Μαδερφακιν star wars

Μου βγάζουν μια βιασύνη εκεί στην Disney. Και στις MCU σειρές και εδώ. Σαν να προσπαθούν να γεμίσουν το κανάλι όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ποσότητα versus ποιότητα ένα πράγμα. Τα σενάρια ειδικά είναι όλο και πιο τσαπατσούλικα. Όσο καλά ξεκίνησαν και στο MCU (WandaVision) και στο Star Wars (Clone Wars 7th season / Mandalorian) τόσο πέφτει συνεχώς το ποιοτικό επίπεδο με κάθε νέα σειρά. Αυτό με κάνει πολύ επιφυλακτικό για όλα τα μελλοντικά τους project.

Θέλω πάντως το Obi Wan να είναι μια αληθινά καλή σειρά. Κυρίως για τον McGregor που μου είναι πολύ συμπαθής. Ελπίζω σε βελτίωση στην συνέχεια.

1 Like

Κάπου πρέπει να το γράψω να γουστάρω και επιστρέφω στην μαύρη τρύπα μου:

Κυνηγητό στο Alderaan: 0/10, προσέφερε μόνο κριντζ. Kάτι σαν τους power rangers στο Bobba.

Τhird Sister: 4/10 - Όχι μόνο με ενοχλεί το μόνιμο tantrum, δεν πείθει κιόλας για το ρόλο όπως δεν έπειθε και στον Kylo.

Alderaan: 7/10 (10/10 για τα φυσικά τοπία, 4/10 για τα ντίτζιταλ που μου θυμίσανε κακά πρίκουελ ή κάποια τζενέρικ sci-fi σειρά.)

Grand Inquisitor: 9/10 (prolly just a flesh wound)

Senator Organa: 9/10 (χάνει το δεκάρι γιατί κάτι δεν μου πήγαινε καλά με το de-aging/αδυνάτισμα γενικά και μου απέσπασε την προσοχή από γαμάτες σκηνές)

Haja: 9/10. Genuine laugh moments, a splash of Han Solo.

Leia 10/10. Mπράβο στην μικρή και δεν μου θύμισε ούτε Άνακιν, ούτε Ομέγκα, ούτε Έζρα, ούτε μικρή Ασόκα, ούτε Γκρόγκου, ούτε… δεν ξέρω, κάποιο άλλο τσιπιρίκι. Μου θύμισε μια μικρή πεισματάρα και ατακαδόρα Λέια, με Δυναμικό μυαλό, όταν είπε I’m sorry ενώ ο άλλος μίλαγε για την μάνα της, σφίχτηκε κάτι μέσα μου.

Lola 10/10, συνεχίζει η παράδοση στα droids.

Αλλά και -10 να ήταν όλα τα από πάνω:

Εwan 11/10 - και άντε γεια ρε. Άντε γεια.

Η στιγμή που είπε “Ανακιν”, σαν να λέμε η πρώτη φορά που πέρασε από το μυαλό του να τον ψάξει με την Δύναμη μετά από δέκα χρόνια, και το κόψιμο/“mesg received” μου ανατρίχιασε το είναι.

Νομίζω το μεγαλύτερο πράμα που με στενοχώρησε στο Phantom Menace τότε ήταν που σκοτώθηκε ο αγαπημένος μου χαρακτήρας (πάνω και από Obi, που φυσικά έλαμψε στα επόμενα δύο). ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΡΙΓΙΟΥΝΙΟΝ.

Όσο γκρινιάρης έχω υπάρξει με τα πρίκουελς και τα σίκουελς, τόσο ευτυχής είμαι με τις τηλεοπτικές σειρές, κι ας έχουν τα θεματάκια τους, so fucking what.

4 Likes

3 Likes

^ αυτο το meme θα ειναι ακυρο ομως οταν δουμε ξανα κοσμο να αναφερεται στον Kenobi με το ονομα Obi Wan, το οποιο θα γινει παμπολλες φορες ακομα μεσα στην σειρα :stuck_out_tongue: Επρεπε να περιμενει λιγο αυτος που το εφτιαξε.

Βαριεμαι να παραθεσω τωρα κομματια απο το σεναριο των δυο επεισοδιων που ειναι εξαιρετικα, γιατι ειναι και πολλα, αλλα ας μεινουμε στον λογο του Grand Inquisitor μεσα στο μπαρακι που πηγαινει αρχικα, στον διαλογο Kenobi - Owen Lars, στον διαλογο μεταξυ των αριστοκρατων στον Alderaan, και σε ολες τις ατακες της μικρης Leia, που ηταν ολα on spot. Το κυνηγητο στο δασος του Alderaan ηταν λιγακι αστειο ναι, αλλα προκειται για ενα franchise που απευθυνεται και σε παιδια. Αν αυτο ηταν το μονο μελανο σημειο στα 2 πρωτα επεισοδια (που ηταν), τοτε καλα ειμαστε.

Διαφωνω, το Star Wars χρειαζεται και τα δυο. Ειδαμε την προηγουμενη φορα που ειχαν διαθεση για κατι “ρηξικελευθο” πως πηγε, το 2017 και το 2019 δηλαδη. Ταυτοχρονα, υπαρχει παντα το Visions, το High Republic project, ενω στο μελλον εχουν δηλωσει ηδη πως θα εξερευνησουν κι αλλες εποχες του Star Wars. Αυτο δε σημαινει οτι δεν πρεπει να παρουμε κι ενα Kenobi.

Δεν δειχνει και πολλα πραγματα, γιατι αφενος εχει γινει κι εκει review bombing απο τους γνωστους Disney haters που πανε και ριχνουν τις μοναδες, αφετερου αν ειναι δυνατον εν ετει 2022 να θεωρουμε τις βαθμολογιες στο IMDB ως ενδεικτικο ποιοτητας.

1 Like

εχω περασει και γαμω με ταινια που ειχε 3,9 στο IMDB

Για το MCU θα συμφωνήσω γιατί παίρνεις 3-4 ταινίες πλέον και άλλες 4-5 σειρές τον χρόνο. Αυτές του άμεσου μέλλοντος (she hulk, ms marvel κλπ) φαίνονται στην καλύτερη μέτριες. Στο Star wars δεν φαίνεται ταινία στον ορίζοντα τουλάχιστον μέχρι του χρόνου και αν και 3 σειρές τον χρόνο δεν είναι και τόσο μεγάλο νούμερο. Προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένος με όλες τις σειρές του disney+ εκτός boba fett που είμαι απλά οκ

1 Like

Καλα τι συζηταμε τωρα, για το αν το Kenobi εγινε βιαστικα επειδη δεν αρεσε σε καποιους και δεν ηταν αυτο που περιμεναν να δουν? Την σειρα την εχουν γραψει χρονια τωρα και περασαν μηνες να την γυριζουν, ειναι εξαιρετικα καλοστημενη και καλοεκτελεσμενη παραγωγη, αυτα δεν ειναι υποκειμενικα στοιχεια, μπορει οποιος θελει να παει να δει το ιστορικο της σειρας, ποτε εγιναν τα castings, και τα παντα.

Η σειρα ανακοινωθηκε το 2019, το 2020 γραφτηκαν τα σεναρια, τα οποια μαλιστα περασαν απο αρκετα σταδια πριν την τελικη μορφη και εγινε το casting, και το 2021 ειχαν δευτερο γυρο casting. Τα γυρισματα ξεκινησαν Απριλιο 2021 και διηρκεσαν 4 μηνες, και μετα περασαν ακομα ενα τριμηνο τουλαχιστον για μονταζ και ειδικα εφφε. Απο εκει καταλαβαινεις οτι μονο βιαστικα δεν εγιναν ολα αυτα τα πραγματα.

1 Like

Εγω πιστευω πως η ιδεα του σεναριου υπηρχε απο την ταινια που τελικα δεν πηραμε και τελικα βγηκε σε σειρα

anyway το star wars τουλάχιστον τηλεοπτικά είναι σε καλά χέρια πλέον με το δίδυμο Φιλονι-Φαβρο να κενταει εδω και 2-3 χρονια

2 Likes

:ok_hand: :clap: :muscle: :+1: :metal:

1 Like

εχει “βγει” το 3ο επεισοδιο…

2 Likes

double post…

το καλυτερο επεισοδιο απο τα 3…

απιστευτη ενταση! γαματο!

2 Likes

Δυστυχώς θα το δω σε μια εβδομάδα… Ή ίσως κάποια στιγμή σήμερα αν έχει Disney+ το ξενοδοχείο. Είμαι στον δρόμο για το αεροδρόμιο και δεν πρόλαβα να το δω γιατί είπα να κοιμηθώ και 5 ώρες

TV Kenobi > Prequel Kenobi

Change my mind :stuck_out_tongue:

Ο Ewan δινει ρέστα. Αυτος και μετα ολοι οι υπολοιποι μια κλαση κατω σε απόδοση.

1 Like

100/100 = 100/100

Είδα το επεισόδιο στο αεροδρόμιο γιατί μπορούσα (!)

Απλά τελειοτητα σε όλους τους τομείς. Άψογο .

3 Likes

Να βλέπεις Obi Wan σε κρίση πανικού = priceless
Θα ήθελα να ήταν λίγο πιο… φιλματο…

Το “snap” δεν το περίμενα.

Παίζει πολύ hate στην main Inquisitor.
Θεωρώ χωρίς λόγο. Είναι πολύ καλή στον ρόλο που της δόθηκε.

