Μαδερφακιν star wars

με τραβαει απιστευτα το Κενομπι δεν το συζηταμε…απο την αλλη θελω να δω τι θα γινει με Ασοκα και Εζρα…οπως και την συνεχεια του Μαντο…ευτυχως που δεν ειναι πραγματικη η επιλογη αναμεσα στα 2 :stuck_out_tongue:

Ξεκαθαρα το μπλε λογω Favreau και Filoni.

Για το Acolyte κραταω μικρο καλαθι και μονο για το Kenobi θα στεναχωριομουν απο τα κοκκινα πολυ.

Θα θελα να δω Κενόμπι αλλά από την άλλη το Mandalorian ήταν το ηλεκτροσόκ που επανέφερε τον σφυγμό στο franchise εννοείται θα ήθελα να δω την συνέχεια του περισσότερο. Από Boba Fett και Ασόκα θα προτιμήσω οριακά Ασόκα γιατί την είχα ψηλά από την αρχή. Τον Boba μέχρι το Mandalorian τον θεωρούσα τον μεγαλύτερο καρπαζοεισπράκτορα στον γαλαξία :sweat_smile:. Βέβαια αναθεώρησα με τον Μανταλοριανο αλλά πάλι… Τέλος από Acolyte και Bad batch εύκολα το δεύτερο.

Έτσι λοιπόν θα δίαλεγα το μπλε

Ξεκάθαρα κόκκινο λόγω obi

Για μενα πανευκολο, κοκκινο λογω Κενομπι & Βειντερ προφανως, λογω μπομπα που εδειξε ποσο τεραστιο potential για ακραια πορωση εχει ως υπερκουλ αντιηρωας, και για το Acolyte, που φαινεται πως θα ειναι η πρωτη φορα που θα εχουμε εντονο focus στη σκοτεινη πλευρα στο canon. Μπορει να αποδειχτει η καλυτερη σειρα, μπορει μουφιτσα, αλλα ειναι το πιο intriguing προς το παρον, αν θα εχει να κανει με γνωστους χαρακτηρες η αγνωστους, ολα ειναι πιθανα. Να σκασει Revan και να παραμιλαμε ξερω γω

Εμένα πάλι η σειρά με Ασοκα μου φαίνεται η πιο υποσχόμενη απ’ όλες. Είναι ίσως η μοναδική που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στον μύθο του Star Wars και μαζί με το Mandalorian να γίνουν τα αληθινά sequel στην original τριλογία.

2 Likes

:scream: :scream: :scream:

Το ίντερνετ και συγκεκριμένα οι Star Wars fans βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα εδώ και μερικές ημέρες, καθώς η Disney αποκάλυψε πως ετοιμάζει ένα “αληθινό” lightsaber . Το υγρό όνειρο πολλών εκεί έξω βρίσκεται πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί, όχι απλά σαν ένα προϊόν εργαστηρίου, όπως έχουμε δει σχετικά πρόσφατα να κατασκευάζουν μηχανικοί YouTubers, αλλά σαν ένα προϊόν που θα μπορεί να έχει ο καθένας σπίτι του. Και φυσικά όχι σαν όπλο, αλλά ως ένα συλλεκτικό αντικείμενο για τους πολύ ένθερμους οπαδούς του σύμπαντος του George Lucas.

Η Walt Disney Company πραγματοποίησε ένα ειδικό event με εκλεκτούς προσκεκλημένους σχετικά με τα σχέδια που έχει για τα θεματικά πάρκα. Εκεί, ο πρόεδρος των θεματικών πάρκων, Josh D’Amaro έκανε μια μικρή επίδειξη του εν λόγω φωτόσπαθου, ζητώντας από τους παρευρισκόμενους να μην τραβήξουν φωτογραφίες ή βίντεο.

1 Like

Βγηκε το 1ο bad batch, χορταστικο με διαρκεια 70 λεπτων. Αμεση συνεχεια του clone wars, καλο χωρις να ενθουσιαζει, αλλα το μεγαλο selling point ειναι η μετα-order 66 περιοδος και γενικοτερη κατασταση που επικρατει, οποτε ισως δουμε ωραια πραγματα, εχει ωραιο κλιμα. Η ομαδα δεν μου εκανε καμια αισθηση στην 1η της εμφανιση, αλλα εδω τη συνηθισα σχετικα γρηγορα, με τα τυπικα μελη που εχεις ξαναδει χιλιαδες φορες καλυτερα καπου αλλου, ο μπουφος φωνακλας, ο ψυχραιμος λιγομιλητος αρχηγος, ο τυπος με την ψυχρη λογικη και αναλυτικες τασεις και παει λεγοντας, τα κλασικα αρχετυπα. Το πιτσιρικι που φαινεται και στο τρειλερ αδιαφορο και απαλευτο, αλλα οκ θα δειξει στην πορεια. Ωραιο 1ο δεκαλεπτο με kanan, ελπιζω να εχει ρολο στα επομενα, δεν θυμαμαι αν η σειρα θα ειναι 1 κυκλος η υπαρχουν πλανα και για συνεχεια αλλα θα τη δουμε ευχαριστα.

