Μαδερφακιν star wars

Καραντίνα και Clone Wars

1 Like

παιζεις με την τυχη σου…

2 Likes

Μα καλα, ρε Φαβρο και Φιλονι, πατε καλα ρε? Νταξει οι τυποι, μαζι με την ακρως χαρακτηριστικη σκηνοθεσια του Robert Rodriguez, πηραν τον Boba Fett, εναν χαρακτηρα ανεκδοτο για 40 χρονια και τον εκαναν υπεργαματο μεσα σε 5 λεπτα. Ευθυνεται φυσικα κι ο υπερλατρειας Τεμουρα. Εχουμε να δουμε πολυ ωραια πραγματα ακομα στο Mandalorian.

Ειναι μια καλη εποχη πλεον να ειναι κανεις Star Wars fan.

2 Likes

oχι ρε πουστη, νομιζα οτι ηταν spoiler γενικοτερο για Star Wars και οχι για νεο επεισοδιο Mandalorian :stuck_out_tongue:
νταξ φταιω
φταιει ομως και η νεα σεζον που μας εχει κακομαθει μεχρι τωρα

καλη εποχη τωρα με την Disney στο τιμόνι, μια σεζον 8 επεισοδιων τον χρονο και το κακο συναπάντημα των Ray και σια ακόμα νωπό, δεν ξερω… :stuck_out_tongue:

αλλο ενα φοβερο επεισοδιο…

Μαλακια για το σποιλερ, ξενερωνω αν σποιλεριαζω για κοσμο, αλλα to be fair το ειχα σε θολο :stuck_out_tongue:
Παρολα αυτα, πιστεψε με, εχει πολυ πραμα το επεισοδιο, μονο για ενα πραγμα μιλησα εγω.

Ναι οταν εννοω καλη εποχη προφανως εννοω το 2020 και τιποτα περισσοτερο.

Ειχαμε, εχουμε και θα εχουμε:

• Clone Wars Season 7 απο τα καλυτερα πραγματα που εχουν γινει ποτε
  • The Mandalorian 1 και 2 που μαλλον θα παει για τουλαχιστον 4 σεζον
  • Kenobi Series που ξεκιναει παραγωγη σε ενα μηνα απο τωρα
  • Cassian Andor Series που νομιζω εχει ηδη ξεκινησει παραγωγη
  • Μια ακομα live action σειρα και μια animated σειρα στο εγγυς μελον
  • Το ολο High Republic Multimedia project

Kαι εχουμε αφησει πισω μας για παντα ελπιζω τα sequels και την περιοδο 2015-2019, ισως την πιο προβληματικη περιοδο στην ιστορια του Star Wars απο αποψη ποιοτητας υλικου και διχασμου οπαδων. Ακομα και το κραξιμο που εφαγαν τα prequels δεν συγκρινεται με αυτο που εγινε αυτα τα 4 χρονια και ειδικα με το Last Jedi.

Το καλυτερο που εχουμε και πιο ελπιδοφορο ειναι οτι ο Filoni πλεον ειναι απιστευτα δημοφιλης, και μαζι με τον Favreu αλλα και τον Waititi που θα κανει ταινια, οπως επισης και με το συνολο των συντελεστων φαινεται να εχουν και την δημοτικοτητα και την θεληση να φροντισουν ενα franchise οπως πρεπει.

4 Likes

Ελπίζω να γράψουν καλύτερα τον McGregor ως Obi Wan απ ότι στα prequel…

…πανευκολα απο τα καλυτερα επεισοδια της σειρας μεχρι στιγμης.

Θα γινει Χ-Α-Μ-Ο-Σ στα 2 τελευταια.

edit - ρε παιζει να ειναι το καλυτερο ειμαι σε υπερενταση τωρα

1 Like

Πο νταξ η σειρα εχει ξεφυγει.-

Γαμησε

Εγω δυσκολα θα δω κατι καλυτερο απο το επεισοδιο με Ασοκα παντως, και ακομα βαζω πιο ψηλα απο το καινουριο μαλλον το φιναλε απο περυσι οπως και το επεισοδιο με τα Jawas και το αυγο, το οποιο το θεωρω επεισοδιαρα. Ομως και το σημερινο ειναι ενα επεισοδιο στην πρωτη πενταδα και απο τα 14 Chapters νομιζω.,

Τωρα το ειδα αυτο. Νταξει ιεροσυλια. Γινεται καλυτερα απο το αψεγαδιαστα? Δε νομιζω.

