Μαδερφακιν star wars

Έσκασαν όλα τα επεισόδια μαζί;; Για κάποιο λόγο νόμιζα ότι θα βλέπουμε από 1 τη βδομάδα

Τα 2 πρωτα, οχι ολα.

1 Like

Και το επομενο νομιζω βγαινει πιο συντομα απο 7 ημέρες.
Απο εκει και πέρα ενα ανα εβδομάδα.

Πρεπει να μεινω μακρια απο τα social μεχρι το απογευμα τώρα :stuck_out_tongue:

Θα τολμήσω να πω ότι η αγαπημένη μου περίοδος Star Wars είναι από την αρχή του Phantom Menace μέχρι το τέλος του Rogue One… μοναδική εξαίρεση το Solo

θα μπορούσα να ζήσω δλδ και χωρίς τα επεισόδια 4-5-6
(ρίξτε μου πίσσα και πούπουλα)

Και εννοείται ότι αν κάποιος με ρωτήσει “τι σημαίνει Star Wars για σένα;” θα απαντήσω τον συνδυασμό της τελευταίας σεζόν Clone Wars μαζί με το Revenge of the Sith :sweat_drops: :sweat_drops: :sweat_drops: :sweat_drops:

Να φανταστώ οτι εισαι πολύ νέος?
Γιατι δεν εξηγείται διαφορετικά.

Το Empire Strikes Back ειναι απλα έπος…
Θα μπορούσα να καταλάβω απο την αλλη καποιον αν μου ελεγε οτι το New Hope ειναι λιγο βαρετό…

του 83 είμαι και εκφράζω καθαρό προσωπικό γούστο

• εννοείται ότι το Empire είναι έπος και το καλύτερο όλων
  • το New Hope είναι πολύ βαρετό
1 Like

Γιατί έτσι ρε σεις εμένα το New Hope είναι το αγαπημένο μου :stuck_out_tongue:

3 Likes

Ω ρε τέλεια σχολαω 2 το βράδυ, ουίσκι και star wars

Τα ειδα και εγω και τα 2! φανταστικα! συμφωνω με τα σποιλερ του Quintom…

Δεν μου αρεσε το ποσο ευκολα η Reva “καθαρισε” τον Grand Inquisitor…ο τυπος προκαλουσε τρομο στο Rebels…

1 Like

Δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι είναι οριστικό αυτό…

1 Like

απίστευτο το Kenobi … όλα τέλεια και όπως πρέπει. Πραγματικά απορώ γιατί δεν προχώρησε ποτέ μία ταινία με τον Kenobi. ο McGregor είναι για άλλη μια φορά καταπληκτικός.

1 Like

Αν σκεφτεις το timeline, προφανως κατι δεν εχουμε δει ακομα…

Ενα εκ των τριων πρεπει να συμβαινει:

• Ειτε ο Grand Inquisitor δεν πεθανε, αφου τον βλεπουμε μετα στο Rebels που ειναι χρονια μετα
  • Ειτε το Grand Inquisitor δηλωνει καποιο rank και εχουμε περισσοτερους απο εναν
  • Ειτε αυτος στο Rebels ειναι κλωνος αυτου που βλεπουμε στο Kenobi

Γιατι μετα το φιασκο του Last Jedi και λογω πολυ κακου timing και marketing, ο κοσμος γειωσε το SOLO , το οποιο εχασε παρα πολλα λεφτα στο box office , και η Disney δεν ηταν και πολυ ευχαριστημενη. Οποτε εβαλαν φρενο στις ταινιες και εστιασαν στις σειρες. Το νωριτερο που θα δουμε ταινια Star Wars ειναι το 2023 αν τελικα τα καταφερουν να βγει η ταινια του Taika Waititi τοτε, το οποιο σημαινει 4 χρονια μετα την προηγουμενη. Απο οσα εχουν βγει προς τα εξω, θα παιρναμε ΚΑΙ ταινια Kenobi αλλα ΚΑΙ συνεχεια του SOLO, στην οποια ο Darth Maul θα ειχε πολυ μεγαλυτερο ρολο. Κριμα.

2 Likes

Δεν ξέρω ποια σειρά βλέπετε ρε παιδιά αλλά αυτή που βλέπω εγώ είναι ψιλοαίσχος. Ο μόνος που φαίνεται να το παίρνει σοβαρά το πράγμα είναι ο McGregor τον οποίο πραγματικά τον λυπάμαι. Όσο φαίνεται να γουστάρει Star Wars ο άνθρωπος τόσο φαίνεται να θέλει να τον πληγώσει αυτή η σειρά.