Εμένα πάλι μου φαίνεται μέτρια προς κακή η ηθοποιία της. Στο τρίτο επεισόδιο ήταν κάπως καλύτερη αλλά και πάλι μεχ.

1 Like

Θα προτιμούσα να ήταν ο grand inquisitor στον ρόλο της.Πολυ υπερβολική η ερμηνεία της.

θα συμφωνήσω ότι είναι κάπως υπερβολική, αλλά εμενά δεν με χαλάει καθόλου.
σε κάποια videακια στο youtube είδα ότι υπάρχουν δύο fan theories για το που στοχεύει η Ριβα και αν ισχύει το δεύτερο, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.
Είναι θεωριες, αλλά τα βάζω σε spoiler σε περίπτωση που αν ισχύουν, να μην χαλάσουν κανέναν.

το ένα ειναι το προφανές, ότι θέλει να γίνει μεγάλη και τρανή grand inquisitor στη θέση του grand inquisitor και το άλλο ότι πράττει τόσο υπερβολικά επειδή θέλει να έρθει κοντά στο Vader, λόγω εκδίκησης για τη σφαγή των younglings, και ότι για αυτό ξέρει ότι είναι ο Ανακιν, πράγμα που κανονικά γνωρίζουν ελάχιστοι. Και θα ήθελα να την δω να φτάνει στο να προσπαθήσει να σκοτώσει τον Vader και να δουμε μία bad-ass σκηνή απο τον Lord Vader , αλα Rogue One, αφού συνέχεια λέει ο Christensen ότι ο Vader που βλέπουμε είναι in his prime

2 Likes

'Ηθελα να το δω ολοκληρωμένο, αλλά επειδή σκάνε εικόνες και βίντεο παντού και δεν ήθελα να φάω χοντρά σποιλερ είδα μονοκοπανιά και τα 3 που βγήκαν. Ίσως κακή επιλογή, γιατί τα 2 πρώτα δεν μου άρεσαν καθόλου με αποτέλεσμα να ξενερώσω σε βαθμό που δεν ευχαριστήθηκα καν το 3ο, το οποίο είναι και το δυνατότερο. Δεν ένιωσα τίποτα. Το θεωρώ κακογραμμένο, αδιάφορο και με κακές ερμηνείες σε κρίσιμους ρόλους που το ρίχνουν αισθητά.

Inquisitors οριακά cosplay, μόνο που υπάρχουν αποτελούν μείον για τη σειρά σε κάθε επίπεδο.

Μικρή Leia, nope. Δεν έπρεπε να υπάρχει καν στο plot. Τα 2 κυνηγητά οκ, ήδη μπαίνουν στο πάνθεον των πιο αστείων -με την κακή έννοια- σκηνών στο SW.

Θα προσπαθήσω να εστιάσω σε Κενομπι-Vader στα επόμενα μπας και με πείσει.

Ίσως παραείχα υψηλές προσδοκίες :sweat_smile:

4 Likes

Αυτό το έπαθα και εγώ που δεν τα είδα μαζεμένα. Ούτε καν το 1 με το 2 που τα είδα με 1 μέρα διαφορά. Όντως το 3ο ήταν κάπως καλύτερο αλλά πραγματικά δεν το ένιωσα και τόσο λόγο τεράστιας ξενέρας από τα προηγούμενα. Inquisitors δεν δουλεύουν καθόλου, μέγα fail σε όλα τα επίπεδα. Η μικρή εδώ μου φάνηκε πιο καλή πάντως, όταν δεν την βάζουν σε γελοία κυνηγητά και χαζά αστειάκια είναι οκ αλλά μάλλον θα ήταν καλύτερα να μην την είχαν βάλει καθόλου στο όλο story.

Τα υπόλοιπα στο 3ο μου άρεσαν μεν αλλά δεν μπορώ να ενθουσιαστώ και τόσο. Το χειρότερο εδώ ήταν που με κούρασε λιγάκι ο Obi Wan. Η φάση - παραιτημένος Jedi που ζει σε απομόνωση και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του πλέον - έχει αρχίσει να γίνεται κομματάκι κουραστική.

Το μόνο που μπορεί να ζωντανέψει κάπως την φάση είναι ο Qui-Gon. Φαντάζομαι θα τον δούμε ως force ghost να καθοδηγεί για τελευταία ίσως φορά τον Obi Wan. Θα έχει ενδιαφέρον η δυναμική μεταξύ των τριών, Obi Wan/Qui-Gon/Anakin

3 Likes

Σκηνές ανθολογίας από τον μεγαλύτερο villain που έχει βγει ποτέ στον κινηματογράφο.Τώρα για τα υπόλοιπα εντάξει…δε βαριέσαι.Η παρουσία οδοστρωτήρας του μεγάλου τα επισκιάζει έτσι και αλλιώς.

4 Likes