Δε ξερω πραγματικα πως παρακολουθει κανεις Mandalorian χωρις να εχει δει clone wars ή rebels, καθε επεισοδιο που περναει τα μπλεκει ολο κ περισσοτερο

Well agree to disagree…

BTW λατρεύω τον Ewan McGregor σαν ηθοποιό καλά θα περάσω όταν βγει το Kenobi όπως και να χει

1 Like

Νταξ η φάση ξέφυγε τι να λέμε τωρα…
Δλδ το βλέπεις και λες τωρα αυτο είναι τηλεοπτική σειρά;;; ρε σεις αν το δει αυτο κάποιος άσχετος.με το σύμπαν sw θα νομίζει οτι είναι χόλυγουντ…!

1 Like

Γινεται και παραγινεται, τα prequels αλλωστε δε φημιζονται (μεταξυ αλλων) για τις ερμηνειες τους :sweat_smile:

(η μαλλον φημιζονται, αλλα για τους λαθος λογους :grimacing:)

για το χτεσινο επεισοδιο-επος, το οποιο πλεον περισσοτερο ηρεμος θεωρω την κορυφη της σειρας προς το παρον, απο καθε αποψη (favreau και rodriguez απλα το τερματισαν στα ποστα τους):

ποτε δεν κατανουσα το ισχυρο fanbase του boba fett, αλλα χτες μου πηρε τα μυαλα, η καλυτερη στιγμη του μακραν. Και οσο φανταζομαι τι ακολουθει θα καταληξω και γω μαλλον φαν τελικα. Επιστροφη Burr εξαιρετικη κινηση, το ιδιο ισχυει και για την μισθοφορο.

1 Like

Χμμμ ναι, αλλα δεν ειχαν χειροτερες ερμηνειες συνολικα απο την κλασικη τριλογια που μεχρι κι ο Harrison Ford φαινεται αστειος σε πολλες σκηνες, αλλα κανεις δε μιλαει για αυτα (!) :stuck_out_tongue:

Οπως και να χει, οκ καταλαβαινω τα παραπονα για μερικες σκηνες του Hayden Christensen στο AOTC, καταλαβαινω ακομα και για την Natalie Portman στην ιδια ταινια, αλλα ομολογω οτι δεν εχω ακουσει ποτε παραπονα για Obi-Wan Kenobi στα prequels. Δεν ειναι δηλαδη οτι ο Kenobi ηταν καποιος ανεπτυγμενος χαρακτηρας στο ANH για να τον “χαλασουν” στα prequels. Ενας σοφος γερος Jedi ηταν για τον οποιον δεν γνωριζαμε τιποτα σχεδον, και ο σκοπος του ηταν να βαλει τον Luke σε ενα μονοπατι και να του εξηγησει τι ειναι η Δυναμη, αυτο και τιποτα αλλο.

Hayden Christensen παντως ηταν αψογος στο ROTS. Μιλαμε βεβαια για ταινια στην οποια προσωπικα δεν βρισκω και κανενα αρνητικο ουτως ή αλλως. Περιμενω παραπονο για τα CGI για να κανουμε το τριβια με το ποια ταινια και ποια τριλογια ειχε τα περισσοτερα practical effects απο ολες, με την απαντηση να ειναι το Phantom Menace και φυσικα τα Prequels :stuck_out_tongue:

Μόλις σήμερα τελείωσα και με το Rebels. Σε γενικές γραμμές το βρήκα πολύ καλό. Ίσως λίγο πιο κάτω από Clone Wars αλλά πραγματικά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ακόμα. Εξαιρετικό το φινάλε και χρήσιμο για την συνέχεια στο Mandalorian (αξίζει τον κόπο να πατήσει κάποιος το pause στο Mandalorian και να λιώσει με Rebels πριν συνεχίσει). Ένα αρνητικό που μπορώ να βρω, και αυτό που μάλλον ρίχνει την σειρά σε σχέση με Clone Wars, είναι πως στις 3 από τις 4 σεζόν οι μεγάλες στιγμές δεν ανήκουν στους βασικούς πρωταγωνιστές. Κάτι που διορθώνεται και με αρκετά εντυπωσιακό τρόπο στην τελευταία σεζόν βέβαια.

Αν έπαιρναν μερικά key episodes και από τις 2 σειρές και έφτιαχναν 2 νέες live action τριλογίες θα παραμιλούσαμε τώρα. Το μέτριο animation, τα αρκετά filler επεισόδια, η υπερβολή στις μάχες είναι παράγοντες που μπορεί εύκολα να απομακρύνουν ένα πιο general audience, κάτι απόλυτα κατανοητό βέβαια. Όσο πιο εύκολα τα συνηθίσει κανείς αυτά τόσο περισσότερο θα ευχαριστηθεί και Clone Wars και Rebels.

