Μαδερφακιν star wars

Αυτο ειναι μονο η μιση αληθεια, και μαλιστα αρκετα μονοπλευρη. Η αληθεια παραμενει πως οπως ακριβως και οι δυο τριλογιες (Prequels & Sequels) απεχουν παρασαγκας η μια απο την αλλη, ετσι απεχει και η κριτικη του κοινου και του internet κυριως (γιατι στον πραγματικο κοσμο η αληθεια ειναι αλλη) στις δυο τριλογιες αυτες.

Εντελως διαφορετικα τα παραπονα του κοσμου για τα prequels, τα οποια τα περισσοτερα ειναι και αδικα, και υπερβολικα, αλλα κυριως βασισμενα σε προσωπικες προσδοκιες και σε μια σημαντικη ποσοτητα entitled fanboys που νομιζαν πως εχουν δικαιωμα να πουν στον Lucas πως πρεπει να πει την ιστορια του, και εντελως διαφορετικα τα παραπονα του κοσμου για τα sequels, τα οποια βασιζονται κυριως στο οτι η τριλογια αυτη χαρακτηριστηκε απο παντελη ελλειψη πλανου και σχεδιασμου, κι απο μια υλοποιηση απο 2 τυπους που εβγαλαν στην οθονη τα προσωπικα τους κομπλεξ.

Κι αυτο που λες εσυ “ανελεητο κραξιμο” ειναι μια εφευρεση κατοπιν εορτης, και αρκετα χρονια μετα την prequel τριλογια, τοτε που το internet και τα social media εγιναν ευρεως η πλατφορμα καθε καρυδιας καρυδιου, για να λεει το μακρυ του και το κοντο του. Ειναι λιγο απιθανο το οτι θεωρεις πως δεν εχει καταλαγιασει το hate για τα prequels (ηδη το εχεις κανει στο μυαλο σου μαλλον 10 φορες περισσοτερο απο οτι ειναι), οταν η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου πλεον θεωρει τα πρηκουελς τουλαχιστον αξιοπρεπεστατα, και σιγουρα καλυτερα απο τα σηκουελς. Καποιοι τα λατρευαμε ηδη απο τοτε που βγηκαν, αλλοι τα εκτιμησαν σε βαθος χρονου. Οπως και να χει, η ιστορια δεν επαναλαμβανεται παντα. Ή μαλλον, δεν επαλαμβανεται οταν εχουμε εντελως διαφορετικες συνθηκες. Τα προβληματα των prequels ειναι εντελως διαφορετικα απο τα προβληματα των sequels, και αρα σε βαθος χρονου θα εχουν και αλλη αντιμετωπιση.

Καταρχας, ηδη ειναι εμφανες πως δεν υπαρχει ουτε απο την Lucasfilm ουτε απο τους φανς, καμια απολυτως καψα για να δουν ή να δημιουργησουν ιστοριες με τους νεους χαρακτηρες (Rey, Poe, Finn) , αφου και οι 3 περασαν και δεν ακουμπησαν. Κατα δευτερον, η ελλειψη σχεδιασμου εχει αφησει ολες τις ιστοριες των sequels στο κενο, αφου ουτε μεταξυ τους δεν συμβαδιζουν οι 3 ταινιες. Δεν υπαρχει καποιο plot thread που μπορει να εξερευνηθει περαιτερω, δεν υπαρχει καποιο μεγαλο γεγονος (οπως ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ αφησε επιτηδες ο Lucas το Clone Wars για μετα) αναμεσα στις ταινιες να καλυφθει, ουτε υπαρχει γενικοτερα η ελπιδα του να οδηγησουν τα sequels σε κατι ενδιαφερον.