Όλοι οι ηθοποιοί και χαρακτήρες σε αυτά τα 2 επεισόδια είναι πάτος (πέρα από Kenobi). Σε όσους φαινόταν εκνευριστικός ο πιτσιρικάς που έπαιζε τον Anakin στο Phantom εδώ τα πράγματα με πιτσιρίκα Leia είναι 100% χειρότερα. Δεν ξέρω τι με ενόχλησε περισσότερο. Τα αστεία κυνηγητά, και στα 2 επεισόδια απίστευτα κακογυρισμένες σκηνές για τέτοια παραγωγή δηλαδή αν είναι δυνατόν, η τα δικά της “αστεία” προς τον Obi Wan.

Δεν είναι μόνο η πιτσιρίκα βέβαια, είναι και το σενάριο που την βάζει στις πιο απίθανες καταστάσεις και τις έχει δώσει εντελώς γελοίους διαλόγους (facepalm moments στο 2ο επεισόδιο). Για villains??? ωραίο το entrance αλλά από εκεί και μετά το beef μεταξύ τους είναι για γέλια και για κλάματα (και κακές ερμηνείες). Χειρότερος όλων μάλλον ο χαρακτήρα του Kumail Nanjiani, αυτός ο τύπος και στο Eternals και εδώ είναι εκτός τόπου και χρόνου. Δεν μοιάζει σαν χαρακτήρας του (όποιου) universe πρωταγωνιστεί αλλά σαν καρικατούρα που ξεπήδησε από το SNL. Όσο λιγότερο τον βλέπουμε σε τέτοιες ταινίες σειρές τόσο το καλύτερο.

Προς το παρόν είναι σαν κακό cartoon. Ελπίζω σε βελτίωση στα επόμενα. Κρίμα ρε γαμώτο για τον McGregor.

3 Likes

O McGregor την βρισκει εξαιρετικη την σειρα και την λατρευει, οπως λατρευει και τα πρηκουελς. Το μονο που δεν συμβαινει, ειναι να πληγωνεται απο ολα αυτα, το αντιθετο συμβαινει. Πραγματικα, ΚΑΝΕΝΑ κριμα για τον McGregor, του οποιου η καριερα θα εκτοξευθει ακομα περισσοτερο με το Kenobi. Εχει ηδη αρχισει να φαινεται κατι τετοιο. Και αυτος και ο Hayden Christensen απολαμβανουν αυτην την στιγμη ενα τεραστιο κυμα αγαπης στις δεκαδες συνεντευξεις, εμφανισεις και ακομα και στο Star Wars Celebration που ηταν παροντες χθες.

Τα αστεια της πιτσιρικας προς τον Kenobi ηταν απο τα αγαπημενα μου πραγματα στο δευτερο επεισοδιο, οποτε προφανως βλεπουμε υπο εντελως διαφορετικο πρισμα το Star Wars γενικοτερα. Ποιοι ηθοποιοι ειναι πατος? Ο Joel Edgerton ως Owen Lars ηταν φανταστικος. Ο Rupert Friend ως Inquisitor επισης. Η μονη που δε μου γεμισε το ματι και θεωρω οτι εκανε overacting ηταν η Moses Ingram. Το πιτσιρικι αφανταστα ταλαντουχο και εμενα με επεισε οτι βλεπω την Leia στην ηλικια των 10 χρονων διχως απολυτως καμια αμφιβολια.

Το worldbuilding με τον νεο πλανητη που ειδαμε αλλα και τις σκηνες απο τον Alderaan ηταν απλα αψεγαδιαστο και προσθετει παρα πολλα στο franchise. Η ρουτινα του Κενομπι στον Tatoooine ηταν εξαιρετικη λεπτομερεια. Η εναρκτηρια σκηνη με το Order 66 απο την οπτικη μερικων younglings ηταν απλα οπτικοακουστικος οργασμος.

Ισως ηρθε η ωρα να καταλαβουν (αν και θα επρεπε να το εχουν ηδη καταλαβει με βαση το απειρο promotion) αυτοι που για καποιον λογο δεν γουσταρουν τα πρηκουελς, οτι αυτη η σειρα ειναι ενα ερωτικο γραμμα στα πρηκουελς, στο Star Wars του George Lucas (δηλαδη το καλυτερο Star Wars) , και στο franchise οπως αυτο ξεκινησε, δηλαδη στο “space opera που απευθυνεται σε παιδια και σε ενηλικους που μπορουν να νιωσουν ακομα ως παιδια”. Αν και δεν συμφωνω με οσους δεν το γουσταρουν αυτο, δεν το κατακρινω. Απλα δεν ειναι για αυτους μαλλον.

