Μαδερφακιν star wars

Στη σκηνη που την λέει στον Vader πάντα έχω την εντύπωση ότι του έχει βάλει λουρί του Darth ο αυτοκράτορας για να μην χαλάσει την συμφωνία με κάποιο τρόπο και για αυτό δεν κάνει κάτι.

Τεσπά δεν έχω τσεκαρει νουβέλες, κόμικ κλπ και clone wars/rebels έχω καιρό που τα είδα οπότε για να είμαι ειλικρινής δεν τον θυμάμαι. Προφανώς και σε πιστεύω και θα τσεκαρω αλλά μέχρι να τσεκαρω ο Μπόμπα θα είναι για μένα μια καρικατούρα που ότι badass και μυστήριο πήγε να χτίσει στο empire strikes back το αναιρεί το επόμενο με τον κωμικό “θανατο” του (πάντα θα γελάω με την πιρουετα που κάνει λες και έφαγε σφαλιάρα σε ελληνική ταινία. Α και με το sound effect της κραυγής :joy:)

Μια χαρά είναι το book. Εγώ προσωπικά ξανανοιωσα σταρ γουρς με αυτό, το mandalorian και την σαιζόν clone wars και μετά από καιρό μάλιστα γιατί η Disney μόνο glimpses μας έδινε στις ταινίες (επιστροφή solo στο falcon στο force awakens και η σκηνή του Vader στο rogue one πχ)

1 Like

Αυτο ουσιαστικα, απλως ο συνδυασμος ωραιου σχεδιασμου στολης και μυστηριου αφησε τη φαντασια των νερντουλων να οργιασει λιγο παραπανω.

Τωρα που το σκεφτομαι, σιγουρα θα επαιξε ρολο στον ενθουσιασμο ορισμενων φανς η 1η εμφανιση του χαρακτηρα, η οποια είναι οντως αψογη. Προκειται για animation segment στο θρυλικο holiday special και ειναι must σε περιπτωση που δεν το εχεις δει. (το συγκεκριμενο μερος, γιατι η ταινια οκ και κλασμενος να εισαι, ειναι δυσκολη και μονο για να λες οτι την εχεις δει δηλαδη θελει προσπαθεια, απο τα χειροτερα πραγματα εβερ)

γαμαει, στανταρ ψαρωσε κοσμο που το είδε εκεινη την εποχη.

σε λιγο βαζω το 5, ακουω και διαβαζω (επιτελους) κυριως καλα λογια

1 Like

το εχω δει (που να μην το βλεπα) το holiday special

1 Like

Οντως κορυφαιο το 5, ειδικα το 1ο μισο.

Αλλα… ας μην γελιομαστε, ουσιαστικα ειδαμε το 1ο επεισοδιο του 3ου κυκλου μαντο, επαιξε σημαντικα το ρολο του αυτο, καθως το στορυ του μπομπα ειναι αδιαφορο και δεν ηταν και καθολου στο επεισοδιο. Αυτο που καταφερε ειναι να θελω αμεσα να δω τον 3ο κυκλο του μαντο, ημουν σε ολο το επεισοδιο προσηλωμενος, ο μπομπα ουτε που περασε απο το μυαλο μου :stuck_out_tongue:

Δε με χαλαει, μακαρι να ειναι και τα επομενα s3 μαντο

Παντως ο χαμος που γινεται με το 5ο δειχνει οτι στα χερια τους εχουν κατι πολυ καλο με τον μαντο γενικως, καλο αυτο γιατι το franchise χρειαζεται νεους χαρακτηρες που θα αγαπηθουν απο δω και περα.

Δεν ξέρω τι έμπνευση είχε ο Λούκας και έβγαλε απ’ τον κώλο του τέτοιο σύμπαν το οποίο μάλιστα επεκτείνεται και από άλλους όσο περνούν τα χρόνια. Μιλάμε για ένα αχανές σύμπαν που δεν χρειάζεται όλα να έχουν να κάνουν με Skywalkers ή Jedi γενικότερα. Οι δυνατότητες είναι άπειρες και τα πράγματα στο Disney+ πάνε εξαιρετικά μέχρι τώρα μακάρι να το συνεχίσουν υλικό έχουν αρκετό.

Μπα, δε νομιζω. Δεν προκυπτει κατι τετοιο απο πουθενα δηλαδη.

Κοιταξε, κι εγω μαζι σου. Τον θεωρω ανυπαρκτο χαρακτηρα τον Boba Fett. Ομως ταυτοχρονα καταλαβαινω μια χαρα γιατι να υπαρχει ενας σωρο κοσμος που να τον γουσταρει. Ας μην ξεχναμε οτι ειναι απο τους 4-5 ξακουστους bounty hunters που παρουσιαζονται μπροστα στον Vader στο Empire, αυτος που τελικα οντως καταφερε να πιασει τον Χαν Σολο. Και μαλιστα προεβλεψε τις πραξεις του Χαν Σολο. Γενικα ο Μπομπα και ο Τζανγκο Φεττ σταθηκαν αφορμη και αιτια για να χτιστει ενα ολοκληρο οικοδομημα γυρω απο τους Mandalorians και τον πλανητη τους.

Ασχετα αν τελικα το 99% του πληθυσμου γουσταρει τον Din Djarin πολυ περισσοτερο (και δικαιολογημενα).

Συμφωνω κι εγω οτι ειναι μια χαρα. Εκπληκτικα visuals βασικα σε ολα τα επεισοδια, καποιες πολυ δυνατες σκηνες σε καθε επεισοδιο (ειδικα τα flashbacks με Tuskens αλλα οχι μονο), και απλο στρωτο storytelling. Οποιος περιμενε το The Book Of Boba Fett να ανακαλυψει τον τροχο ξανα ή να μας δειξει κατι εντελως ασυλληπτο, μαλλον ειχε πολλες απαιτησεις.

1 Like

πραγματικα κλαιω με την παρακατω εικονα…οποιος δεν εχει δει το 5ο επεισοδιο Μπομπα να μην το ανοιξει…

2 Likes

βγηκε φημη για “τρελη” εμφανιση χαρακτηρα στο τελευταιο επεισοδιο…
Θα ειναι γαματο αν συμβει…Δεν κανω σποιλερς…

2 Likes

Ως τωρα υπαρχουν οι εξης φημες παντως, και προσωπικα δεν βρισκω τιποτα απο τα παρακατω πολυ “τρελο” :

Προφανως Luke + Grogu στο επερχομενο προτελευταιο
Crimson Dawn + Qi’ra στο τελευταιο της σεζον
Cad Bane σε καποια φαση καπου
Bossk, o Trandoshan bounty hunter απο το ESB
Han Solo επισης προφανως, σε καποιο απο τα 2 επεισοδια

1 Like

Luke το κάνανε στο Mandalorian και Grogu θα δούμε στην ίδια σειρά έτσι κ αλλιώς. Τα άλλα ενδιαφέροντα φαίνονται προτιμώ solo με de-age του αγαπημένου μου H. Ford

4 Likes

μολις το τελειωσα!

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΟΝΙ!!!

2 Likes

Ευτυχώς @QuintomScenario και @Storm είναι τυπικοί στο ραντεβού τους με τον κύριο Boba Fett και μας θυμίζουν την βραδινή μας υποχρέωση.

Ο quintom προσκυνάει, ο storm ρίχνει μπινελίκια οπότε ετοιμαζόμαστε να λερώσουμε βρακάκι πάλι

2 Likes

Μας χτύπησε σαν χταπόδια ο Φιλοναρας. The gift that keeps on giving. Το επεισόδιο ήταν τόσο καλό, που με γέμισε θλίψη γνωρίζοντας ότι κάποια στιγμή όλα τα καλά τελειώνουν. Μπορεί να βλέπουμε σε αυτές τις σειρές την εποχή του rebuilding μετά το Return Of The Jedi, αλλά δυστυχώς έχουμε ήδη φάει τα σκατά στα μούτρα και ξέρουμε ότι η ιστορία θα πρέπει να τον έναν ή με τον άλλον τρόπο να οδηγηθεί στις πίπες του Αμπραμς και του Τζονσον.

1 Like

Εκτός και αν γίνει κάτι και οι πιπες που είδαμε ήταν ένα εναλλακτικό μέλλον.

1 Like

Τόσο δύσκολο ήταν να δώσουν την τελευταία τριλογία στον Φιλονάρα;

1 Like

Godslayer πάρε ένα πακετάκι πάνες για να μην σηκώνεσαι όλη την ώρα…

Τοσο καλο ηταν …

2 Likes

ευτυχώς έχω 5 πακέτα πάνες για τον μικρό, θα ενώσω μερικές για να φτάσω στο νούμερό μου… ελπίζω να φτάσουν

εδώ στο 5ο επεισόδιο και οριακά δεν ούρλιαξα από χαρά

2 Likes

Εεεε το 6ο είναι 10 φορές καλύτερο από το 5ο…

Και τα δύο ακατεβατα δεκαρακια ήταν