Μαδερφακιν star wars

ωραιο και το 3ο…

2 Likes

Εξαιρετικο και το τριτο επεισοδιο, συμφωνω!

Ειχα κουραστει με τα flashback ομολογω, οποτε χαιρομαι που εκεινο το κομματι τελειωσε. Δεν ηθελα να βλεπω κι αλλο την φαση με τους Tuskens, νομιζω οτι ηταν να δωσει αυτη η ιστορια το εδωσε.

Πολυς κοσμος γκρινιαζει για το “The Streets Of Mos Espa” , και γουσταρω που γκρινιαζουν, γιατι ξερω και ακριβως τον λογο. Δεν τους αρεσαν τα απειρα prequel vibes που ειδαμε, και η σκηνη καταδιωξης που ειναι λιγο πιο αναλαφρη, γιατι θελουν να βλεπουν μονο ΣΚΟΤΑΔΙ και ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ στο Star Wars τους, αλλα η αληθεια ειναι πως το Star Wars παντα ειχε αναλαφρο κλιμα και χαζομαρουλες, ηδη απο το 1977.

2 Likes

Λογικά όσοι τα λένε αυτά έχουν ξεχάσει ότι η original τριλογία είχε καρτουνιστικα αστεία, cheesy χιούμορ κυρίως μεταξύ Han κ Leia και φρικαλέα και σκοτεινά τέρατα όπως τα ewoks. Νταξ στις άλλες 2 τριλογίες το κάνανε λίγο ακομψα (jar jar, Poe Dameron) αλλά έτσι το έμαθα και έτσι το θέλω το Star Wars να έχει δηλαδή και τις goofy στιγμές του.

Κάτι άλλο άσχετο δεν είχα τίποτα να κάνω σήμερα και έκατσα να ξεθαψω τα memes που έχω αποθηκευμένα χρόνια τώρα πολλά εκ των οποίων ήταν για Star Wars. Βρήκα λοιπόν αυτό και το αφιερώνω σε όλους τους πρικουελακιδες του φόρουμ :upside_down_face:

3 Likes

Συμπαθητικό το 4ο…πάντως το βλεπω ευχάριστα μέχρι στιγμής αλλά δεν με κάνει να ανυπομονώ οπως το mandalorian…

1 Like

Εγω απο την αλλη δεν βρισκω κανεναν λογο για συγκρισεις.

Πολυ διαφορετικη σειρα, αλλα οπως και το Mandalorian, με σεβασμο σε ΟΛΑ οσα ειναι το Star Wars.

Το 4ο επεισοδιο μου φανηκε φανταστικο σε πολλα σημεια του.

1 Like

υποθέτω λόγω ίδια δημιουργικής ομάδας τα συγκρίνει ο κόσμος.

Καλό και το 4ο ωραία το πάει μέχρι στιγμής. Favreau-Filioni εξελίσσεται σε δίδυμο σωτηρίας για το star wars

1 Like

Καλα η αληθεια ειναι οτι φαινονται οι ομοιοτητες οσον αφορα το γραψιμο της βασικης ιστοριας, αλλα ταυτοχρονα μιλαμε για διαφορετικη ατμοσφαιρα σε αυτην την σειρα. Παντως υπαρχει τεραστια συνεπεια μεταξυ των 2 σειρων, και δε θα ειχα κανενα προβλημα με το μελλον του Star Wars να αποτελειται αποκλειστικα απο πραγματα που φτιαχνουν ο Filoni και ο Favreau στην τηλεοραση.

1 Like

απο οτι φαινεται σχετικα με το 5ο…

θα εχουμε εμφανιση Mandalorian

1 Like

Δεν κανω κανενα σποιλερ.

Αλλα θα πω οτι το Chapter 5 του Book Of Boba Fett ειναι αναμεσα στα 3-4 καλυτερα επεισοδια Star Wars που εχουμε δει αυτα τα λιγα χρονια που εχουμε τις live action τηλεοπτικες σειρες. Συγκρινεται δηλαδη με τα καλυτερα επεισοδια του Mandalorian ,και ειναι σιγουρα καλυτερο απο οποιοδηποτε επεισοδιο Boba Fett ως τωρα.

1 Like

Συνήθως τα βλέπω σκ χαλαρά με κάνα σουβλάκι αλλά με εψησες να το δω άμεσα

Τα επεισόδια πόσα θα είναι συνολικά ξέρουμε;

ΓΑΜΑΤΟ επεισοδιο και

βασικα…

θα μπορουσε να ειναι το 1ο επεισοδιο απο τον 3ο κυκλο Μαντο ανετα…

ανυπομονω να δω Γκρογκου τωρα στα επομενα…

1 Like

7 θα ειναι.

Εγω εχω δει μεχρι 4, προσωπικα περιμενα με ανυπομονησια τη σειρα μετα την εκπληκτικα πορωτικη εμφανιση του χαρακτηρα στο mando, αλλα πολυ βαρετο και underwhelming δυστυχως. Απο τα πιο απαλευτα και βαρετα flashback που εχω δει σε οτιδηποτε. Αν δεν αλλαξει κατι σημαντικα στα 5-7, ευκολα το χειροτερο star wars (βγαζοντας εξω τη sequel trilogy φυσικα)

1 Like

βαλε να δεις το 5ο τωρα βασικα…

στον μαντο βασιζομαι :stuck_out_tongue:

Εμένα μου έδωσε την ευκαιρία να εκτιμήσω έναν χαρακτήρα που πραγματικά δεν καταλάβαινα γιατί τόση αγάπη από μεγάλη μερίδα του fan base προ της σειράς.

Ποτέ δεν ένιωσα ότι ήταν σημαντικός και επικίνδυνος villain πόσο μάλλον από την στιγμή που τον ξεκαναν ΤΟΣΟ εύκολα στο return of the jedi. Στις σειρές του Disney + μου έδωσαν λόγους να ενδιαφερθω επιτέλους για τον χαρακτήρα

1 Like

delete me

και γω ποτε δεν καταλαβαινα γιατι γουσταρουν μπομπα. Ειναι λες και καποιος πισω στα 80s ειπε ποσο κουλ ειναι και οι υπολοιποι τον ακολουθησαν για να ειναι στη φαση

το εξαιρετικο επεισοδιο του rodriguez στο μαντο τα αλλαξε αυτα δινοντας εναν απιστευτα κουλ action (αντι)hero, αλλα ακομα περιμενω να τον ξαναδω. Το backstory και η αποδραση απο το πιτ δεν μου ειπαν τιποτα και τα βρηκα ανεμπνευστα δυστυχως, οποτε απλως περιμενω στα τελευταια τουλαχιστον να αποζημιωσει η δραση

1 Like

Πλησιάζει στο τέλος της κ αυτή η σειρά…μετά τί έχουμε να περιμένουμε στο κοντινό μέλλον;

1 Like

Ahsoka…kenobi…τα πιο σημαντικά…

1 Like

Κοιταξε, κι εγω πουθενα τον θεωρω τον Boba Fett.

Παρολα αυτα, υπαρχει σε παρα πολυ υλικο Star Wars, ακομα και πριν την αγορα απο την Disney

• Στις παλιες νουβελες και στα παλια comics που τωρα εχουν τον τιτλο Legends, ο Boba Fett ειχε πολυ ωραιες ιστοριες και εξελισσεται σε πολυ ωραιο χαρακτηρα, ο οποιος απελευθερωνει τον Mandalore τον πλανητη, και αποκαθιστα τους Mandalorians. Εχει και κορη, η οποια ειναι φοβερος χαρακτηρας
  • Εμφανιζεται και σε μερικα επεισοδια στο Clone Wars και αν θυμαμαι καλα και στο Rebels, και η ιστορια του οπως την εφτιαξε ο Lucas στο Attack Of The Clones ειναι πολυ ενδιαφερουσα.
  • Υπηρχε ενα κοινο που ακολουθουσε τον Boba Fett ως καλτ χαρακτηρα ηδη απο τα 80ς, γιατι ηταν badass bounty hunter με γαματο σχεδιασμο και μυστηριο (αντιμιλησε και σε Vader)

Μια χαρα γαμηστερη ειναι η σειρα The Book Of Boba Fett και τα flashbacks με τους Tuskens πολυ ωραιο storytelling.

Γενικα οταν γραφει υλικο ο Favreau ή/και ο Filoni, το αποτελεσμα ειναι εγγυηση.