Για μένα μια φορά οι 2 αυτές σειρές, μαζί με το Mandalorian, με έκαναν ξανά φαν του Star Wars. Πλέον μπορώ να πω ότι ανυπομονώ για τα επόμενα project τους, κυρίως τηλεοπτικά βέβαια (κάπου διάβασα πως ετοιμάζουν ήδη 3 νέες animated σειρές) αλλά ακόμα και τα κινηματογραφικά δεν θα με αφήσουν εντελώς αδιάφορο.

5 Likes

DISCLAIMER: Μην δειτε τα αποπανω βιντεο αν δεν εχετε τελειωσει Clone Wars + Rebels
Δηλαδη ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Ενα απο τα καλυτερα μονταζ που εχω δει. Αυτος ο τυπος φτιαχνει αφιερωματα για διαφορα πραγματα στο Star Wars, και τυχαια μου εβγαλαν στα recommended αυτο για τον Darth Maul και απλα εμεινα με ανοιχτο το στομα με το μονταζ και την μεταβαση απο τις διαφορες φασεις του Maul σε ολα τα series που εχει εμφανιστει και στις ταινιες.

Το ιδιο και με το αφιερωμα στην Ασοκα την οποια την υπεραγαπω ε. Δειτε και τα δυο οπωσδηποτε αν περνατε την ιδια πωρωση με Star Wars τωρα τελευταια που περναω κι εγω, ελεω Mandalorian. Πραγματικα ο τυπος που εφτιαξε τα βιντεο αποπανω ειναι μεγαλο ταλεντο ε.

2 Likes

παντως εγω εχω φαει σκαλωμα με Μπομπα Φετ απο το τελευταιο επεισοδιο! τι γαματη ερμηνεια ηταν αυτη;

1 Like

επειδη η παρασκευη αργει :slightly_smiling_face:

σταδιακη παρακμη δηλαδη :stuck_out_tongue: η αν σου φαινεται βαρια η λεξη, το ταγμα βρισκοταν στο λυκοφως του. Κατα την διαρκεια της σειρας νομιζω πως φαινοταν σε αρκετα σημεια, θεωρω εσκεμμενα και θετει πολυ διακριτικα ορισμενα θεματα ηθικης και λεπτες γραμμες που μπορουν να διχασουν και να δωσουν τροφη για σκεψη. Το απολυτο παραδειγμα η σκηνη αποχωρησης ahsoka, ολοι κυριολεκτικα για κλωτσιες (καλα ο windu για σκοτωμα)

Ισχυει, αλλα μαζι με τις ραδιουργιες του palp ευθυνονται και τα παραπανω, δηλαδη η γενικη κατασταση του ταγματος. Ο palp και ο πολεμος τα επιδεινωσε, δεν αποτελει τον μονο λογο ομως. Απλα βρηκε ευφορο εδαφος και το εκμεταλλευτηκε δεοντως. Το ταγμα χρειαζοταν επειγοντως αλλαγες σε πολλους τομεις.

Η απομυθοποιηση ηταν προσωπικη. Σε πολλες απο τις καταστασεις/σκηνες που βρισκεται παρον ο obi-wan κατα τη διαρκεια του clone wars, οι αντιδρασεις του με ενοχλησαν, οπως και των περισσοτερων jedi. Μου εβγαζαν κατι ‘‘απολυτο’’, λες και δεν μπορουσε να δει παραπερα. Το εξαιρετικο στοιχειο της σειρας, ενα απο αυτα δηλαδη, ειναι πως βλεπεις τις καταστασεις μεσα απο τα ματια της ahsoka, που λογω ηλικιας και απειριας συγκριτικα με τους υπολοιπους εχει διαφορετικη, καθαροτερη αντιδραση σε καθε γεγονος.

Γενικα μπορω να πω πως πλεον συνολικα ειμαι καπως anti-jedi και περισσοτερο στη gray κατηγορια, με ahsoka δηλαδη :stuck_out_tongue:

δε συμφωνω, δεν ειναι για οσκαρ αλλα ειναι μια χαρα συνολικα.

Αυτο συνδεεται λιγο και με την ΟΤ. Για τις ερμηνειες ευθυνεται ξεκαθαρα δυστυχως ο Lucas. Σε οτι video audition εχω δει, και ΟΤ και prequels, οι ανθρωποι παιζουν καλυτερα απο οτι στις ταινιες, διαφορα μερας-νυχτας :sweat_smile:

Ειδικα η προσεγγιση του στα prequel ‘‘παιξτε ολοι σαν ανδροειδη χωρις συναισθηματα’’ ειναι πραγματικα αδιανοητη, χαντακωσε το ιδιο το crew του.

Και ναι, το phantom menace αισθητικα ειναι πολυ εντυπωσιακο ακομα στα ματια μου λογω πρακτικων εφφε. Τα ΙΙ-ΙΙΙ εχουν κακογερασει σε αυτο τον τομεα :poop: