Το soundtrack σε όλα τα Star Wars είναι αψεγάδιαστο
Πω πω τι έχουμε να δούμε…
Hayden Christensen θα επαναλάβει τον ρόλο του στην σειρά της Ahsoka. Α ρε Φιλονι master θα μας κάνεις να κλάψουμε πάλι
Έχω εκφράσει αρκετές φορές την δυσαρέσκεια μου για τον Κρίστενσεν αλλά για κάποιο λόγο ακούγοντας αυτά τα νέα μου σηκώθηκε και εμένα
edit:Η τρύχα έτσι;;
Στο AOTC ηταν πολυ καλος με κανα 2 σκηνες που μπορουσαν να γυριστουν καλυτερα, και στο 3 ηταν απλα εξαιρετικος, και δε μπορω να φανταστω κανεναν αλλον στον ρολο πλεον.
O ηθοποιος παντως δεν εφταιγε, και δυστυχως κυριως αυτον κραζουν οι περισσοτεροι ακομα και τωρα. Για τις ερμηνειες στα prequels ειναι ξεκαθαρα υπευθυνος ο ιδιος ο Lucas. Σε καποια φαση στα γυρισματα σε σχετικα βιντεο που κυκλοφορουν ειχε πει πως δεν τον απασχολουν οι ερμηνειες και οτι δε δινει ιδιαιτερη βαση σε αυτες. Τον εχω δει και σε 1-2 ακομα ταινιες, δεν ειναι ηθοποιαρα ξερω γω αλλα μια χαρα παιζει.
Τωρα για το ρολο του στην Ahsoka αναμενομενο, θα ηταν τεραστιο φαουλ να μην βρισκεται στο καστ, ωραια νεα. Το clone wars εδωσε με πολυ καλο τροπο τη σχεση τους, και θα ειναι πολυ συναισθηματικη η δεδομενη συναντηση τους στη σειρα. Η αλληλεπιδραση του ως force ghost με την Ahsoka θα μπορουσε ευκολα να ειναι απο τα highlights ολοκληρου του franchise.
Αυτό του το δίνω. Δεν μπορεις πλέον να φανταστείς κάποιον άλλο στο ρόλο
Καλα πολλα θα ακουσεις απο prequel haters γενικα.
O Lucas ο ιδιος εχει πει οτι οι διαλογοι στα prequels ηταν επιτηδες οπως ηταν, γιατι ηθελε να περασει το κλιμα μιας πιο αθωας, πολυχρωμης και ταξιδιαρικης εποχης, οπως το εκαναν κλασικες ταινιες του παρελθοντος πριν εξελιχθει το Χολιγουντ σε αυτο το πραγμα που ειναι τωρα με τα μπλοκμπαστερς που βασιζονται μονο σε εφφε και δραση και σε ερμηνειες που οριακα τις λες ολες overacting.
Και οι awkward σκηνες του Ανακιν με την Αμινταλα ειναι επισης επιτηδες ετσι, μιλαμε για εναν 19χρονο που μιλαει με μια κοπελα 6-7 χρονια μεγαλυτερη του, την γουσταρει τρελα, και εχει μηδενικη εμπειρια με γυναικες. Για μενα ο τροπος που προσεγγιζει την Αμινταλα ειναι ακριβως οπως θα επρεπε να ειναι. Τωρα αν καποιος δεν ηθελε να δει αυτην την ιστορια, αυτο ειναι αλλο θεμα. Ομως ο Lucas παρουσιασε την ιστορια οπως ηθελε να την παρουσιασει, και πολυ καλα εκανε.
Χιλιες φορες awkward ερμηνειες και διαλογοι απο το να καθομαι να εκθειαζω “ερμηνειαρες” σε αλλες ταινιες και σειρες που βασιζονται μονο στο ποσο εντονα θα φωναξει καποιος και ποσο εντονα θα συνοδευτει αυτο απο κοντινα πλανα και “στιγμες εντασης” του κωλου.
Εκτός από το σημείο που υποστηρίζει φασιστική δικτατορία . Αλλά είναι ο μελλοντικός big bad οπότε μπορεί και να είναι λογικό
ΩΠΑ
Τι εχουμε εδω. Απο το πουθενα εσκασε, παω να το τσεκαρω.
Τα σπασε το τρεηλερακι! Ανυπομονω. Γουσταρω τιγκα Filoniverse και πιστευω κλασικα ειδαμε στο τρεηλερ σκηνες βαρια απο τα πρωτα 3-4 επεισοδια, και στην συνεχεια θα γινει ο χαμος.
Βεβαια το νεο μου μπλουζακι Star Wars τα σπασε ακομα περισσοτερο κι απο το τρεηλερακι:
φοβερο tshirt
Σημερα περιμενουμε teaser?
ετσι λενε…
teaser με concept art (πολυ ωραιο φαινεται) και mcgregor με τη chow που σκηνοθετησε τη σειρα να κανουν καποια σχολια διερρευσε απο χτες παντως
Έχει καμιά δεκαριά concept art photos από χθες και φαίνονται όλες υπέροχες
Hello there!
Disney δώσε υλικό στον λαό