4 Likes

Εγω απο την αλλη το μονο σχολιο που εχω να κανω ειναι οτι η Omega ειναι απο την πρωτη της εμφανιση μια λατρεια και ενας χαρακτηρας που παρουσιαζει ενδιαφερον, ενω οτι εχω δει κι απο το fandom ειναι απιστευτα θετικο. Ουτε η Ασοκα δεν ειχε λαβει τετοια θετικη αντιμετωπιση στην αρχικη της εμφανιση (ισα ισα που αρκετος κοσμος την εβρισκε ενοχλητικη) και τωρα εχει γινει ενας απο τους καλυτερους χαρακτηρες ολου του Star Wars (και σιγουρα αυτη με την καλυτερη αναπτυξη χαρακτηρα)

Ενα τεραστιο μπραβο στον Φιλονι που για μια ακομα φορα απλα παραδιδει σεμιναρια του πως πρεπει να φτιαχνεις ιστοριες στο Star Wars. Εμφαση και προσοχη στο storytelling, ακριβως οπως πρεπει να ειναι το Star Wars δηλαδη παντα και παντου.

Η ποιοτητα του animation απλα εξωφρενικα καλη, ενω και το sound design φοβερο. ΕΤΣΙ κανεις introduce female characters, οχι με κακεκτυπα τυπου Rey, Holdo και Rose που ειναι επιτηδευμενοι και σπαστικοι χαρακτηρες.

Παρα πολυ ευχαριστες ολες οι εκπληξεις του επεισοδιου. Λιγο ακομα Order 66.

1 Like

δεν το ειδα ακομα…μαλλον θα αφησω να μαζευτουν λιγα και μετα…

αυτο παντως το θελω…

https://www.youtube.com/watch?v=L3A8kdCk_fM

Και εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι.

Επίσης May the 4th be with you all star wars geeks

5 Likes

Σωστό order 66 θα δουμε μονο σε ταινια/σειρά με πρωταγωνιστή τον Darth Vader.
Καποια στιγμή οφείλουν να μας τον δείξουν στο peak του.

Αποκλείεται ομως να τον milk-αρουν τοσο ξεδιαντροπα.
Τζουρίτσες μονο μας επιρεπουν…
Και το hallway του rogue one και πολύ μας ήταν για τη Disney :stuck_out_tongue:

Στο canon, προς το παρον μονο στα κομιξ βλεπεις peak Vader. Εχω χρονια να διαβασω βασικα, αλλα η σειρα του ηταν δυνατη με καποιες πολυ καλες στιγμες (Vader Down πχ ειχε κανει ενα χαμουλη οταν βγηκε). Σε οθονη, ε ολο και καπως θα τον αρμεξουν και κει σε καποια φαση.

ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια απο το BB. Πραγματικα φανταστικο κλιμα!πολυ ενδιαφερουσα η κατασταση με την ανοδο της αυτοκρατοριας. Την πιτσιρικα κατι μου λεει οτι θα την λατρεψουμε σε βαθος χρονου.Εχει βεβαια πολυ ενδιαφερον η περιπτωση της και το τι παιζει…Δεν λεω κατι παραπανω μην σποιλεριασω κανενα. Ο Φιλονι εννοειται με τις κλασικες πουστιες με το δεσιμο αναμεσα στους χαρακτηρες…

2 Likes

Πολύ καλό. Σε βάζει δυνατά στο κλίμα απο την αρχή. Η ατμόσφαιρα κ το στυλ του clone wars φαινεται απο το 1 δευτερολεπτο σε σημείο που περιμενεις να σκάσει απο το πουθενά Ασόκα κ Ανακιν…

Πω πω ολο και καλυτερο το Bad Batch.

Το 5ο επεισοδιο σιγουρα το αγαπημενο μου ως τωρα, πραγμα που ειχα πει για το 4ο οταν το ειδα.
Το οποιο 4ο, ηταν απλα ηδονη για οσους απο εμας λατρευουμε το Attack Of The Clones.

SPOILERS (σοβαρα, μην ανοιξετε):

Ord Mantell, Zyggerians, Bib Fortuna, Falleen, Gamorreans, Jabba The Hutt και οχι απλα ενα οποιοδηποτε rancor, αλλα ΤΟ rancor απο το Return Of The Jedi οταν ηταν μικρο λογικα

Ο Φιλονι και οι συνεργατες του χωνουν σιγα σιγα ολο και περισσοτερα πραγματα απο το Expanded Universe στο canon, και πηγαινουν το Star Wars ολο και σε πιο σωστη κατευθυνση. Ανυπομονω για το τι θα μας παρουσιασει με τις live action σειρες του, και πως θα εξελιχθει το saga εν τελει.

1 Like

Μονο για οσους ειδαν το 5ο…

θα βλεπουμε το ROTJ και πλεον θα χαλιομαστε που ψοφησε το Ρανκορ ρε…

1 Like

βγηκε και το 6…

ποιος ειναι αραγε αυτος/αυτη στο τελος; Bail Organa; ή καμια Ασοκα;

1 Like

Αυτές ακριβώς τις δύο επιλογές σκέφτηκα κι εγώ

1 Like

πολυ καλο και το 7ο…

1 Like