Οσον αφορα το “βαθυ hate” που εχεις αναφερει και στο παρελθον… ναι, ισως σε καποιο παραλληλο συμπαν. Ή στην Αμερικη συγκεκριμενα. Στην παγκοσμια αγορα, τα prequels αγαπηθηκαν απο μεγαλη μεριδα κοσμου, και οποιες αντιδρασεις κακομαθημενης αμερικανικης νεολαιας ειναι τουλαχιστον διογκωμενες στα μυαλα καποιων ανθρωπων. Εγω θυμαμαι να πηγαινω σινεμα 2-3 φορες σε καθε ενα απο τα prequels, και βγαινοντας απο την αιθουσα να ζητωκραυγαζει ολο το κοινο στην Ελλαδα. Η μοδα κραξιματος των prequels ξεκινησε καπου το 2007-2008 και μετα, με κατι εντελως γελοια βιντεο Red Letter Media και κατι εφηβικα click bait tantrums απο τυπους οπως ο Maddox, και δεν ειναι σοβαρη κριτικη. Ευτυχως εν ετει 2022 η δικαιοσυνη εχει αποκατασταθει σε τεραστιο βαθμο.

1 Like

Πολύ σωστά τα λες εδώ συμφωνώ 100%. Στα Prequel υπάρχει μια συνοχή ενώ στα sequel το 3 προσπαθεί να ακυρώσει το 2 και άλλα τέτοια ωραία. Να πω απλά πως άφησαν ένα παραθυράκι για τον ΦΙιν ότι είναι force sensitive αλλά δεν βλέπω να το προχωράνε. Το πραγματκικό κρίμα ήταν ο Kylo Ren που ήταν ότι καλύτερο για 2 ταινίες μέχρι που μου τον κάνανε disney princes. Είχε potential o χαρακτήρας και ο Driver έκανε ότι καλύτερο με το υλικό που του δώθηκε (ο τύπος είναι ηθοποιάρα χτυπάει όσκαρ στο μελλόν σίγουρα)

Κατά τα άλλα είναι ανάλογα το γούστο του καθενός once again. Για μένα πχ phantom menace και attack of the clones είναι οι χειρότερες ταινίες star wars οριακά πάνω από rise of skywalker & last jedi αν και τις βλέπω σχετικά ευχάριστα πλέον όλες (εκτός ίσως του phantom).

Για τα θέματά που λες επίσης συμφωνώ είναι διαφορετικά και στα 2 και θα έχουν διαφορετική προσέγγιση. Επειδή προσπαθώ να το παίξω Σολομώντας λέω πως με ενοχλούν εξίσου τα όποια θέματα έχουν και οι 2 τριλογίες

Έχουν και τα 2 ένα κοινό θέμα και είναι το ξεπούλημα. Μπορεί η Disney να το τερμάτησε που μάθαμε για παλπατιν μέσω fortnite κλπ αλλά και ο Λούκας το γάμησε λίγο αυξάνοντας τα φωτόσπαθα εις την νιοστή και προσθέτοντας κάτι αεροπλανικά στις μονομαχίες (σύγκρινε vader vs luke με yoda vs duku). Δεν θα γίνω αυτός ο τύπος που θα πει πως αλλοίωσαν το κλασικό star wars αλλά εγώ βλέπω πως και οι 2 πήγαν να αρμέξουν την αγελάδα όσο δεν πάει (και δικαίωμα τους αφού θέλουμε κι άλλο καλά κανουν αρκεί αυτό που θα δούμε εν τέλει μας αρέσει) είναι άδικο να το φορτώνουμε στην Disney μόνο

Τα social σίγουρα έκαναν ζημιά γιατί έδωσε βήμα σε πολλούς άκυρους. Βλέπεις κάτι πιτσιρίκια να κράζουν prequel πχ γιατί έτσι κάνουν διάφοροι άλλοι . Χάνεται η μπάλα όμως και δημιουργούνται μαζοποιημένες απόψεις απ το πουθενά.

