Μαδερφακιν star wars

Γέλασα… πολύ!!

Summary

Jake *

Τι σκατά έκανα και δεν είχα δει clone wars τόσα χρόνια;;
Βρίσκομαι s03e18 και δεν έχω τι να πρωτοσχολιάσω… ειδικά από το e12 και μετά έχω κάνει τον καναπέ εξέδρα.

Μου έκανε εντύπωση που στο s03e10 ξαφνικά τους “μεγάλωσαν” μερικά χρόνια από το προηγούμενο επεισόδιο. Έγιναν μερικά upgrades στα γραφικά, το μαλλί του Anakin μεγάλωσε, η Ashoka άλλαξε outfit και απέκτησε και δεύτερο lightsaber

2 Likes

Και πούσαι ακόμα…

1 Like

Απλα λατρεψα ποστ για εναν και μονο λογο.

Αυτην την στιγμη, και με αφορμη το Mandalorian , γνωριζω 3 (τρια) ατομα εκτος απο σενα, τα οποια επιασαν Clone Wars και εχουν σκοπο να πιασουν και Rebels, γιατι το Mandalorian τους ιντριγκαρε αρκετα ωστε να μαθουν ολα τα story arcs γυρω απο την Bo Katan, την Ahsoka Tano, το Darksaber κτλ.

Ο ενας απο αυτους τα βλεπει με τους δυο γιους του και βρισκεται στο 3Χ06, και του ειπα συγκεκριμενα πως οταν φτασει στο 3Χ12 και δει τα επομενα 13 επεισοδια (δηλαδη μεχρι το τελος της σεζον απο 3Χ12 εως και 3Χ24), πρεπει να μιλησουμε.

Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειδες τα Nightsisters και Mortis story arcs. Εισαι στο σημειο που οταν ημουν εγω πριν 9 χρονια ειχα κανει ολο το σπιτι εξεδρα. Απλα ζηλευω (και λατρευω) την φαση στην οποια βρισκεσαι.

2 Likes

1 Like

Παιδια μαλλον αρχιζει μια χρυση δεκαετια για το Star Wars, ή εστω θελω να πιστευω.

Η Disney ανακοινωσε 10 νεες σειρες Star Wars που θα ερθουν μεσα στα επομενα 2-3 χρονια στο Disney+

ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΘΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΟΣΤ HAYDEN CHRISTENSEN ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟ

• Νεα σειρα απο Φαβρο και Φιλονι με τιτλο The Rangers Of The New Republic
  • Σειρα Ahsoka Tano!!!
  • Cassian Andor με λογοτυπο πλεον εχει ηδη ξεκινησει παραγωγη
  • Hayden Christensen στο Kenobi!!!

Και ερχονται κι αλλα, 10 νεες σειρες λεει συνολικα!!

4 Likes

της ποπης…τον Hayden τον ειχα σιγουρακι για Κενομπι παντως…

επισης γουσταρω που θα χορτασουμε Ασοκα!ε βλεπω και τον Εζρα να χωνεται καπου…

ωραια πραγματα…

1 Like

βλεπω watch along τωρα

καποιες ακομα νεες σειρες

Τhe Acolyte

Lando

anime style σειρα (yay)

πολυ πολυ πραμα

2 Likes

Lando με τον Glover λογικα ε;

Με πρόλαβες σατανά :sweat_smile: :sweat_smile:

Στις σειρές που λες υπάρχει κ ισχυρή φήμη για sequel rebels

ΥΓ ο Hayden Christensen μου έχει χαρίσει απ τα μεγαλύτερα κριντζ σε ταινία ever αλλά διάολε ταυτόχρονα τον λατρεύω. Δεν γινόταν να λείπει απ το Kenobi

1 Like

Star Wars: Rogue Squadron directed by Patty Jenkins coming to theaters in 2023

ΧΑΜΟΣ εγινε.

2 Likes

Μλκες τι γινεται; εχω χαζεψει

1 Like

star warsgasm

Τρελάθηκαααααααααααααααααα

Και Indiana Jones γαμώ τα σύμπαντα!!!

Να δούμε βέβαια ποιος θα τα γράψει όλα αυτά, γιατί αν δεν κλωνοποιήσουν Favreau και Filoni δεν ξέρω ποιος άλλος σήμερα μπορεί να βουτήξει τόσο βαθιά στο Star Wars lore.

Αυτό φάνηκε ωραίο πάντως.

4 Likes

Συμφωνω, ας ελπισουμε πως filoni και favreau θα επιβλεπουν τα παντα οπως εκανε ο Feige στο MCU :stuck_out_tongue:

1 Like

ειμαι περιεργος τι ακριβως θα παιζει με τα Acolyte + Visions…

τωρα θα φανω αχαριστος αν ζητησω σειρα με Darth Revan;

visions θα ειναι standalone ιστοριες απο καταξιωμενους anime δημιουργους απ οτι καταλαβα.

ενθουσιαστηκα, πριν λιγες μερες ειχα αναφερει ποσο θα μετρουσε

1 Like