Μαδερφακιν star wars

Aρχισαμε :slight_smile:

Nerd news from around the net.

Βασικά όχι τόσο news όσο εικασίες και μια από αυτές μου άρεσε πάρα πολύ.

Αυτή είναι μάλλον η εικόνα που έχει συνεπάρει τους περισσότερους (οκ μερικοί απογοητεύτηκαν από το νέο lighsaber). Αλλά οι φήμες που θέλουν τον τύπο στην εικόνα να είναι ο… Luke ομολογώ μου ακούγονται υπερβολικά γαματες :smiley:

δεν παιζει να ειναι ο λουκ ο sith, αν και οντως θα ειχε ενδιαφερον.

πιθανοτερο ειναι μαλλον πως ειναι ο adam driver, ο μονος απο τους νεους που δεν ειδαμε τη φατσα του στο τιζερ, ειναι και confirmed εδω και καιρο οτι θα εχει ρολο villain κιολας…εχει γαματη μαπα για τετοιο ρολο

το lightsaber ουτε κρυο ουτε ζεστη απο μενα, πρεπει να το δω εν δρασει για να αποφασισω. παντως δεν με ενθουσιασε σιγουρα, το βρισκω κατανοητο να ξενερωσαν πολλοι και να το βρισκουν και βλακωδες.

επεισης confirmed, η φωνη ειναι του serkis.

οταν θα αρχισουν να βγαινουν πραγματα με τους παλιους θα κλαψουνε μανουλια.

και πρεπει να περιμενουμε 1 χρονο. :lightsabre:

Δεν ειναι ο Luke ! αλλα καλη φημη.

Star Wars episode VII George Lucas special edition

https://www.youtube.com/watch?v=v93Jh6JNBng

γάμησε :lol:

Καλό! και τραγικό ταυτόχρονα…

Αυτό είναι στο πνεύμα του νέου πιο πολύ… https://www.youtube.com/watch?v=Tj-GZJhfBmI

:lol::lol:

…επαναληψούλα Star Wars σε κανάλι της Nova…μια χαρά:):!:

To official poster

καιεδώ σε μεγαλύτερη ανάλυση

αυτο που κανει εντυπωση ειναι οτι δεν εμφανιζεται ο Luke στην αφισα…εκτος και αν εμφανιζεται…

Και μερικά teaser για το νεο τρειλερακι που περιμενουμε σήμερα

Οσο φανμποις ειμαι απο μικρος, εχουμε να φαμε τοσο πολυ spam σε ολα τα social media μολις βγει η ταινια που απο τωρα με ξενερωνει.

ακριβως για αυτον τον λογο σκεφτομαι να παω με την μια να την δω μολις βγει…

yeah!!!

καυλα.-

ειμαι δουλεια γαμωταθεια!

γαματο!φαινεται οτι εχει γινει πολυ καλη δουλεια…

έχει vibe διαφορετικό από τα prequels

μονο και μονο για αυτο, εμενα με κερδισε
δεν μου βγάζει την καβλα των παλιών, αλλά γνκ τιποτα δε θα μπορουσε ουτως η αλλως οποτε κλαιν…μου βγαζει ομως ενα γνωριμο συναισθημα, του star wars universe προ prequel, λιγο απο τα παλια, λιγο απο KOTOR, Jedi Outcast, 90ηλες της Lucas Arts κ τετοια

υγ. επισης ετσι κανεις ενα γαμημενο τρεηλερ, δειχνει απειροελαχιστα στοιχεια της πλοκης και παρολαυτα σε τσιτωνει να δεις τι διαολο γινεται
ελπιζω να μην μπει σε JJ-MODE και γαμηθουμε με καμια παπαροανατροπη ή η Disney να μην αποδειχθει (ξανα) τοσο καλος εμπορας και μας κρεμασει με τις υπερβολικα safe επιλογες της

Άντε, να ξεμπερδεύουμε με την πολύ πιθανή μαλακία που θα μας σερβίρει ο τραγικός ο jj
και να περάσουμε στα επόμενα του Rian Johnson να τρελαθούμε.