Μαδερφακιν star wars

Φέτος πήραμε ένα τεράστιο ΤΙΠΟΤΑ.

Δε με ενοχλεί, αλλά υπήρχαν άπειρες φήμες για διάφορες ανακοινώσεις.

Το sizzle reel για το Κενομπι φαίνεται εξαιρετικό.

Concept art από Jedi Temple και Vader και άλλους πλανήτες και Ninth Sister επίσκεψη σε Tattooine… Εξαιρετικά όλα. Δώστε πρηκουελ υλικό στον λαό!!!

1 Like

παμε να βρουμε εζρα

Acceptable.

Κατι φημες ειχαν πριν κανα 2 χρονια την Zendaya (που ειναι η πιο μετρια ηθοποιος με φημη αυτην την στιγμη στο Χολιγουντ) και απλα δεν την ηθελα με τιποτα. Τωρα βεβαια εχει γινει τοσο τεραστιο ονομα, που δε θα επαιζε στο Mandalorian ή στο Ahsoka.

Πολυ καλα νεα βασικα.

2 Likes

καταφερα να τελειωσω το visions…μου αφησε μετρια αισθηση συνολικα…Καποια μου αρεσαν αλλα μεχρι εκει…και κανενα να μην ειχα δει,δεν νομιζω οτι θα εχανα κατι…

Ανυπομονω ε.

Στηριζω Φαβρο και Φιλονι και τους εμπιστευομαι, ποσο μαλλον με Ροντριγκεζ σκηνοθετη.

4 Likes

Ω ΡΕ ΜΑΝΑ.

Α ρε πρηκουελαρες. Δώσατε ολόκληρο σύμπαν, πλανήτες, droids, space ships, aliens και τα πάντα όλα για να βλέπουμε τώρα τέτοια παιχνίδια να γίνονται developed. Ελπίζω να το δούμε μέχρι το 2023 κι όχι σε καμία 5ετια.

Φέρτε πίσω τον Λούκας να βγάλει ταινίες με τέτοια τεχνολογία να τους εκθέσει όλους.

2 Likes

ενταξει τα εσπασε!

edit:

Quantic Dream’s rumored Star Wars title has been officially announced at the 2021 Game Awards: Star Wars: Eclipse , which will be set in the “High Republic” era of the Star Wars universe, hundreds of years before the Skywalker Saga during the golden age of the Jedi Order and the Republic.

The High Republic began as an ambitious multimedia project last year, but until now has mostly been focused on an interconnected series of books and comics exploring the Jedi Order and its fight with the Nihil, a new faction of marauders who use unique hyperspace technology to raid across the galaxy.

Δεν νομιζω να το δουμε πριν το 2024…

φανταστικο fan-made video

ΦΗΜΗ: Ακούγεται πως θα γίνει cameo έκπληξη στο Mandalorian ή το book of boba fett. Το βάζω σε blur για να το δούνε μόνο όσοι θέλουν…

Παίζει ο Harrison Ford να κάνει de-aged cameo σαν τον Luke στο Mandalorian. Αγαπώ και τον Ford και τον Solo από την 1η φορά που είδα τις ταινίες. Όλα τα μακάρι θα πω.

1 Like

Μακάρι, αλλα και πάλι θα προτιμούσα να βλέπω συνεχώς Luke :stuck_out_tongue:

1 Like

και εδω βλεπουμε γιατι πηρε τον ρολο η Carrie Fisher…

3 Likes

^ πω, μιλαμε για 50 χρονια σχεδον πλεον…

δσαδσαδ

Α ρε πρηκουελαρες.

1 Like

Φοβερο το πρωτο επεισοδιο Boba Fett.

Α ρε Favreau τι μας εκανες, να αποκτησουμε ξανα ελπιδα για το Star Wars.

Εχουμε να δουμε πολλες καλτιλες στο μελλον. Φοβερη η αισθητικη του, οπως και στο Mando αλλωστε.

Robert Rodriguez ειναι η φαση, οποτε να περιμενετε πολλη δραση γενικα.

Δυστυχως μονο 35 λεπτα καθαρος χρονος το επεισοδιο αλλα δεν βαριεσαι.

2 Likes

μολις το ειδα και εγω! ωραιοτατο!

Είδα και εγώ το 1ο επεισόδιο μου άρεσε αρκετά. Highlight η δράση σίγουρα και φυσικά το soundtrack είναι αψεγάδιαστο έτσι κ αλλιώς σε όλα τα Star Wars. Η Disney έχει φάει πολύ κράξιμο και δικαίως αλλά στα side stories ως τώρα τα πάει τέλεια. Props στον Τζον τον Φαβρο

1 Like

Το δευτερο επεισοδιο TBOBF ειναι απο τα καλυτερα Star Wars που εχουν βγει ποτε ε.

Δειτε το ASAP.

2 Likes

Καλά που ποσταρεις και θυμάμαι ότι βγήκε νέο…

μολις το ειδα…επεισοδιαρα!!

μου αρεσει πολυ που εμβαθυνουν τοσο σε διαφορα πραγματα…