1 Like

Δεν παρουσιασα συνολικα την κατασταση ως κατι μονοπλευρο, κυριως για το διχασμο που υπηρξε (και υπαρχει ακομα) μιλαω. Θα συμφωνησω πως υπαρχουν διαφορες στις αποψεις των fans, των casuals και των reviewers. Οι casuals δεν ειχαν ουτε εχουν ιδιαιτερο προβλημα με τις ταινιες καθως απλως περναει η ωρα τους με αυτες και δεν δινουν ιδιαιτερη βαση. Η πλειοψηφια των reviewers ειναι αρνητικη απεναντι στα prequels, και το fanbase ηταν σιγουρα διχασμενο. Μη μου πεις οτι δεν εχεις ακουσει απο κανενα παραπονα για το χαρακτηρα του Ανακιν, και ποσο απογοητευσε κοσμο που περιμενε πως και πως να δει την πορεια του μεχρι να γινει ο Darth Vader. Ειχαν οι φανς τρελες απαιτησεις, τις οποιες ηταν δυσκολο να ικανοποιησει εξαρχης ο Lucas? Προφανως. Αλλα συνολικα, οι ταινιες διχασαν σε μεγαλυτερο βαθμο απόσο ειχε προβλεψει ο ιδιος. Αν δεν διχαζαν συνολικα, δεν θα εκανε ο ιδιος ο Lucas δηλωσεις σχετικα με το ποσο θεωρησαν οι φανς πως τους απογοητευσε και αλλες παρομοιες. Αν ηταν μικρο το ποσοστο που αποξενωσε ο Lucas, η εκταση που θα επαιρνε το θεμα θα ηταν πολυ μικροτερη και δεν θα μιλουσαμε καν για την αμφιβολη ποιοτητα των prequels αυτη τη στιγμη. Αντιθετα, η κατασταση εκτροχιαστηκε επειδη προφανως δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια.

Συμφωνω στο οτι ως καποιο βαθμο, το ιντερνετ και τα μεσα γενικως εριξαν λαδι στη φωτια, αλλα αν δεν υπηρχαν ισχυρες βασεις για αρνητικη κριτικη, η φωτια δε θα φουντωνε σε τετοιο βαθμο. Ειπα πως εχει καταλαγιασει το hate, και προσωπικα ποτε δεν ειχα τρομερο προβλημα με τα prequels. Ειδα το Phantom Menace οταν βγηκε και ημουν 9 χρονων, και οντως με ταξιδεψε σε ενα μακρινο γαλαξια. Μεγαλωνοντας ομως και βλεποντας τα με διαφορετικο ματι, δεν τα θεωρω καλες ταινιες, αν και τους εχω αδυναμια, και εχουν στιγμες που νιωθω μεγαλειο (κυριως λογω μουσικης).

Πριν 2 χρονια, ειδα 1η φορα χωρις παρεα τα prequels απο τοτε που ημουν παιδι. Ειχα στο μυαλο μου ως χειροτερη ταινια το Attack of the Clones, αλλα τελικα διαπιστωσα πως το ειδα ανετα. Ομως ειχα ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα με το Phantom. Αν εξαιρεσω τη φανταστικη μαχη και τη φανταστικη μουσικη, ηταν στα ορια του unwatchable χωρις να εχω παρεα να συζηταμε την ταινια.

Θεωρω με χαοτικη διαφορα τα sequels ως χειροτερες ταινιες. Τα prequels εχουν ενα ενιαιο οραμα, ασχετα αν ειμαι οκ με την αποδοση αυτου του οραματος και την γενικοτερη πλοκη.

2 Likes

Ουτε οριζοντια, ουτε καθετα, ουτε με κανεναν τροπο :stuck_out_tongue:
Το οτι ο Λουκας ηθελε να πουλησει και παιχνιδια με τις ταινιες του, πρωτον δεν ειναι ουτε καν κατι καινουριο, καθως το ιδιο ισχυε και με τις κλασικες 3 ταινιες του, και δευτερον δεν ηρθε εις βαρος της ιστοριας και της προσοχης στην λεπτομερεια ουτε σε ενα σημειο των 3 prequels. Οι ταινιες εχουν μεσα τους αγαπη και μερακι, ειτε αρεσουν σε καποιον ειτε οχι. Τις κραζει ο κοσμος για τα CGI , και ειναι οι 3 ταινιες Star Wars με τα περισσοτερα practical effects. Εφαγαν 10 χρονια απο την ζωη του Λουκας, διχως καμια υπερβολη. Και καταφερε να πει μια ιστορια ακριβως οπως την ηθελε, και να κλεισει τον κυκλο με φοβερη συνοχη για ολοκληρη την ιστορια των 6 μερων. Αυτο ειναι τεραστιο κατορθωμα και λιγοι το σκεφτονται. Σκεψου ποση μαεστρια ειχε, για να μας δωσει 3 ταινιες με νεα θεματα και με ενδιαφερον, παρολο που ξεραμε ηδη πως θα τελειωσει στο περιπου το 3.

Μακαρι να ειχε βαλει τα ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ απο οσα εβαλε. Οι σκηνες που λες ειναι καταπληκτικες και τις λατρευω :stuck_out_tongue: Αν ηθελα να δω μισανθρωπικο δηθεν σινεφιλ και καλα ψαγμενο σκουπιδι, εβλεπα και το Lighthouse. Για Star Wars μιλαμε, και για ευκαιρια να δουμε τους Jedi στην χρυση εποχη τους. Προφανως και ΕΠΡΕΠΕ να δουμε 10000 φωτοσπαθα και μαχες. Και λιγα ειδαμε.

2 Likes

Και εγώ κάτι τέτοιο έπαθα με attack και phantom ακριβώς όμως. Για τα sequel έχω πολλά θέματα με το τελευταίο. Δεν έχω δει πιο διχασμένη ταινία στην ζωή μου. Μια ταινία που ήθελε να κλείσει ένα saga 40 χρόνων αλλά και να ακυρώσει το last jedi επειδή έφαγε κράξιμο και έτσουξε το κωλαράκι της disney. Τώρα που τα ξαναγράφω και τα θυμάμαι ίσως την βάζω πάνω μόνο από phantom τελικά :joy: Με force awakens περνάω μια χαρά αν και αποτελεί φοβική αντιγραφή του a new hope. Και το Last jedi αν δεν είχε αυτό το ηλίθιο χιούμορ και το κομμάτι με το καζίνο θα πήγαινε ψηλότερα μόνο και μόνο για τον Kylo.

Το cgi σε αρκετά σημεία ήταν απαράδεκτο πχ

Σίγουρα έχουν φτιαχτεί με περισσότερο μεράκι καθώς υπεύθυνος ήταν ο άνθρωπος που το δημιούργησε. Καλά τα λες εδω δεν το σκέφτηκα σωστά

Έβαλα επεξηγηματικές παρενθέσεις για να μην με περάσεις για δήθεν σινεφιλ :sweat_smile: Σου γράφω γενικά τι έχω ακούσει από συζητήσεις. Εμένα απ όλα αυτά με ενοχλεί μόνο ο Yoda ίσως που δεν μου άρεσαν οι μάχες του καθόλου. Ήταν λίγο σουρεάλ ο γέροντας σοφός που ξέραμε απ το empire strikes back να παλεύει με τον πιο εμβληματικό ηθοποιό στο hollywood που τον περνάει 7 κεφάλια και να κάνει κάτι τούμπες περίεργες. Θα μου πεις prequel έχεις θα ήταν πιο μάχιμος ο yoda αλλά πάλι κάτι δεν μου κάθεται καλά

1 Like

Δεν ισχυει αυτο για τους reviewers, ειναι ενα σημαντικο κομματι αλλα οχι πλειοψηφια.

The Phantom Menace Rotten Tomatoes : 52% reviewers σε 233 κριτικες
Attack Of The Clones Rotten Tomatoes : 65% reviewers σε 251 κριτικες
Revenge Of The Sith Rotten Tomatoes : 80% Reviewers σε 300 κριτικες

Και σε αλλες ιστοσελιδες αυτα τα ποσοστα οχι μονο δειχνουν πως τουλαχιστον 2 στους 3 τελικα γουσταρουν τα prequels, αλλα και πως αυτα τα ποσοστα ανεβαινουν οσο περναει ο χρονος. Καθε ενα απο τα prequels εχει ανοδικες τασεις τα τελευταια χρονια ακομα και στο IMDB, την χαρα του δηθεν σινεφιλ δηλαδη.

Φυσικα και το εχω ακουσει. Και επαληθευει το επιχειρημα μου. Οτι δηλαδη πολυς κοσμος εκραξε μονο και μονο επειδη ο Λουκας δεν πραγματοποιησε το εντελως καθυστερημενο υγρο ονειρο καποιων οπαδων, δηλαδη να δειξει τον Βεηντερ να κοβει κεφαλια, χερια και ποδια για 6 ωρες.

Εννοειται πως συνεβη αυτο. Δεν αρνειται κανενας οτι υπηρχε διχασμος των οπαδων και σημαντικη ποσοτητα ανθρωπων που εκραξαν τα prequels, ειδικα στην Αμερικη, οπως εγραψα προηγουμενως. Η αληθεια παραμενει πως το Prequel Hate ειναι σε μεγαλο βαθμο exaggerated, αφου στην πραγματικη ζωη κι οχι στο internet, ο κοσμος γενικα εβλεπε μια χαρα τα prequels και τα ευχαριστιοταν. Πραγμα που ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ με τα sequels, πολυ απλα. Οχι πως η δικη μου προσωπικη εμπειρια ειναι καποιος κανονας, αλλα στον δικο μου κυκλο που αποτελειται απο 2-3 εκατονταδες ανθρωπους, αυτοι που απολαυσαν τα sequels και λενε οκ ελα μωρε ευχαριστα βλεπονται μετρωνται στα δαχτυλα του ενος χεριου. Οπως ειπες κι ο ιδιος, αν υπαρχει καπνος, υπαρχει και φωτια. Η ξενερα που εφαγε ο κοσμος με τα sequels νομιζω ειναι πολυ μεγαλυτερη συνολικα.

Και ξαναλεω, αυτο που εσυ λες φωτια και μαλιστα φουντωμενη, δεν ηταν πια τοσο υπερβολικο οσο το παρουσιαζεις. Ναι, υπηρχε μεριδα κοσμου που μισησε με παθος τα prequels, αλλα για οσους εμεναν μακρια απο το internet αυτο ηταν μια εξαιρεση, και επ ουδενι ο κανονας.

Υποκειμενικο αυτο. Το τι ειναι καλη ταινια και τι οχι, και τι βαρυτητα δινει ο καθενας μας σε διαφορους τομεις του κινηματογραφου, καθοριζεται και απο το γουστο μας. Εξαιρετικες ταινιες ειναι τα prequels στους τομεις που μετρανε, και στο λεω ως ενηλικος και 10 χρονια μεγαλυτερος απο σενα. Κανενας μας δεν εχει αντικειμενικα δικιο. Αλλα αυτο δεν εχει και μεγαλη σημασια στον διαλογο αυτον. Το θεμα ειναι αν θα αλλαξει αποψη ο κοσμος γενικοτερα και συνολικα στο μελλον για τα sequels. Προσωπικα δεν μπορω να δω πως.

Τα prequels βασιζονταν στην δημιουργια και στο χτισιμο. Τα sequels βασιστηκαν στο ευκολο και γρηγορο χρημα μετα την επενδυση της Disney με παρελθοντολαγνεια, και στην αποδομηση των παντων. Οταν φτιαχνεις ταινιες με γνωμονα την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, δε θα μεινουν σε βαθος χρονου οι ταινιες σου. Οσο κι αν υπαρχουν ακομα καποιοι που αντιδρουν στα prequels και πασχιζουν να περασουν την ιδεα οτι τους βιασαν τα παιδικα χρονια, η αληθεια παραμενει οτι οι τασεις ειναι ανοδικες, και σε βαθος χρονου εκτιμωνται πολυ περισσοτερο. Εδω υπαρχει ταση που στηριζει το να επιστρεψει ο Lucas (αν και εννοειται δε θα γινει ποτε) για να ΦΤΙΑΞΕΙ το Star Wars, για ποια prequels και sequels μιλαμε τωρα? Δεν υπαρχει καμια σχεση μεταξυ των δυο, εμενα αυτο ειναι βασικα το επιχειρημα μου.

2 Likes

Kylo Ren ισως οτι χειροτερο υπαρχει στην sequel τριλογια μετα τα τρια θανασιμα αμαρτηματα, που φυσικα ειναι:

1. Jake Skywalker, ο μισανθρωπικος γκρινιαρης ξαδερφος του Luke
  2. Επιστροφη Palpatine που ακυρωνει ολο μα ολο το saga
  3. Rey Palpatine που γινεται Rey Skywalker, αν και στις 2 πρωτες ταινιες ηταν κατα σειρα Skywalker, Kenobi, Nobody αρχικα.

Αυτα τα τρια δυστυχως ειναι που καθιστουν και αδιανοητο το redemption για την sequel τριλογια. Αν δεν υπηρχαν αυτα τα τρια, μπορουσαμε απλα να τις προσπερασουμε τις ταινιες και να λεμε νταξει μωρε οκ ειναι για ποπ κορν.

