS animated anthology series με στυλ γιαπωνεζικο ανιμε
  8. LANDO live action σειρα απο καποιον Justin Simien, early development
  9. A DROID STORY που αν καταλαβα καλα θα ειναι animated ταινια κι οχι σειρα, με R2D2 & C3PO

Και δυο ταινιες

1. ROGUE SQUADRON απο την Patty Jenkins
  2. UNTITLED απο τον Taika Waititt

Ευτυχως εφτυσαν για μια ακομα φορα τον Rian Johnson και πιστευω τον εχουμε ξεφορτωθει για τα καλα πλεον

2 Likes

η τελευταια προταση ειναι η πιο σημαντικη! χαχαχα!!!

συμφωνω νομιζω με την σειρα σημαντικοτητας…αλλα για 1η θεση ειμαι αναμεσα σε Ασοκα και Κενομπι…μου ελειψε τοσο ο Hayden που πραγματικα αμφιταλαντευομαι…

εντιτ…αντε να κοιμηθεις τωρα…

1 Like

ως canon χαρακτηρας πλεον, ολο και κατι θα κανουν σε καποια φαση, αρχιζουν να δινουν σημασια σε φαν favorites. Δυστυχως θα ειναι σε επομενη ‘‘φαση’’ νομιζω

obi wan μακραν το πιο σημαντικο για μενα, ειδικα μετα την αναμενομενη ανακοινωση για christensen.

για ασοκα γουσταρω αλλα ηταν στανταρακι, θα γουσταρα φουλ και 10 φορες περισσοτερο animated παλι με την ashley :smiling_face_with_three_hearts: :expressionless:

δεν το περιμενα αλλα ψηθηκα φουλ για Andor, spy thriller με αρκετη moral γκριζιλα φαινεται

και ειμαι intrigued AF για το Acolyte λογω τιτλου και πεπλου μυστηριου

2 Likes

εδω τα εχει αναλυτικα…

3 Likes

2020-12-11 02_43_38-Future Lucasfilm Projects Revealed _ StarWars.com

yep, intrigued AF

Αυτο εντωμεταξυ το ειχαν ανακοινωσει πριν κανα χρονο ηδη, μαζι με το Κενομπι!

Ισχυει!

Ασοκα κ Ομπιουαν για εμενα, για τα υπολοιπα couldn’t care less αλλα μακαρι να ειναι ολα αξιολογα εννοειται… (αντε και το Bad Batch λογω Clone Wars)

Ξενερωσα λιγο που η Ασοκα θα ειναι live action κ οχι animated αλλα οκ θα ζησουμε κ με αυτο :stuck_out_tongue:

Παντως λιγο too much τα παραπανω, τελευταια φορα που ειδα πανελ τοσο πολυ υλικο Disney Wars, δεν πηγε κ πολυ καλα :stuck_out_tongue: .
Μετα πριν λιγα χρονια ειπαν οτι δν ηταν κ πολυ καλη ιδεα η «καθε χρονο ταινια» κ ισως επρεπε να το πανε πιο slow…ανακοινωνοντας ταυτοχρονα 10 σειρες μετα απο λιγο καιρο παλι :stuck_out_tongue: .

Επισης με απωθει αυτη η πρακτικη της Disney που κανει κ με τις Marvel ταινιες της, ολα τοσο προγραμματισμενα σε ενα panel, bullet points φαση, σαν να ειναι σουπερ μαρκετ ή ενα στατιστικό excel, αλλα οκ, αυτο ειναι και πιο προσωπικο μου θεμα υποθετω και αλλη κουβεντα (σχετικη με την δημιουργικη ελευθερια των συντελεστων και την «γραμμη» του studio κτλ)

Αnyway, μακαρι με καποιο τροπο να ειναι ο Φιλονι πισω απο τα περισσοτερα -με ενα μαγικο τροπο οπως ειπε ο Dead- και κατα βαση θα ειναι αξιολογα λογικα -ασχετως αν πχ δεν με ενδιαφερει καθολου να δω σειρα με Lando ή κατι που αναφερεται σε new republic κ μου θυμιζει sequel trilogy- … ισως ετσι και να μην μπουκωσουμε με μετριοτητες ισα ισα για να μεινει το franchise στο προσκηνιο…

1 Like

Τι επεισοδιαρα ειδαμε παλι ρε.

Ποσο world building να αντεξει κανεις πια.

Οι διαλογοι μεταξυ Din Djarin και Mayfeld απλα εξαιρετικοι.

Ρε Φιλονι και Φαβρο, σας ευχαριστω αλλη μια φορα.

2 Likes

ω ειναι ηδη Παρασκευη ε;ωραια θα το δω μετα…

Τελικά εγώ που τόσα χρόνια είχα μια σχέση με το φρανσαιζ εντελως τυπική( μονο κάποιες ταινίες) νομίζω οτι άρχισα να μπαινω στο κλιμα(ταινίες σειρες animation) και να κολλάω με το σύμπαν την κατάλληλη χρονική στιγμή.γινονται πραγματάκια λοιπόν.
Άν κ δεν περίμεενα να το πω ποτέ…Ευγε disney!

1 Like

ωραιο το επεισοδιο…περιμενω εντυπωσιακο φιναλε την επομενη εβδομαδα…

Λογικος και σωστος προβληματισμος, ομως γενικα λογω του εμφανους course-correcting που πεφτει, μπορουμε να πουμε σιγουρα ενα ‘‘great kid! dont get cocky!’’ στη disney τουλαχιστον :stuck_out_tongue:

πολυ καλο και το νεο mando, απολαυστικος bill burr και διαλογοι. Αναμενεται φιναλε-επος, μετα υπομονη ενα χρονο :sweat_smile:

2 Likes

Δεν υπαρχει κανενας φοβος.

Το πλανο της Disney για ολες αυτες τις σειρες θα καλυψει τα επομενα 3-4 χρονια. Ηδη γνωριζουμε πως και το Andor και το Kenobi θα βγουν το 2022 το νωριτερο, ενω οι 2 ταινιες μαλλον το 2023 και το 2024. Το Lando επισης ειναι σε early stages of development, και αρα ξεχαστε το για 2-3 χρονια ακομα.

Εκτος αυτου, οι 3 σειρες (Mandalorian, Ahsoka, ROTNR) ειναι στα χρυσα χερια των Favreau και Filoni, το Kenobi ειναι στα ασημενια χερια της Deborah Chow, ενω και το The Acolyte ειναι στα χερια της Lesley Heyland που εκανε το Russian Doll.

Για τα animated δεν εχω κανεναν φοβο γιατι το Bad Batch θα ειναι ουσιαστικα συνεχεια του δημιουργηματος του Filoni και με το ιδιο στυλ αλλα και με τον ιδιο ως executive producer, ενω το Visions εχει πολυ μικρο ρισκο αφου ειναι μια anthology series.

Τελευταιο και πιο σημαντικο, δεν εχουμε καρκινωματα οπως ο Abrams και ο Johnson πουθενα στην εικονα πλεον, και αν και δεν θα ειναι ολες οι σειρες και ταινιες για ολους και καποιοι θα επιλεξουν καποιο υλικο και δε θα τους αρεσουν καποια αλλα, τουλαχιστον δεν πιστευω οτι θα δουμε κανενα κατουρημα στην μαπα αγαπημενων χαρακτηρων, θεματων και storylines.

Το προσεξατε οτι κανενα μα κανενα απο αυτα τα projects δεν βρισκεται χρονικα κοντα στα sequels αλλα ουτε και θεματικα?

Καθε τριχα καγκελο ρε πστ.

Ευχαριστω τον Φιλονι κυριως και τον Φαβρο και τους αλλους συντελεστες δευτερευοντως που μου αναψαν την σπιθα αγαπης και λατρειας για το Star Wars ξανα.

Η 7η σεζον Clone Wars και η 2η σεζον Mandalorian ηταν πραγματικα οτι χρειαζομασταν φετος.

@g0dslayer σε ποιο επεισοδιο βρισκεσαι? Μην δεις το βιντεο αποπανω (μπορεις να το ακουσεις ομως)

2 Likes

Ρε τι καλό παιδί που με σκέφτηκε για να μη μου γίνει σπόιλ :smiling_face_with_three_hearts: :heart_eyes: :kissing_heart:
Έχω δει μέχρι το s04e13 (Escape from Kadavo). Περιττό να πω στο σημείο που βρίσκομαι, ότι ακόμα και τα “filler” επεισόδια αν τα πέταγες μέσα στην πρώτη σεζόν (που το ξαναλέω εγώ είμαι πολύ ΟΚ με την πρώτη σεζόν) θα ήταν μακράν τα καλύτερα

1 Like

Λοιπόν rebels τέλος. Νταξ τί να λέμε για το αποτέλεσμα;

1 Like

Σαν σύνολο ενα κλικ κάτω απο clone wars. Στα σημεία υπάρχουν επ που το συναγωνιζονται άνετα. Οι 2 πρώτοι κύκλοι μαρεσαν πιο πολύ. Λιιιγο βαρέθηκα με τους μανταλοριανούς αλλα στο τέλος η ιστορία το σωζει άνετα! Νομίζω οτι αφήνει πολλά ανοιχτά μέτωπα και να το συνεχίσουν μέχρι εκει που δεν πάει. Λογικά όλο κ κάτι θα δούμε σε mandalorian στο μέλλον ή στην σειρά της asoka η οποία btw είναι κ η αγαπημένη μου ήρωας του φρανσαιζ(μετά τον τσουμπάκα).
Μικρό διαλλειμα και συνέχεια με τον μαραθώνιο. Σειρά έχει το rogue one για να σκάσει μύτη μετά και η κλασσική τριλογία και μα τελειωσω με την καινούρια μετα. Έρχεται και το fallen order στο ps4 οπότε καίω όλα μου τα κύταρρα…

5 Likes

Κατώτερο από clone wars αλλά καλή σειρά επίσης παίζει δυνατά φήμη για συνέχιση της στο disney+

Είσαι ο 1ος Έλληνας φαν του star wars που ακούω να το λέει αυτό :sweat_smile:

1 Like

Ναι μωρη Ασοκαρα :heart:
Γραψε σε κανα σποιλερ γνωμη για τα εξης επεισοδια:

1X08 Empire Day
2X01-02 Siege of Lothal
2X21-22 Twilight Of The Apprentice
3X12-13 Ghosts Of Geonosis
3X20 Twin Suns
4X10 Jedi Night
4X13 A World Between Worlds
4X15-16 Family Reunion and Farewell