Μαδερφακιν star wars

Σε άλλα νέα, στα τσακιδια πυροβολημένη

Δεν μπορώ να πω ότι λυπάμαι και τόσο. Εδώ και καιρό πετούσε τεράστιες μαλακίες αλλά στο τελευταίο ποστ το γάμησε και ψόφησε. Δεν είμαι υπέρ των εύκολων απολύσεων για μια μαλακία που θα πετάξει στα social κάποιος αλλά δεν ξέρω πως μπορεί κανείς να αγνοήσει μερικά από τα τελευταία που πέταξε. Είχε σε κάποια φάση και αρκετή συμπαράσταση αλλά ακόμα και όσοι την υπερασπίζονταν είχαν όλο και χειρότερα επιχειρήματα.

Κρίμα γιατί μου άρεσε ο χαρακτήρας στην σειρά αλλά δεν θα μου λείψει.

Περα απο ψεκασμενη, καλυτερες υποκριτικες ικανοτητες ειχε ο μπεμπηγιοντα.

2 Likes

γουόου, χοντρο αλλα σταδιακα πηγαινε προς τα κει η κατασταση, περιμενα να ηρεμησει και να το σωσει καπως.

παντως πολυς κοσμος γουσταρε το χαρακτηρα, και γω το ιδιο, κριμα αλλα τι να κανεις, οι μαλακιες πληρωνονται.

καλά οι υποκριτικές της ικανότητες καμία σημασία δεν είχαν για τον ρόλο που έπαιζε μιας και ήταν ρόλος με απαιτήσεις περιορισμένες στο φυζικ και στο πόσο καλά ‘‘έγραφε’’ στην κάμερα… και για τον ρόλο αυτόν ήταν ιδανική αν μη τι άλλο.

Αnyway γούσταρα τον χαρακτήρα της Dune και το πώς αυτός μεταφέρθηκε από την Carano στην οθόνη, αλλά το να παρομοιάζεις τον εαυτό σου -ρεπουμπλικάνο- με θύμα του Ολοκαυτώματος είναι προσβλητικό προφανώς ως προς τα θύματα αυτής της κτηνωδίας, πλην ηλίθιου και σαν σκέψη ολότελα και τέτοιες εταιρίες-κολοσσοί δεν χαρίζονται σε τόσο ευαίσθητα θέματα -μεταξύ άλλων-… η Disney της χαρίστηκε πολλές φορές για τα περί εμβολίων, μάσκας κτλ που έλεγε γιατί ψιλο-αναπαρήγαγε τα λεγόμενα του ψεκασμένου Πρόεδρου των ΗΠΑ, αλλά τώρα με την αλλαγή ηγεσίας τους έδωσε το καλύτερο πάτημα να την κατηγορήσουν για αντισημιτισμό και να την σουτάρουν…

oh well, προχωράμε υποθέτω, κρίμα για τον χαρακτήρα…

και μενα μου αρεσε σαν χαρακτηρας αλλα δεν νομιζω οτι θα μου λειψει ιδιαιτερα…Δεν ξερουμε και προς τα που θα παει ο νεος κυκλος και αν θα κολλουσε σε αυτον ετσι και αλλιως…

2 Likes

4 Likes

χμ

1 Like

ειναι 100% σιγουρο οτι θα ειναι και καποιος ξανθομαλλης πιτσιρικας στο καστ…

1 Like

Εκπληκτικά καλό το καστ. Θα δούμε εννοείται πάλι Owen και Beru. Η Ιντιρα Βαρμα είναι φοβερή, και ο Rupert Fiend τεράστια λατρεία λόγω Homeland.

1 Like

Στανταρ, ελπιζω μονο λογω της απηχησης που ειχε η εμφανιση στο mando να μην το παρακανουν και να εστιασουν εντονα σε kenobi-vader. Mια καλη σκηνη με λουκ οπως στο ρεμπελς πχ θα ειναι υπεραρκετη.

To καστ φαινεται καλο, ουτε ενθουσιαστικα, ουτε ξενερωσα.

2 Likes

φαινεται ΓΑΜΑΤΟ!!!

3 Likes

Ελπιζω να δουμε πολλες σκηνες απο Prime Darth Vader και order 66.

Μας το χρωστάει ολοκληρο το SW saga :stuck_out_tongue:

O Vader ειναι τοσο ιερη αγελάδα, που αποκλείεται να βγει (συντομα κιολας) σειρα η ταινια ειδικά για αυτη τη περιοδο.

1 Like

πωπωπω και να κανει σκασια καμια ashoka και να κλάψει το σύμπαν…

Lucasfilm Announces ‘Star Wars 1313’ Will Release Holiday Season 2021

“If you’ve ever wanted to see what it’s like to be a bounty hunter in the underworld of Coruscant, an upcoming Star Wars game will afford you the opportunity. It is a dark time as the Empire reigns over the civilians of the galaxy. And with all this darkness comes more profit for the deadliest of bounty hunters: Boba Fett. Experience the rise of the famed bounty hunter in his early years with the release of Star Wars 1313 this holiday season.”

“When we were told to resurrect this game, we had no idea that the Boba Fett show was coming. In hindsight, we should’ve seen it coming, what with the specific notes that Lucasfilm gave us about what we had to include. Just from that last scene of season 2 alone, we could tell that some of the stuff we’re including is very much foreshadowing the Boba Fett you’re seeing more of. It’s all very exciting, and we’re all working together to make sure it’s all a very cohesive continuity so that we can tell a full and compelling story for Boba Fett, while also introducing other neat characters in the underworld. You may even recognize a couple of them from the end of The Clone Wars.”

2 Likes

Για ένα δευτερόλεπτο ψαρωσα γμτχρσρςτςτσγσηρξρ

:joy: :joy: :joy: :joy:

To ειδα σε μια ομαδα που ακολουθω στο FB και πραγματικα δυσκολευομαι να διαλεξω…
Μαααααλλον το κοκκινο…

2 Likes

Ευκολα το κοκκινο.

1 Like