1 Like

Ναι και στα 3

1. Το είπε και ο Χάμιλ ότι δεν του άρεσε ο Λουκ. Πραγματικά δεν βγάζει νόημα η κίνηση του να φύγει ερημίτης και να μην βοηθήσει την αντίσταση με βάση πάντα ότι είχαμε στην original τριλογία.

2. Μιλάμε για τρελή ακύρωση και τραγική κίνηση

3. Το γαμήσανε και ψόφησε με την Rey βαρέθηκα νωρίς και δεν με ένοιαζε τίνος ήταν πραγματικά

Εδώ διαφωνώ 100%. Πιστεύω ο Kylo των 2 πρώτων ταινιών είναι από τα θετικά και γενικά ο χαρακτήρας με με το περισσότερο potential με διαφορά και από την Rey και από τον Finn και από τον Poe. Στην τρίτη ταινία το έλουσε η disney. Με ενδιαφέρει γιατι πιστεύεις το αντίθετο

1 Like

Ουτε εγω ειμαι φαν του Yoda οταν κανει σαν τρελομπαλακι στη μονομαχια με Dooku. Όμως γουσταρω Vs Palpatine! (Συμβαλλει και η μουσικη, που για μενα ειναι ουσιαστικά χαρακτήρας στο SW, η μιση του δυναμη)

Ε ναι, εννοειται υποκειμενικα μιλησα. Υπαρχει κατι στα prequels, δεν νομιζω πως ειναι μονο η νοσταλγια και η γενικοτερη αδυναμια που τους εχω, οσο και να κραζω ανα φασεις. Υπαρχουν πραγματα που αν μιλησω με ενθερμο υποστηρικτη, οπως εισαι εσυ, θα συμφωνησουμε σιγουρα για SW μαγεια να διαφαινεται σε καποιους τομεις, η καποιες μεμονωμενες στιγμες. Θα τα βρουμε καπου, θα εχουμε ανατριχιασει με κατι κοινο, παρολο που δεν τρεφουμε την ιδια εκτιμηση για αυτα ως συνολο, συμφωνα με τα προσωπικα κριτηρια και τις προσωπικες απαιτησεις μας.

Με τα sequels δεν ισχυει τιποτα απο τα παραπανω, εχω κανει πολλες εκτενεις συζητησεις. Συνολικα ειναι ενα αδειο, αψυχο πραμα, δεν εντοπιζω ουσια η δημιουργικη προθεση.

Απλα ελπιζω να προσθεσουν οι Favreau/Filoni λιγη ουσια, αν καποια στιγμη τα προσεγγισουν με καποιο τροπο.

Τελος παντων δε γαμιουνται αυτα, αυριο περιμενουμε μεγαλο φιναλε.

2 Likes

Για την μουσική που λες εννοείται ρε αψεγάδιαστη σε όλες τις ταινίες και σειρές star wars

1 Like

μολις ειδα το 7ο το οποιο μου αρεσε παρα πολυ…

δεν μπινελίκωσες και μπαίνω σε σκέψεις…

1 Like

Το 6ο δεν παίζεται…έχει και αυτό όμως ωραία σκηνικά…

Θα συμφωνήσω πως το 6 είχε θέσει υψηλά τον πήχη και ήταν δύσκολο να ξεπεραστεί. Πολύ καλό και το 7 είχε τις στιγμές τους (ρουκέτες απ’ το γόνατο σε μια φάση πετούσε ο Boba πόσο γαματη σκηνή ήταν αυτή). Περισσότερα με σποιλερ αργότερα να προλάβει να το δει και κανας άλλος

1 Like

Μέτριοκαλό για μένα.

Έχω 1-2 ενστάσεις με πρώτη και καλύτερη την φάση με τον Γκρογκου

1 Like

Yes!!!

3 Likes

Εχω απλα ΚΛΑΨΕΙ με το τραγουδι και το remix που κρατουσαν για το τελευταιο επεισοδιο.

Δε μπορω να σταματησω να τραγουδαω

FETT! FETT! Boba FETT! FETT! Hum da dum hum da du hum du dum hu Hum da du hum da du hum Boba Fett Boba Boba bo FETT Boba Boba Bo ba FETT Boba Boba Bo FETT Boba Boba Bo ba FETT

Duh duuhh, duh duhh!! (BAM BAM) Duh duh duh duh duuhh, da duh duuuuh (BAM BAM) Da duh da doo daraduh (BAM BAM) Duh duuhh, duh duhh Duh duh da duh duuh da duh duh Ba du ba duhh Yada yaaa Yada yooo (Boba) FETT Boba Boba bo FETT Boba Boba Bo ba FETT Boba Boba Bo FETT Boba Boba Bo ba

3 Likes

Λες και το εγραψαν για South Park ειναι το κομματι του, γελουσα σε ολη τη διαρκεια των κρεντιτς

…βιαστηκα να μιλησω :sweat_smile:

Ηταν σιγουρα μεγαλο απο αποψη θεαματος, αλλα στην πλοκη με απογοητευσε πολυ.

Ειδικα τη φαση με Grogu, αν και αναμενομενη, τη θεωρω πολυ κακη επιλογη για το φιναλε, και γενικα γινεται πολυ, πολυ γρηγορα. Επρεπε να γινει τουλαχιστον στα μισα του 3ου κυκλου μαντο ξερω γω. Μου εβγαλε κατι πολυ φθηνο.

Οτι αφορα το πλοτ Bobba, απογοητευτικο.

Αν πεθανε ο Cad Bane, τρομερα κακη επιλογη να τον φερουν για 2 επεισοδια. Αν ειχε παρουσια σε ολη τη σειρα και γνωριζαμε οτι ηταν βασικος ανταγωνιστης, ειχαμε γενικα λιγο χρονο μαζι του και χτιζοταν η διαμαχη, θα γινοταν πιο στρωτα και ισως ημουν οκ. Ελπιζω να μην ισχυει, μου αρεσει ο χαρακτηρας και αν αυτο ηταν το τελος του, πολυ κακο.

Ηταν εντελως αμυαλη blockbuster φαση, που δεν ειναι κατι κακο αυτο απο μονο του, ηταν διασκεδαστικο και ανα φασεις εντυπωσιακο, αλλα συνολικα μου εβγαλε κατι εντονα μετριο.

Special mention στη Bryce Dallas Howard, τρομερη σκηνοθετικη δουλεια στο 5ο επεισοδιο, ξεχωριζει ανετα σε σχεση με τα υπολοιπα. Μακαρι να αναλαβει πληρως σκηνοθεσια σε καποιο μελλοντικο προτζεκτ.

Συνολικα, μαλλον μπερδεμενη σειρα με τρελα σκαμπανευασματα ποιοτητας, χωρις να ειναι κακη. Μετρια με δυνατες στιγμες, των οποιων η πλειοψηφια δεν αφορουσαν καν τον βασικο χαρακτηρα της.

Τελος παντων, σε ενα τριμηνο Obi-Wan, εκει καλως η κακως οι απαιτησεις ειναι πολυ μεγαλες. Tο πιο αναμενομενο SW προτζεκτ απο την ανακοινωση του Force Awakens.

2 Likes

Εγώ περιμένω της Ahsoka ένα κλικ με μεγαλύτερη ανυπομονησία…

1 Like

Πραγματικά τεράστιο fail η διαχείριση του Cad Bane. Συμφωνώ απόλυτα έπρεπε να έχει παρουσία σε όλη την σειρά τζάμπα το hype από το 6ο. Συμφωνώ και για τον Grogu τα παρακαναν λίγο.

Το βασικό πρόβλημα με την σειρά είναι ότι πρόκειται για mini series με 7 επεισόδια των 40-45 λεπτών. Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό αλλά όταν προσπαθείς να χωρέσεις την ιστορία τους Boba και ταυτόχρονα να σεταρεις 3η σαιζόν mandalorian απλά δεν βγαίνει ο χρόνος και θα φτάσεις στο σημείο να πας σε ένα βιαστικό και τσαπατσουλικο φινάλε γιατί πρέπει σε 50 λεπτά να κλείσεις 2-3 ιστορίες.

Περιμένω Kenobi με τα χίλια και πιστεύω θα είναι αντάξιο των προσδοκιών

1 Like