Μαδερφακιν star wars

η αληθεια ειναι ομως, οτι περιμενουμε να ειναι καλο του JJ γτ σαν ongoing ιστορια, αν ειναι μλκια θα παρει η μπαλα και τα δυο επομενα :stuck_out_tongue:

[I]“It’s true… all of it. The Dark side… the Jedi… they’re real”[/I]

Πιο τέλειο δεν γινόταν. :cry:

ο Luke νομίζω φαίνεται στο 1:40 …

Συγνώμη, κάτι μπήκε στο μάτι μου.

Πρόβλεψη: αυτό το ρομποτάκι θα είναι ο νέος Τζαρ-τζαρ. Α και ομοιότητες με

απο ποια αποψη; οτι θα το καταριομαστε για την επομενη αιωνιοτητα; ΘΑΣΟΥΓΑΜΗΣΩ

Ντάξει, ίσως να μουν λίγο υπερβολικός, αλλά μου φαίνεται ότι θα έχει ξεκάθαρο κόμικ ριλίφ χαρακτήρα, χωρίς να είναι C3PO-R2D2 και ίσως γίνει και λίγο πρήξιμο. Μακάρι να πέφτω έξω, αλλά μου φαίνεται ως η ομπλίγκατόρυ ρομποτική κωμική παρουσία που στις ταινίες του σήμερα οι ομπλίγκατόρυ κωμικοί χαρακτήρες καταλήγουν να είναι πιο κακογραμμένοι απ’ οτιδήποτε άλλο. Για τα υπόλοιπα ούτε λόγος να μιλήσω άσχημα.

ειναι ανθρωπινως αδυνατο ο BB-8 να ειναι ο νεος jarjar.

τουλαχιστον απο ολα τα πολυ θετικα δειγματα μεχρι στιγμης, ο abrams δειχνει να κατανοει τι κανει το star wars μαγικο και τι πηγε στραβα στα prequels, οποτε χλωμο.

κατι μου λεει οτι ο luke θα ειναι ο yoda της νεας τριλογιας και θα εχει μικρο ρολο στην 1η ταινια.

Πάρτε και το πρώτο οφισιαλ poster της IMAX

αυτόν και το ρόλο του Andy Serkis δεν τους δείχνει κανένα trailer . βέβαια στο πρόσφατο δείχνει τον μετανοήμενο stormtrooper να κρατάει lightsaber σε μια μαχη με τον kylo ren (χωρίς μάσκα) , αρά ίσως ως ‘‘yoda’’ τον εκπαιδεύει ή μετά την μάχη ξεκίνησει να του κάνει proper εκπαίδευση.

πάντως μου χει κάτσει στο μυαλό ότι o Kylo Ren με την κοπελιά (μάλλον κόρη Leia-Han) θα έχει κάποια σχέση .

ξέρει κανείς αν έχουν υπογράψει και για τις 3 ταινίες οι Hamill-Ford-Fischer ?

όσο για το soundtrack , δεν υπάρχουν λόγια

ποστ εκλησης να αλλαξει ο τιτλος του θρεντ σε ΜΑΔΕΡΦΑΚΙΝ STAR WARS

βρε μπομπο, το ποηντ ειναι να βγει το ‘καλυτερο’, ειναι θρεντ για το star wars, period.

τα 3 trailer δεμενα σε 1 video.

Αυτά πότε θα γίνουν ταινίες γαμώ τον Μίκυ;

honest trailer!!!

:lol:

πετυχατε την επικη θεωρια περι Jar Jar Binks που κανει το γυρω των ιντερνετς τις τελευταιες μερες;

αφιερωστε ενα τεταρτακι, γω πολυ διασκεδασα

το ξεκίνησα χτές αλλά είπα wait, διαβάζω ένα κείμενο για τον Jar Jar Binks.

ε και σταμάτησα =/

Κατά βάθος όλοι τον αγαπάνε τον Jar Jar. :hippy:

Ε, όχι.