Αν βρισκεις ολα τα παιδακια στο Star Wars σπαστικα, γνησια απορια, γιατι το βλεπεις?

2 Likes

Και εγω την βρήκα καταπληκτική την πιτσιρικα.Θα συμφωνήσω όμως με τον Dead στο ότι η σκηνή καταδίωξης στον Αλντεραν θα μπορούσε να είναι καλύτερα γυρισμένη…αυτα είναι όμως λεπτομέρειες…
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ο Αλντεραν πάντως…όπως και ο άλλος πλανήτης που βλέπεις κάθε καρύδιας καρύδι.
Συγκλονιστικη η σκηνή με τον κλώνο ζητιανο…

2 Likes

Ενα σωρο γαματα βιντεακια απο τις πρωτες 2 μερες του Celebration, ξεκινησε μολις και το live stream για την 3η μερα

2 Likes

Παιζει να είδες κανένας τρειλερακι απο Ahsoka?
Εμφανίζονται διάφοροι από το rebels από ότι διάβασα.

Edit: https://drive.google.com/file/d/1TRtPTg--ZXW01WVhpy-dbBMdtL4-NCie/view

Ενας σκασμος νεα και χθες και σημερα.

• Ο Φαβρο δουλευει ηδη στην 4η σεζον του Mandalorian
  • Χαμος με την σειρα Ασοκα, αφου βγηκε και teaser και πρωταγωνιστες, φωτος κτλ
  • Τρεηλερακι για νεα σεζον Bad Batch, που φαινεται εξαιρετικη
  • Ανακοινωση και τρεηλερακι για νεα animated σειρα στο στυλ του Clone Wars, με τιτλο Tales Of The Jedi. Προς το παρον εχει μονο 6 επεισοδια, 3 εκ των οποιων θα ειναι αφιερωμενα στην εκπαιδευση της Ασοκα, και ακομα 3 που θα ειναι 30 χρονια πριν απο το Phantom Menace και θα μας δειχνουν την εποχη που ο Qui Gon Jinn ηταν μαθητης του Count Dooku (!!!)
5 Likes

jonah-hill-scream

4 Likes

Νομίζω για το KENOBI θα παίξει ολοκληρωμένη άποψη όταν δούμε παραπάνω επεισόδια.Προς το παρόν κάποια πράγματα μου αρέσουν και κάποια άλλα είναι αρκετά κλισέ και συνηθισμένα.Θεωρώ πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως η σειρά ξεκίνησε με 9ρι στο imdb, και πλέον έχει πέσει στο 8.2.Δεν εννοώ πως έχει σημασία η βαθμολογία απαραίτητα, αλλά δείχνει μια τάση μετά τον αρχικό ενθουσιασμό.

Ο Mcgregor και μόνο που επέστρεψε σε αυτόν το ρόλο κάνει την καρδούλα μας να χτυπάει πιο δυνατά (τα τα).Η μικρή Λέια προσωπικά μου αρέσει αν και καταλαβαίνω όσους γκρινιάζουν αφού τον συγκεκριμένο ρόλο το qwerky παιδάκι κλπ, το έχουμε δει χιλιάδες φορές.Alderaan πάρα πολύ ωραία απεικόνιση και πάντα μεγάλη αγάπη στον Jimmy Smits που δείχνει να το απολαμβάνει.Στα θετικά βάζω και την ξεχωριστή αισθητική της σειράς, που δεν συνεχίζει στο κλίμα Mandalorian-bobba, τα οποία είναι διδυμάκια σε οπτικό επίπεδο.

Τώρα το μεγαλύτερο μείον, είναι προφανώς το ΩΣ ΤΩΡΑ σενάριο, αφού η ιστορία με τον ηττημένο παραιτημένο ήρωα, που τον παρακαλάνε να επιστρέψει και κάνει τον δύσκολο αλλά τελικά γυρνάει, ε εντάξει…οι σχέσεις μεταξύ των Inquisitors είναι σχεδόν κωμικές επίσης, ενώ προφανώς το ΄κυνηγητό΄της μικρής ήταν μια ατυχής στιγμή, από αυτές που σε κάνουν να αναρωτιέσαι πως γίνεται και μερικές φορές οι σκηνοθέτες αφήνουν αυτά τα πράγματα να παίξουν.

Όπως και να έχει, είναι πάντα ευχάριστο να επιστρέφεις σε παλιά αγαπημένα μέρη και χαρακτήρες, μακάρι να υπήρχε η διάθεση για κάτι πραγματικά ρηξικέλευθο, αλλά για Disney μιλάμε, οπότε δεν είναι και ότι οι προσδοκίες βρίσκονται στον θεό έτσι και αλλιώς.

3 Likes