Ε, όχι αλλά από τότε που βγήκαν τα prequel όλοι για αυτόν μιλάμε και κάνουν σενάρια
Anyway έχουμε γιαπωνέζικο trailer που δίνει αρκετές νέες σκηνές (ίσως και τα πρώτα πολύ μικρά spoiler για την πλοκή).
Ε, όχι αλλά από τότε που βγήκαν τα prequel όλοι για αυτόν μιλάμε και κάνουν σενάρια
Anyway έχουμε γιαπωνέζικο trailer που δίνει αρκετές νέες σκηνές (ίσως και τα πρώτα πολύ μικρά spoiler για την πλοκή).
Ατελείωτη καυλα με χαλί binary sunset και νέες σκηνές. Οι προσδοκίες εχουν περάσει τον θεό.
ΩΓΑΜΩΤΟΣΥΜΠΑΝΟΛΟ!
Τα σημάδια είναι κάτι παραπάνω από ευοίωνα πλέον. ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ.
Ρε σεις, ο μαυρούλης είναι το παλικάρι απ’ το Attack the Block;
μου ειπαν να μη το δω το ιαπωνικο. δεν το βλεπω
Έλα, ξεκολλάτε και χαμηλώστε προσδοκίες, ο Rian Johnson είναι υπεύθυνος για τα επόμενα δύο, όχι γι’ αυτό.
Don’t poop on our party dude, just don’t.
ναι.
φφ η αναμονη εχει φτασει σε απιστευτα επιπεδα πλεον που πλησιαζει ο καιρος.
btw οσοι δεν εχουν τσεκαρει το ντοκιμαντερ [B]the people vs george lucas[/B] ας δοκιμασουν, πλακα εχει.
θα βγει και 2ο το 2016 με αφορμη τη νεα τριλογια νομιζω.
απο δεκεμβρη μαραθωνιος παλι για καταλληλη προετοιμασια.
[B][SIZE=5]ακομα και το holiday special θα δω.[/SIZE][/B]
17 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί η ταινία παντού εκτός από… Ελλάδα βέβαια. Η Feelogood που έχει τα δικαιώματα διανομής πήγε την ταινία μια βδομάδα μετά λόγω Παπακαλιάτη που βγαίνει στις 17.
Πάρτε μια μικρή ιδέα τι γίνεται στο facebook της εταιρίας.
https://www.facebook.com/feelgoodentertainment.gr/posts_to_page/
Θα συγκρατηθώ και δεν θα βρίσω.
Mόλις ερχόμουν να το ποστάρω.
Σεξάκι Παπακαλιά στην φίλγκουντ και σε όλους. Γιατί μπορεί. :lol:
Δεν είναι η πρώτη φόρα που οι έλληνες διανομείς δείχνουν πόσο απίστευτα καθυστερημένοι είναι.
Ούτε η τελευταία.
Αλλά προφανώς μόνο ο Χριστόφορος θα κατάφερνε κάτι τέτοιο.
Αχαχαχαχαχαχ, πεθαινω
Έχω φάει τόσο μεγάλη ξενέρα που θα πέσει τρελό μποϋκοτάζ από μεριάς μου σε οτιδήποτε βγάζει η συγκεκριμένη εταιρία. Από bluray που ως σήμερα επέμενα σε ελληνικές εκδόσεις όπου υπήρχαν, μέχρι σινεμά.
Δεν μπορεί να είναι τόσο γαμημένα καθυστερημένοι ρε πούστη μου, απλά δεν μπορεί.
θα φοραει μπλουζα “σας γαμ… κι σας νερντακια!”
καλα μας χριστουγεννα μαγκες
Μεγάλος κίνδυνος spoiler δηλαδή.
οτι να ναι…μεχρι και σε αυτο τελευταιοι…
[CENTER][/CENTER]