Μαδερφακιν star wars

Άνισο το Boba συνολικά. Αυτό που ελπίζω πάντως για τις επόμενες σειρές, ταινίες είναι να φύγουμε επιτέλους από Tatooine. Έχουμε ολόκληρο σύμπαν με τόσους κόσμους εκεί έξω και έχει γίνει ο Tatooine το κέντρο όλου του σύμπαντος. Φτάνει, έλεος πια.

1 Like

Το Star Wars δεν ακολουθουσε ποτε γραμμικη εξελιξη ιστοριων.

Ειδαμε το τελος του Cad Bane. Δεν σημαινει οτι δε θα τον δουμε στο μελλον και σε αλλες ιστοριες.

Πολυ σωστο ηταν το τελος της σεζον οσον αφορα τις εξελιξεις. Με μονη ενσταση την πολυ γρηγορη επιστροφη του Grogu για μενα. Αλλα θα γινοταν καποια στιγμη ουτως ή αλλως.

Πιστεύω ο Cad Bane έπρεπε να έχει ένα δικό του επεισόδιο και να ήταν η σειρά 8 επεισόδιά σαν το Mandalorian. Τεσπα μάλλον όπως λες θα τον δούμε στο μέλλον γιατί φάνηκε στις animated σειρές κυρίως πως έχει ψωμί ο χαρακτήρας.

25 λεπτα αψογης αναλυσης για το πως σχεδιαστηκε και εν τελει υλοποιηθηκε η sequel τριλογια.

Σε βαθος χρονου ο κοσμος ευτυχως καταλαβαινει ποσο αδικο ηταν ολο αυτο που συνεβη με τα prequels.

1 Like

Διάβασα το Darth Vader #25 σήμερα που αποκαλύπτει τον πατέρα του Anakin αν και δεν το έψαξα να δω αν είναι canon .Γενικά το κομικ είναι πολύ καλό το προτείνω

ΥΓ Disney αν διαβάζεις το forum θέλω σειρά με τα early years του Palpatine και την εκπαίδευση με τον Darth Plagueis χθες.

1 Like

φοβερο!

4 Likes

Υπερεπος εννοειται, περιμενω κατι μηνες τωρα για αυτο το expansion.

Το SWTOR το παιζω εδω και παμπολλα χρονια και εχει καταντησει πολυ βαρετο τα τελευταια λιγα χρονια, με μηδαμινες ανανεωσεις. Αλλα ευτυχως αυτο το expansion πρεπει να ειναι πολυ καλο. Θα λιωσω ολο το βραδυ.

Ακομα παιζει κοσμος σε αυτο?

δεν εχω ιδεα! εχω δει αρκετα βιντεακια σχετικα με το σεναριο κτλ και δεν εχω παιξει ποτε… συνειδητοποιημενα…Αν το κανω θα παρατησω τα παντα και δεν με παιρνει :stuck_out_tongue:

Με φιλους ειναι διασκεδαστικο, μπορεις να κανεις quests και βολτες μαζι τους. Σχετικα γρηγορα ομως γινεται επαναλαμβανομενο. Ειναι προσεγμενο παντως, και καθε class εχει το δικο του storyline και quests, τρομερη μουσικη κλπ. Δεν ειμαι των MMORPG γιατι ειναι χρονοβορα και με μικρο payoff συμφωνα με οσα ζηταω απο το gaming, οποτε οταν ενιωσα εντονα την επαναληψη το αφησα. Και γω νομιζα οτι θα παρατουσα τα παντα, αλλα οκ, γρηγορα συνειδητοποιεις πως μπορεις να ασχοληθεις με καλυτερα πραγματα.

Είχα παιξει αρκετά χρόνια πριν . Με κράτησε κοντά 2 χρόνια αλλά μετά το βαρέθηκα και ειδικά αμα παίζεις και σολο

2 Likes

Πάμε για ακόμα ένα γαμάτο Soundtrack

1 Like

Ανυπομονώ την σειρά!

1 Like

Ρε σεις μια χαρά ήταν το τελευταίο επεισόδιο του Boba Fett… βγάζετε από τη μύγα ξύγκι ή μου φαίνεται;

7 Likes

ΕΧΥΣΑ ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ .

Ω ρε τι εχει να γινει

3 Likes

DearSoggyGrasshopper-small

1 Like

Εντάξει σχεδόν τίποτα δεν δείχνει αλλά και μόνο που έβαλαν αυτή τη μουσική φτάνει να σε κάνει να ανατριχιάσεις.

Το είδα μόλις…ποιος περιμένει 2 μήνες ρεεεεε

1 Like