Αυτό περί προσωπικών standards (δεν νομίζω ότι ανέφερα ‘‘υψηλά’’ και δεν κάνω scroll up τώρα να το τσεκάρω , αν το είπα λάθος μου), δεν το λέω ούτε προσβλητικά, ούτε μειωτικά. Λέω ξεκάθαρα ότι έχω άλλα standards για την σειρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και άλλα πχ, εσύ ή ο οποιοσδήποτε.
ΑΝ τώρα, αυτό το παίρνεις προσωπικά, θεωρώντας ότι τα όποια standards μου, επειδή γράφω με ένα συγκεκριμένο ύφος/χαρακτηριστικό τρόπο, είναι somehow ‘‘ανώτερα’’ -το οποίο ισοδυναμεί και με μια ‘‘αφ’ υψηλού λογική μου απέναντι σε εσένα’’, ε ρε μλκ δεν φταίω εγώ… ίσως φταίει o γραπτός λόγος, που ο τόνος του παρερμηνεύεται, ίσως σε ενοχλεί όταν κάποιος εκφράζεται με τρόπο που εσύ δεν τον θεωρείς -για δικούς σου προσωπικούς λόγους- ‘‘υπερβολικά σύνθετο=προσβλητικό’’, ίσως δεν ξέρω ούτε εγώ τί άλλο.
Αλλά σίγουρα ούτε μειώνω κάποιον, ούτε τέτοια πρόθεση έχω, ούτε τώρα ούτε πριν ούτε ποτέ, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος -το ακριβώς ανάποδο μάλιστα-.
Και δεν θα απολογηθώ όμως για αυτό, μου αρέσει να γράφω με ένα συγκεκριμένο ύφος και να μην αρκούμαι στο ‘‘γάμησε’’, ‘‘είναι σκατά’’, ‘‘10/10’’, ‘‘μαλακία’’ κτλ κτλ κτλ… όταν γράφω για κάτι που με ενδιαφέρει να μιλήσω για αυτό, έχω το ύφος μου και sorry κιόλας, ούτε προκλητικό θεωρώ ότι είναι, ούτε βγάζει έπαρση… Εσύ παθιάζεσαι και γράφεις κατεβατά επί κατεβατών για πχ το Load ξέρω 'γώ, που προσωπικά δεν είναι η φάση μου ούτε στο 0,01%, παρουσιάζοντάς το σαν την Δευτέρα Παρουσία or something, τι να κάνω δηλαδή και εγώ, να προσβληθώ??
Έλα τώρα, ‘νταξ… δεν σου αρέσει το ύφος μου ή η σιγουριά με την οποία μιλάω -την οποία με κάποιο τρόπο παρερμηνεύεις ως μια ‘‘αφ’ υψηλού θεώρηση’’- και στραβώνεις. Το έχεις καταλάβει ότι όπως γράφω πχ εγώ στα κινηματογραφικά, με παρόμοιο ύφος αλλά αυθεντικά κακότροπα -κάποιες φορές-, γράφεις και εσύ σχεδόν σε όλα τα topic που σε ενδιαφέρουν?
Και πάλι όμως, επαναλαμβάνω, μπορώ να ‘‘παραληρήσω’’ όσο θέλω, γιατί κανένας δεν μου το απαγορεύει.
Και ξανά, με χαλάει ή όχι κάτι, δεν χρειάζομαι έναν μπάτσο να μου πει πως θα σκοτώσω τον χρόνο μου
Ε μλκ sorry κιόλας, αλλά αυτό είναι επιχείρημα?
Ότι δεν μπορώ να έχω άποψη για το Kenobi επειδή, για κάποιο λόγο, η… βαρύτητα της άποψή μου ισούται… με το κατά πόσο έχω την δυνατότητα να γράψω ένα… σενάριο ‘‘καλύτερο’’ από αυτό της σειράς?
Οκ, μην ξανακούσω για το Last Jedi τίποτα λοιπόν, γιατί το ‘‘οποίο, αν σου ζητούσε ποτέ κανένας να γράψεις σενάριο ούτε στα όνειρα σου δε θα έγραφες κάτι έστω 10% όσο καλό όσο’’
Έλα τώρα, σοβαρά!
Άρα δεν κατάλαβα ξανά, αποφάσισα και επέβαλα, τι καθιστά υψηλό standard για τον κάθε ένα από εδώ? Να καταπίνω μου λες αμάσητο, ότι αρέσει στα 8 από τα 10 άτομα? Να αυθυποβληθώ στην γενικότερη τάση?
Οκ, μας ζάλισες όμως τον έρωτα με τον Φάρο πέρυσι. Καλό θα ήταν να μην το ξανά-αναφέρεις, γιατί ‘‘η πλειοψηφία του κόσμου, είπε ότι είχε καταπληκτικό σενάριο και το θεωρεί ήδη κλασσικό’’ και δεν ξέρεις τι λες?
Όπως και ο Φουσεκης-Vader ‘‘κάνω και εγώ το ίδιο’’
γενικά η τελευταία παράγραφός σου με καλύπτει
Αυτά, οκ δεν τα βρίσκουμε, μπορεί να τα βρούμε κάποια άλλη στιγμή, επιμένω όμως στο προηγούμενό μου post: